Arama sonuçlarınız

1. D

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

İnanmayan baksın fotoya :)

2. D

Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum. Selam, resimlerden hiç birşey anlayamayız aslında forumda birçok ornegi var, gidersin çöplük çıkar , mutlaka gormek lazım sürmek lazım sürat yapmak lazım
  3. D

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Ozellikle petlas inanilmaz basarili bir lastiktir ben bulabilseydim uygun olcude dusunmeden alacaktim.

4. D

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Ozel spreyler var yagi sokup aliyor bic su tutmuyorsun akip gidiyor 2 tup yeterli olur cillop gibi cikar motor
  5. D

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 Şahane olmuş ya, sizden yol tutuş hakkında bilgi rica edeceğim, hali ile asfalt konforu gitmiştir, peki aracı düz çizgide tutabiliyormusunuz, yani araç düz gitmesi için efor sarfediyormusunuz ? yükseltme ve kalın dişli lastiklerde bu tip anti...

6. D

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Biraz abzürt olacak ama Sorento ile GC yi karşılaştırabilirmisin, geçen sene aylarca sorento araştırdım tam lıyordum kapora verirken amcam beni durdurdu (sorento sahibi) çok farklı araçlar ama biraz karşılaştırabilirmisin...

7. D

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Ek olarak bugun sinyali kapatmayi unutunca yol bilgisayarindan gorsel ve sessel uyari vermesine sahit oldum, cok hosuma gitti gergadinim Simdi beni bir kasinti tuttu wj 4.7 ye mi terfi etsem, hanima diye aldim arabayi ben...
  8. D

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu Otomatik vites arabaların kırmızıda beklerken boşa atılmaması söylenir, yağlama basıncının düşeceğinden bahsedilir, sürekli boşa al D ye gün içinde şanzumanın ömrünü kısaltıyorsunuz, çok bekleyecekseniz P parka alın. Hocam...
  9. D

5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Benim en iyi değerim 6.2 km 1 lt ile.. buda 0,380 kuruşa denk geliyopr lpg litresi 2.160 dan.. 800 civarı çokmuş yaw, bir sıkıntı var demekki... TEpe bilgisayar ne gösteriyor, benim bu değerlerde 16.7 civarı... Bu...

10. D

1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ?

Ynt: 1998 5.9 için sunroof camı nerde bulabilirim ? Vay vay vay, Allah göstermesin, o araçtan sağ çıkan oldumu acaba... umarım sıyrıklarla atlatmışlardır her kimseler..

11. D

5.9'uma sonunda kavustum :)))

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) Abicim kıskandırma bizi şimdi yawww. Marşa basmak 5 lira diyorlar doğrumu :) :) Hayırlı uğurlu olsun üstad, Allah kaza bela vermesin. Tekerine taş değmesin.
  12. D

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Selam, dizelde olsa arazide yine korkunc fark olacak, bu kaçınılmaz... Dizel araçların da kendine göre sıkıntıları var, dağda bayırda gezen adamın herzaman kaliteli yakıtı iyi yerden bulma şansı olmayabilir, enjektörler...

13. D

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası Binek araçların şanzumanına açıp arıza neymiş diye bakmak 600 tl civarı ortalama...
  14. D

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Ankarada şehir içi saat 10.00 ve 16.30 saatleri arasında trafikte 0,380 kuruşa kadar düşürdüm, keyfe keder basıp gürletirsemde 0,430 kuruş.. 5.2 8 tane silindiri olan bir araç için bedavadan biraz pahalı, bu arada 3...
  15. D

Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim?

Ynt: Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim? Bende de ceki demiri ruhsata isli olmadigini farkettim bende merak ediyorum muayenede sikinti cikarmi? Ayrica ceki demiri yeri ve tesisati var ama kancasi bagajda kilifinda duruyor trafik polisi bu durumu hos karsilarmi?

16. D

Ynt: Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim? sunroof kapalı konumda hafifukarıda gibi durur içerden baktığınızda yani anahtara dokunduğunuzda ilk hareket bittiği noktada kapanmış olur ve yukarı kalkar.
  17. D

Ynt: Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim? yaptırınca cillop gibi oluyor, ama biraz bekle, kurusun
  18. D

Ynt: Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim? Büyük ihtimal leke ve kabarma olacak, Dostum yaklaşık işçilik dahil 500 tl civarı bir para sıkışmış görünüyor tavana, tavan döşemesi sunroofsuz modellerde 250, sunrooflarda 400-500 tl arasında...

19. D

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? ya arkadaşım bu kadar emekten sonra satmak mantıklı değil demek daha büyük sıkıntılar var ufukta artık takati kalmadı arkadaşın .. bir ilan vardı geçen 92 model 4.0 a 22 bin tl masraf yaptım yazıyordu, aracı 17 denmi ne satıyordu... Bu araçların döküklerine...
  20. D

muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar Selam, abicim burdan ve telefonda da nedemiştim, gideceğin araba büyük ihtimal çöplük çıkacak diye... terbiyesizler fotoğraf değiştirmek ne demek.. Neyse kardeş hayırlı uğurlu olsun, muradın erdin sonunda, tekerlerine taş değmesin, arazi vitesine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR