Arama sonuçlarınız

1. caner alpay

BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009) FOTOĞRAFLAR...

2. caner alpay

BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009)

Üyemiz Ali İŞTEM, 23 Temmuz 2009 tarihinde Kayseri Erciyes (3917m) Dağının Solo Tırmanışını başarı ile gerçekleştirdi. Kendisini tırmanışından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Ali İŞTEM'in tırmanış izlenimleri; Uzun diyebileceğim yıllık izin dönemimde gerçekleştirmek...
  3. caner alpay

BUDAK; 2009 Süphan (4058m) Solo Tırmanışı

Ynt: BUDAK; 2009 Süphan (4058m) Solo Tırmanışı ..

4. caner alpay

Ynt: BUDAK; 2009 Süphan (4058m) Solo Tırmanışı ....
  5. caner alpay

Ynt: BUDAK; 2009 Süphan (4058m) Solo Tırmanışı FOTOĞRAFLARLA....

6. caner alpay

Üyemiz Ali İŞTEM, 25 Temmuz 2009 tarihinde Süphan (4058m) Dağının Solo Tırmanışını başarı ile gerçekleştirdi. Kendisini tırmanışından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Ali İŞTEM'in tırmanış izlenimleri; Daha önce sadece fotoğraf ve faaliyet raporlarından bildiğim Süphan...

7. caner alpay

BUDAK; Bursada Doğayla Buluşma Etkinlikleri - 9 (16 Ağustos 2009)

Bursa Dağcılık Ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü ( BUDAK ) 16.08.2009 Günübirlik yürüyüş programı Tarih : 16. 08. 2009 Saat : 09.00 Buluşma yeri : Teleferik istasyonu önü Rota : Sarıalan –...
  8. caner alpay

BUDAK; Bursada Doğayla Buluşma Etkinlikleri - 7 (02 Ağustos 2009)

Ynt: BUDAK; Bursada Doğayla Buluşma Etkinlikleri - 7 (02 Ağustos 2009) bende nerede oldguumu bilmiyorum ki:D
  9. caner alpay

Salewa Taohe 65+10 Profesyonel Dağcı Çantası (SATILDI)

ürünü 4-5 faaliyet kullandım.sırt sistemi oldukça rahat ve salewanın geliştiridiği en iyi sisteme sahip. resimlerdeki sıfır goruntusu kadar temiz durumdadır. satma sebebim ise askere gidiyor olmam ve paraya ihtiyacımın olması. ürünün fiyatı değerinin oldukça altındadır. gerçekten temiz ve sağlam...

10. caner alpay

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye arkadaşlar pda garmin xt topografik harita için bana yazın.

11. caner alpay

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı bende garmin xt uyumlu topografik mevcut. isteyenler yazsınlar....
  12. caner alpay

Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) merhaba arakdaşlar. asus P526 cihazıma GARMİN XT yükledim. onun içinde topografik türkiye haritasını bulup içine attım. normal çalışıyo fakat igo gibi kullanışlı değil. ben igo da kaydettiğim yolları garmin xt ye atıp topografik üzerinden...

13. caner alpay

Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler.

Ynt: Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler. Merhaba TUNCAY. <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?board=266.0"> Etkinlikler Sayfasını .</a> takip edersen faaliyet bilgilerinde BUDAK adı altında etkinlik bilgisi bulabilirsin. Aynı zamanda kulübümüzün sitesindende...
  14. caner alpay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar:) bursada faaliyet yapmak isteyenler yazsınlar:)
  15. caner alpay

Haber; K2 2009

Ynt: Haber; K2 2009 bu denemede tunç fındıkta varmı acaba?

16. caner alpay

Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler.

Ynt: Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler. Şu anda faaaliyet programında su uçtu yok. Ama neden olmasın. İleriki faaliyet programlarına koyabiliriz. Etkinlikler kısmından bizi takip ediniz, katılırsanız mennun oluruz.... BUDAK
  17. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet bahsettiğim ama senin şimdilik göremediğin linkin sahibi murat ÖZ :D
  18. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldin. yine izmirden sürekli faal bi arkadaşımızla kontakt kurmanı tavsiye ederim.. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=343 buda profili...

19. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ah be hocam bi motor alabilsem bende takılcamda enduroya :S narlıderedeydim haftasonu. kamplı güzel bir faaliyetti.antrenmanımızı yaptık pazar akşamı geri döndük.... bu haftada gölllerdeyim galiba:)
  20. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepimiz hoş geldik. bende can caner:P

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR