Los Angeles den Sesleniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkcity2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,257

darkcity2000

Kamp II
Arkadaşlar size Los Angeles dan sesleniyorum, Araçlarımızın ana vatanından :smiley: Burada hatırı sayılır Cherokee ZJ var ama biraz farklılar sanki buranın gariban arabaları, yani nasıl anlatayım Suburbanlar Navigatorler, Escalede ler bizim şahin doğan gibi, Thaoe leri meksikalılar kullanıyor, o GMc leri Heavy duty arabaları görmenizi isterim arka kasa açık kapısı kafam seviyesinde neredeyse açılan dev gibi arazi araçları ... binekten çok arazi aracı var, lüx ihtişamdan bahsetmiyorum... Velhasıl yaşanılacak yer şu an penceremden Pasific okyonusunu görüyorum, ZJ mi çok özledim valla ...haftaya görüşmek üzere

Etiketler

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum

darkcity2000' Alıntı:
Arkadaşlar size Los Angeles dan sesleniyorum, Araçlarımızın ana vatanından :smiley: Burada hatırı sayılır Cherokee ZJ var ama biraz farklılar sanki buranın gariban arabaları, yani nasıl anlatayım Suburbanlar Navigatorler, Escalede ler bizim şahin doğan gibi, Thaoe leri meksikalılar kullanıyor, o GMc leri Heavy duty arabaları görmenizi isterim arka kasa açık kapısı kafam seviyesinde neredeyse açılan dev gibi arazi araçları ... binekten çok arazi aracı var, lüx ihtişamdan bahsetmiyorum... Velhasıl yaşanılacak yer şu an penceremden Pasific okyonusunu görüyorum, ZJ mi çok özledim valla ...haftaya görüşmek üzere

Tolga;
fabrikaya uğra, tebrik et arkadaşları, ama sakın arabaların halinden bahsetme sopa yersin valla :smiley:

Amerikada arac kullanmak alışkanlık istiyor yaw, araç kiraladık trafik çok hızlı akıyor ortalama 120 km ile hiç yavaşlamadan çıkışı kaçırmadan zamanında şeridine girerek gitmek gerekiyor, çoğu otobanda en sol şeritte ancak içinde 2 kişi bulunan araçlar gidebiliyor, onlarda yerde kesikli çizgi başlayınca şeridine giriyor bir daha kesikli çizgi görene kadar şerit değiştiremiyorlar, en sağ şeritte sadece sağa dönecekler giriyor, stop tabelası olan her dönüş köşe başında tekeriniz duracak, durmazsa başınıza bir çok iş açabiliyorsunuz, şuan Arizona plakalı bir araç kullanıyorum alış veriş merkezlerinde bile park yeri ararken kavşaklara geldiğinizde durmak zorundasınız, herkez sıkı sıkıya kurallara uyuyor, yaya saygı var, insana büyük saygı var...

o kadar dev gibi arazi araçları, koca koca motorlu binek arabalar olmasına rağmen havası mis gibi ... Bu da araçları bakımsız yola çıkarmadıklarını gösteriyor.

Birde polis arabaları, amanın bu kadar mı artist olurlar, aynı filmlerdeki gibi zannedersin adamlar paşa, bellerinde ve göğüsünde telsiz, silah, şerif yıldızlı güneş gözlüklü, dev gibi araçlar tepe lambaları yanıyor ama sessiz, çok saygılılır karşıdan karşıya geçtiğiniz gördükleri an araçlarını durdurup geçmenizi sağlıyorlar, ama pek bulaşmak istemeyeceğiniz türdenler..

aynasızlar!

fotoğraf isteriz!

Dünyanın anasını ağlatıp sömüren bir ülke için grand cherokee elbetteki şahin gibi olur. Nasıl ki ülkemizde yolsuzluklarla ihalelerle parayı götürenler V12 Mercedeslere biniyorlarsa aynı hesap.

bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş..bu cennet vatanı bizler bu hale getirdik

evet çok güzel bir şehir insanlar kurallara uyarken bilgisayar gibi...korna çalmak yok ayağını yola attığın an arabalar duruyor.ayrıca gidecek çok güzel yerleri var Hollywood-universal studio-See world-San diago zoo gibi ve Meksika sınırına yakın

Yarin ( suan gece ) beverly hills disneyland ve holywood yapacagiz ertesi gun universal studyolari tam gun kismetse sonra donus 17-18 saat ucus

sesin gelmiyor ama .

sen bırak nete girmeyi falan bol bol tadını çıkar dönünce epey bi vaktin olur nasılsa anlatmak için .

amerikada görmek istediğim tek yer niagara şelalesi gerçi orayıda sonradan betona çevirmiş amerikalılar orjinal değilmiş ama olsun .

Arkadaşlar az önce Universal Stüdyolarından geldim, çok yorgunum :smiley: İnanılmaz keyif aldım, INCEPTION 'un çekim setine gittim, KINGKONG, JURRESIC PARK muhteşem filmde kullanılan techizatları gezme görme fırsatım oldu, GELECEĞE DÖNÜŞ deki aracı görme fırsatım oldu, FAST AND FURIES 'in siyah beygir canavarı aracına dokunma şansı buldum ... daha bir çokları, gece 3 gibi Türkiye ye dönüş için yola çıkıyorum, dönünce detayları ve fotoları paylaşırım .. ya hala aklımda APOLLO 11 in kurtarma kapsülü ile çektirdiğim foto var rüya gibiydi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler