Arama sonuçlarınız

1. Hamdi SEZER

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi tsk olguncandan arkadaşım.

2. Hamdi SEZER

Duster'dan gelen sesler

Ynt: Duster'dan gelen sesler takip
  3. Hamdi SEZER

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Ebru hanım,sizi anlıyorum oralar sanki cennetten bir köşe, anlatmayla anlatılmaz,sizin adınıza çok sevindim öyle yerleri gördüğünüz için.

4. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 özür ,iyi takip edememişim ben sizi hale oralarda zanetdim.o zaman ülkemize hoş geldiniz.
  5. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 o civarda bir kaç yerden teleferikle alp dağlarının zirvesine çıkılabiliniyor muhteşem manzarası var, tavsiye ederim.

6. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 kışında ayrı bı güzel oluyor.

7. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 1990 da yakalandım karavancılık hastalığına,ilk karavanım çekme karavandı ADAC ın avrupa camping yerlerini gösteren katoloğunu almıştım, herhangi bir sayfayı gözüm kapalı şekilde açıp parmağımı bir yerin üzerine götrüyordum ,hanıma hazırlan tatile...
  8. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 pardon aynı göl değil komşu göl kenarındaymış,
  9. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 mustafa bey,birkaç yıl önce bizde aynı göl kenarında farklı camp yerinde(camping brunnen) kaldık,doğa harikası yerler bence çok güzel seçim yapmışsınız,şu an mersin deyim, ben füssen e 200 km uzakta oturuyorum,oralarda olsam ziyaretinize gelirdim.iyi...

10. Hamdi SEZER

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Güzel çalışma olmuş güle güle kullanın.takipteyim

11. Hamdi SEZER

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 ebru hanım,mustafa bey,sizlere gönlünüzce güzel tatiller diliyorum. takipteyim. :)
  12. Hamdi SEZER

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar teşekkür ederim junıor arkadaşım,doğru söylüyorsunuz defenderi kaldırmam lazım.dusterin resmini çekemedim,çekince hemen değiştireceğim.zaten defenderi satdım .iki yıl kullandım zamanın yarısı sanayide geçti. ;D

13. Hamdi SEZER

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar duster imi aldım,arazide 500 km yaptım,bence her haliyle tam türkiye şartlarına uygun bir araç,herkese tavsiye ederim.saygılarımla...
  14. Hamdi SEZER

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi herkese selam,bugün dusterimi aldım takipteyim..
  15. Hamdi SEZER

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) takip

16. Hamdi SEZER

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri sizce nerede yiyelim nereyi önerirsiniz.?
  17. Hamdi SEZER

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar selam arkadaşlar,yarın duster,imi(1.5 dci) teslim alıyorum.bu kadar az yaktığını okuyunca bir kez daha doğru karar verdiğime sevindim.bizi doğru biçimde bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
  18. Hamdi SEZER

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi selam arkadaşlar ben hamdi sezer,bugün itabariyle bende dacıa dusterli oldum.4x2 1.5dci beyaz.mersin .ümit arkadaşım benide listeye ekleye bilirsiniz.saygılarımla...

19. Hamdi SEZER

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor kolay gelsin,takipteyim.
  20. Hamdi SEZER

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması deniz bey merhaba,yeni yiliniz kutlu olsun,calismalarinizi takip ediyorum kolay gelsin..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR