DEF 110 İçin Komple Diferansiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,995

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar elimde def 110 icin komple diferansiyel var tirci mali yurtdisindan gelmis , ben bir tanidiktan aldim ama kullancak bir pozisyon olmadi ihtiyac olmadi , kilitli mi degil mi bilmiyorum.
hatta kilitli olup olmadigini nasil anlarim bunu boyle sokmeden anlayabilecegim bir yol var ise ogrenmekten memnun olurum.

fiyat olarak bir fiyat soylemeyeyim ihtiyaci olan arkadasla bir sekilde anlasiriz zaten.sorariz ederiz anlasiriz.selamlar.

Etiketler
Ynt: DEF 110 İçin Komple Diferansiyel

merhaba. defransiyelınız kılıtlı ıse ve 94 defender 110 a olur ıse, alabılırım . saygılar!!

Önder, diferansiyel açıkta duruyorsa yakın çekim fotosunu koyarsan, kilitli mi değil mi söyleyebilirim.

hayırlı satışlar.

edaghan' Alıntı:
Önder, diferansiyel açıkta duruyorsa yakın çekim fotosunu koyarsan, kilitli mi değil mi söyleyebilirim.

hayırlı satışlar.

tesekkur ederim engin abi , sehir dısındayım donunce fotograflar koyarım.

bu arada ılgınc bır tesadufu anlatayım , sanırım gecen ayın 18 i falandı , ben istanbula gidiyordum tam balıkesir cevre yolunun bursa tarafından cıkarken engin abinin arabasını gordum , hanıma gosterdim bak dedim ben bundan istiyorum diye ,neyse gittik istanbula dönüyoruz aynı cevre yolu bu sefer izmir tarafı ısıkların 1 km ilerisi ben izmire engin abi istanbula gidiiyor :smiley: . hanıma dedim kacırdık arabayı gene istanbullulara.
iyi aksamlar.

karakoosh' Alıntı:
tesekkur ederim engin abi , sehir dısındayım donunce fotograflar koyarım.

bu arada ılgınc bır tesadufu anlatayım , sanırım gecen ayın 18 i falandı , ben istanbula gidiyordum tam balıkesir cevre yolunun bursa tarafından cıkarken engin abinin arabasını gordum , hanıma gosterdim bak dedim ben bundan istiyorum diye ,neyse gittik istanbula dönüyoruz aynı cevre yolu bu sefer izmir tarafı ısıkların 1 km ilerisi ben izmire engin abi istanbula gidiiyor :smiley: . hanıma dedim kacırdık arabayı gene istanbullulara.
iyi aksamlar.

ailecek güldük anlatımına... güzel denk gelmiş... keşke buluşabilmiş olsaydık.

iyi akşamlar.

Difransiyel ön mü, arka mı? Salisbury mi, Rover mı?
Akslar kaç freze diye sorsam? :smiley:

orsa' Alıntı:
Difransiyel ön mü, arka mı? Salisbury mi, Rover mı?
Akslar kaç freze diye sorsam? :smiley:

kusura bakmayin gec cevap oldu, bildigim kadari ile on arka farketmiyor diger sorduklarinizi ise hic bilmiyorum.

resimler hazir[attachment=2][attachment=5]

SNC00206a.jpg

SNC00207a.jpg

SNC00208a.jpg

SNC00205.jpg

merhaba arkadaşlar ,

kusura bakmayın bu ilanla ilgilenemedim.sağolsun Engin abi diferansiyele bakmış kilitsizmiş.

malum sitede gene bir diferansiyel ilanı var ötüyormuş ona rağmen 350 istiyor , bende 350 istiyorum.ilgilenen arkadaşlardan haber bekliyorum.

selam hayırlı satışlar.1987 model dizel defenderin ön diferansiyeline olursa almayı düşünüyorum. mümkünse bilgi verebilirmisiniz.saygılar.

ayrıca bu diferansiyelin ayarları yapılmışmı?direk takabilirmiyiz?bilgilendirirseniz memnun olurum.teşekkürler.

merhabalar , size cevap veremiyorum.sanırım forumdan daha bilgili abilerimiz bunun cevabını verir.bu diferansiyel yurtdısından geldi bende ne akla hizmetse aldım ama benim aracımın diferansiyelinde sorun yok dur dur yazık olmasın diye cıkardım piyasaya bende bunu 87 dizel def için aldım yani ona uyacak parca.ayar konusuna gelince bana satan bunu alıcaksın direk takıcaksın demişti.genede bir danısıp sormak lazım.

Selam,

Bu diff sadece arkaya uyar. Açıp sökmediğiniz sürece ayar gerektiğini sanmıyorum.

kolay gelsin.

engin abi on arka farketmiyor dedi bir arkadas ama tek tipmis herhalde ,genede ben bilmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR