Jeep Zj Elektrik Kaçağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,695
G

GEZGİN

Ziyaretçi
Ya benim araba su koyverdi iice bugün elektrikçiye götürdüm aküyü boşaltıyodu bir iki gün çalışmadımı arkadaşın dediği beyinden elektrik kaçağı var diyo beynin sigortasını çekince kaçağı kesiyo dedi bizde ellemedik bıraktık öyle ufak yerde yaşadığım için hep sorun oluyo önemli bişeymi bu sizce beyinde problem ne olabilir yada önerebileceğiniz bir usta cj den midem bulanmıştı rahat edelim dedik cherokee aldık gene hüsran bizde bahtsız bedevi şansı var ya yardımcı olursanız çok memnun olurum...

Etiketler

Ynt: Jeep Zj Elektrik Kaçağı

Beyinden kaçak var nedemek yaw, bence iyi bir elektrikciye gidin, beyinde kacak olsa ki ben sanmıyorum o beyin hiç bir işlevini yerine getiremez..

Elektrikçi beynin sigortasını çekince kaçak kesiyo dedi öyle olunca oda kurcalamamış başka olay bu yani beyinde büyük bir problemmi olabilir sizce ii bi elektrikçi halledebilirmi sizce?

GEZGİN' Alıntı:
Elektrikçi beynin sigortasını çekince kaçak kesiyo dedi öyle olunca oda kurcalamamış başka olay bu yani beyinde büyük bir problemmi olabilir sizce ii bi elektrikçi halledebilirmi sizce?

ya öyle saçmalık mı olur...
o kasap arkadaşın elektirikçilkte ne işi var, gitsin 3-4 büyük baş hayvan alsın en azından işini düzgün yapma ihtimalini artıtrmış olur...

beyin denen yapıya aracın hemen hemen her tarafından kablo gider, bu kablolar çeşitli yerlerde sensör, vs vs vs gibi yerlerde işlev yaparlar, buradaki en basitinden sinyal sistemindeki bir kablo soyulması gibi nedenler bile bu arkadaşa göre beyinden dir...yani sistem biribiriyle bir şekilde bağlantılıdır, bi yetkili servise gidin...adam gibi check-up yapsınlar...

levent bende özelden senin yazdığına benzer şeyler yazmışdım :smiley:)) sen direk alenen yazmışsın

Bu tip arızaların çoğu kontak anahtarının konumundan dolayı meydana geliyor.ilk bakacağınız kısım kontak olsun.Kontak her konumda çıkıyorsa büyük ihtimalle araç teyp konumunda kalıyor ve aküyü bitiryor demektir.Her şeyden önce kontağınızı kontrol ediniz.Daha sonra varsa elektrik kaçağını başka yerlerde arayabilirsiniz... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler