Arama sonuçlarınız

1. D

Over drive tusu

Ynt: Over drive tusu Uzerinde off yaziyor olmasi aklimi karistirdi biraz sanki kapatma dugmesi gibi .. :)

2. D

Over drive tusu

Arkadaslar uzerinde off yazan bu tus gunluk ekonomik kullanim icin basili yani isigi yanikmi kalmali?
  3. D

G.Cheroke 4.0 laredo Ankara'daki aracı bilen varmı?

Ynt: G.Cheroke 4.0 laredo Ankara'daki aracı bilen varmı? Bu 4.0 motor bildiğimiz 4.0 ZJ lerdeki motor ile aynımı ?

4. D

4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı

Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı Evet benzinde, lpg de 60 kuruşa denk geliyordu... Ankara mesai trafiği..
  5. D

Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı Şu bir gerçek ki, 5.9 sıkışık trafikte , 5.2 den çok daha fazla yakacak, 5.2 sıkışık trafikte 1 lira yakarken 1.2 liradan bahsediyorsunuz, yani %20 bir fark.. ciddi fark..

6. D

Cooper Discover S/T lastikleri

Ynt: Cooper Discover S/T lastikleri Selamlar, Lastikleri benden aldınız, servis sizi biraz korkutmuş ve çok abartmışlar, ucuz ST'lerden sandılar belliki, bu tekerin adet fiyatı 350 tl ortalama, sahip olduğunuz lastik değerli ve yurtdışı sitelerinde övgü ile bahsedilen bir lastik. Kataloğunda...

7. D

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt Selamlar, LPG için söylüyorum, Opette zaten lpg fiyatı Shell ve PO ya göre yukarda ,yani verecekleri 2-3 puan ile diğerlerine eşit hale gelecektir..
  8. D

ilker&ZJ

Ynt: ilker&ZJ Fotoşop tur arkadaşlar Fotoşop :) Cillop diye buna mı denir nedir ? Maaşallah..
  9. D

Los Angeles den Sesleniyorum

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum Fast And Furies Fİlminde kullanılan araç

10. D

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum Arkadaşlar az önce Universal Stüdyolarından geldim, çok yorgunum :) İnanılmaz keyif aldım, INCEPTION 'un çekim setine gittim, KINGKONG, JURRESIC PARK muhteşem filmde kullanılan techizatları gezme görme fırsatım oldu, GELECEĞE DÖNÜŞ deki aracı görme fırsatım...

11. D

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum Yarin ( suan gece ) beverly hills disneyland ve holywood yapacagiz ertesi gun universal studyolari tam gun kismetse sonra donus 17-18 saat ucus
  12. D

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum 6 ay once san diego daydim inanilmaz guzel bir sehirdi

13. D

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum Amerikada arac kullanmak alışkanlık istiyor yaw, araç kiraladık trafik çok hızlı akıyor ortalama 120 km ile hiç yavaşlamadan çıkışı kaçırmadan zamanında şeridine girerek gitmek gerekiyor, çoğu otobanda en sol şeritte ancak içinde 2 kişi bulunan araçlar...
  14. D

Arkadaşlar size Los Angeles dan sesleniyorum, Araçlarımızın ana vatanından :) Burada hatırı sayılır Cherokee ZJ var ama biraz farklılar sanki buranın gariban arabaları, yani nasıl anlatayım Suburbanlar Navigatorler, Escalede ler bizim şahin doğan gibi, Thaoe leri meksikalılar kullanıyor, o GMc...
  15. D

96 zj radyo cd calar

Ynt: 96 zj radyo cd calar Selam 96 larda cd var Gift meselesi sokmuyor gumrukculer uyandi artik bizim millet herseye gift yazdira yazdira esprisi kalmadi . Uzerinde tuner olan hersey gumruge takilir

16. D

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Mutlu son, hayırlı olsun, ne kadara aldınız ? Araç çok güzel maaşallah..
  17. D

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Selamlar, bu konu önce dünya soğudu ya kadar gider ;) bizdeki 96 lar sorun çıkartmıyor neredeyse ... Yalnız servise 2.7 dizelmi 4.7 benzinlimi dediğimde 4.7 benzinli dediler.. dip not.
  18. D

96 zj radyo cd calar

Ynt: 96 zj radyo cd calar Selam ebayden 2. El tunerli teyp cd calar radyo vs getirtemezsin gumrukte takilir bir kamyon vergi odetmeden birakmazlar. Gumruk bir mini lcd plyer in cince tuner yazisini gorup vergilendiriyorlar, bu eski ve agir teyp icin astari yuxunden pahaliya gelir. Cikmasina...

19. D

Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı Bir ust mesajdaki 5.2 li arkadas ile 0,06 kurus fark var aranizda yaklasik olarak. 380 km de 22TL yapar, molada sucuk ekmek ayran parasi kadar :)
  20. D

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) Şu sıralar EPICA takılıyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR