Arama sonuçlarınız

1. orsa

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) Nasıl bir çamurdur yaz günü... :o

2. orsa

Size Güzel Bir Soru !

Ynt: Size Güzel Bir Soru ! Umut Bey isterseniz bu başlıkta isterseniz ya da kendi dönüşüm başlığında bu kadar kullanımdan sonra Puma motorla ilgili değerlendirmeniz paylaşabilirmisiniz? Özellikle benim merak ettiğim 30-40 derece gibi yan ve dik eğimlerde motorunuz belli bir süre rölantide...
  3. orsa

DEF 110 İçin Komple Diferansiyel

Ynt: DEF 110 İçin Komple Diferansiyel Difransiyel ön mü, arka mı? Salisbury mi, Rover mı? Akslar kaç freze diye sorsam? :)

4. orsa

İndirimli LPG Satılan Yerler

Ynt: İndirimli LPG Satılan Yerler Sadece uygun lpg bulunan yerler değil aynı zamanda diğer açıklayıcı yazınız içinde teşekkürler. Bende E 5'in yan yolunda Kozyatağı'ndan Bostancı ayrımına gelmeden sağdaki Aytemiz istasyonunda uygun fiyatlı LPG'ye denk gelmiştim.
  5. orsa

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk Gerçek off-road. Gerçekten trophy gibi rotalar. Gürsu'da yarış alanında rescue araçlarını görünce zaten burada sağlam ekip var demiştim içimden. Keşke Türkiye içinde trophy'de yarışma şansına erişsek...

6. orsa

Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet Teşekkürler ilginiz için. Senelik kilometrem çok olmadığı için LPG ile tolere etmeye çalışacağım artık ilk önce bendeki yapılı G. Vitara'yı satayım bir.

7. orsa

Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet FZJ 75 hakkında kullanım konforu, parça ve yakıt durumu hakkında bilgisi olan var mı?
  8. orsa

G.Afrika Toyotaları

Ynt: G.Afrika Toyotaları Bağlantı için teşekkürler. Aracı sıfır alırken roll-cage ile satın alabiliyorsun...
  9. orsa

Tüm Ebatlarda Lastik Ulaşım 1 Gün.

Ynt: Tüm Ebatlarda Lastik Ulaşım 1 Gün. Insa Turbo'da 195/80/14 var Dakar modelinde. 4xfourart'dan sipariş durumunu sorabilirsiniz.

10. orsa

Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi?

Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi? Kerim Bey merak ettim bu palet takılmak için yükseltilen araçlar hangi kuruma ait? Düzeltme: Şeref Oto ile görüştüm. Kupa ile şasi arasına takoz konulmuş, radyatör ve tamponlar yukarı alınmış. Bu kit ile 5 santimlik bir yükseltme elde...

11. orsa

L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Ben eski kasa L 200'e vinç takılırken görmedim ama işin pratiği şu şekilde: Takmayı düşündüğünüz vincin boyutlarından klima radyatörüne denk gelip gelmediğini anlayabilirsiniz. Denk geliyorsa kaydırırsınız. Daha sonra sitede daha önce tamponun içine...
  12. orsa

Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? Muayenede ön tamponun keskin çıkıntısı (u kilit ağzı) olmasına bazen takıyorlar. Onun dışında sorun olmuyor. Bir de hatırladığım kadarıyla tamponun başlangıcı yerden 75 santi sonra başlıyordu. Daha net bilgi için Sanayi Ticaret...

13. orsa

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık 6 metrelik 5.5 tona kadar çekerli Vitara, Niva tarzı daha hafif araçlarda kullanılacak tarzda siyah ipek halattan(60 TL) dört adet ve daha önce fotoğrafını koyduğum beyaz naylon 8 ton üzeri çekerli 5 metrelik halattan(60 TL) 2 tane var.
  14. orsa

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Teşekkürler Umut Bey.
  15. orsa

Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu Aracınızı oluşturma safhanızı ilgiyle takip ediyorum. Her araca değer katıp bilinçli olarak off-road'a hazırlamanızı izlemek çok keyifli. Bir şekilde ayna mahruti temin eden adreslere ulaşabilirim ama sizin olumlu yorum yaptığınız yerin...

16. orsa

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık Şu an elimde beyaz renk 5 metrelik halat bulunmakta.
  17. orsa

Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış İlk önce paylaşımınız için teşekkürler. Ankara ekibi oldukça iddialı idi bu sefer. Kendilerini tebrik ediyorum. Cumartesi 2 orman etabı tek tur, iki kez geçildi. Özellikle BUROFF etabı yağmurunda etkisiyle oldukça keyifliydi. Pazar seyirci etabı ise...
  18. orsa

İzmir Rally 2010(Seferihisar Beyler Köyü)

Ynt: İzmir Rally 2010(Seferihisar Beyler Köyü) Mahalli yarışmıydı? Kaç araç start aldı?

19. orsa

2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Özaydın bizim G.V.'lerde ki vakumlu sistem difransiyel içinden ayırıyor. Akstan ayırırsa daha düşük yakar mantığını kurdun herhalde. Doğrumuyum?
  20. orsa

WARN 8274 vinç

Ynt: WARN 8274 vinç Emre Bey vinci ikinci el aldınız herhalde. Model yılı ve durumu hakkında bilgi alabilirmiyim?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR