Arama sonuçlarınız

1. D

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı Çok güzel tamir edip boyuyorlar yeni gibi oluyor, deri içiçn en iyi bakım arko krem unutma ...

2. D

ZJ Kumanda

Ynt: ZJ Kumanda Programlama ucret ne kadar tuttu ?
  3. D

Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor

Ynt: Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor Az önce lpg fulletim, 96 tl ye 206 km gitmişim şehir içi (2,160 tl den lt)normal trafik diyelim. valla 0,467 kuruşa geliyor, 2 tonluk bir araç için nimet nimet, 1.4 tsi octavia 0,350 kuruş yakıyor aynı yolda...

4. D

Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı.

Ynt: Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı. Hmm haklısınız birşey bırakmamak lazım, 2008 de fiesta marka aracımın camını kırarak güpe gündüz koltuğu yatırarak laptopu almışlardı ...
  5. D

ZJ lerdeki ses sisteminiz nasıl ?

Merhaba, ZJ lerinizdeki infinity ses sisteminden bahsedermisiniz?, Benimkisi cızır cızır arka hoperlorlerden tarıl tarıl sesler gelen bir sistem sanki walkman den ses çıkıyor ne bas be tiz , hani infinity diye övünüyor insanlar...

6. D

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) Benim cd çalar atlama yapıyor, radyo iyi çekmiyor hafızaya almıyor, hoperlorler cızırtılı, ses sistemi elden geçecek, ocak gibi amerikaya gidip dönerken teybini alacağım, 99 usd ebayde, burda çıkmasına 650 istiyorlar..

7. D

CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz Gerçekten ciddimisin? aslında bende öyşe düşünüyorum, ya acaip bir bağ kurdum araç ile eşim kullanamıyor, o ayrı otoparkta kaldı öyle, hafta içi 1 gün ben , birde hafta sonları kullanıyorum, içim satsammı acaba diyor, diğer yanım aslan gibi...
  8. D

Ynt: Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı. Arkada LPG sebebi ile stepne yanda duruyor biiyorsunuz, böyle olunca arka örtü kullanılamıyor, arkaya koyduğum torbalar laptop vs dikkatli, bakına görülüyor, arka örtü çok pahalı duyduğuma göre, bugün migrosta gezerken tam arabanın arka...
  9. D

Jeep Zj Elektrik Kaçağı

Ynt: Jeep Zj Elektrik Kaçağı Hehe o zaman Beyinden dir diyelim ama ustanın :)

10. D

Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş AT değil, ST yazıyor şimdi fotoğrafı vardı cep telimde oradan baktım COOPER DISCOVERER S/T yazmakta. S/T den kasıt nedir ? http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Cooper-Discoverer.htm lastiğim budur sanırım 4 mevsim diye geçiyor.. Ankarada...

11. D

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş Bende 3 aylık çamur lastikleri var 2 parmak dan kalın dişleri var, sanırım karda buzda da iş görür, traktör lastiği gibi.. ayrıca çivi takılacak delikleri de var bu da kışa uygun olduğunu gösteriyor sanırım..
  12. D

96 ZJ İçin Ankarada Önerebileceğiniz Usta Yada Servis

Ynt: 96 ZJ İçin Ankarada Önerebileceğiniz Usta Yada Servis Bence dostum en önce direksiyonu yaptır büyük ihtimal direksiyon kutusu arızalı bir 700 tl civarı sıkışmış olabilir, forumda direksiyon boşluğu sebebi ile direksiyonu aniden kilitlenip kaza riski atlatan arkadaşlarımız var..

13. D

Jeep Zj Elektrik Kaçağı

Ynt: Jeep Zj Elektrik Kaçağı Beyinden kaçak var nedemek yaw, bence iyi bir elektrikciye gidin, beyinde kacak olsa ki ben sanmıyorum o beyin hiç bir işlevini yerine getiremez..
  14. D

Vergi Hesaplama

Ynt: Vergi Hesaplama Peki benden önceki sahibi dilekçe vermişse tekrar vermeye gerek varmı ? aracı yeni aldımda...
  15. D

km deki yakış sarfiyatı

Ynt: km deki yakış sarfiyatı Etraftan dutduklarıma göre 4.0 motorlar 5.2 lerden yakıt olarak pek farketmiyor, sıkışık trafik için 0,50 kuruş düşünmek uygun olur.. rahat trafikte 0,430-450 kuruş, 0,350 kuruş diyenlere pek inanmamak lazım.. ben 5.2 alırken sahipleri 0,350 kuruştan bahsettiler ama...

16. D

Arkadaşlar kış geldi, bugün yarın kar iner, daha önce jeep kullanmadığım için biraz bilgiye ihtiyacım var, karlı buzlu yokuşları çıkarken bir sıkıntı varmı ? ve çıkma ok ise peki iniş ne durumda ? 2 tonluk aracı yokuştan inerken kaydığını düşünmek istemiyorum bile Allah korusun...
  17. D

ZJ Kumanda

Arkadaşlar Zj min yurtdıişından getirteceğim keyless panic butonlu kumandalarını Ankarada nerede programlatabilirim ? Anahtar kısmı için bendeki anahtarın anahtarcıda kopyası yeterlimidir ?
  18. D

En Çirkin XJ Bu Olsa Gerek?

Ynt: En Çirkin XJ Bu Olsa Gerek? Ben binmeye utanırım. Tamam işçilik güzel, fikir enterasan ama olmamış. Buna benzer biri lada nivayı range rovera benzetmiş, ama harika olmuş resmini bulabilirsen vereyim...

19. D

km deki yakış sarfiyatı

Ynt: km deki yakış sarfiyatı 5.2 96 model, şehir içi yoğun trafikte 0,60 kuruş a kadar çıkıyor ... ortalama 0,50 diyebiliriz.. Ankara 2.160 tl den lpg
  20. D

Ynt: Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı. Yillik 877 degilmi ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR