Arama sonuçlarınız

1. afagan

Tiflis - Batum... Gürcistan

Ynt: Tiflis - Batum... Gürcistan devamı..

2. afagan

3. afagan

4. afagan

5. afagan

Ynt: Tiflis - Batum... Gürcistan fotolardan örnekler

6. afagan

Acil Beyrut - Şam Planı İçin Yardım

Ynt: Acil Beyrut - Şam Planı İçin Yardım ben bir yorum getirememiştim ehliyet konusunda, zira biz aracı şoförlü kiralamıştık. yine gitsem yine şoförlü kiralardım sanırım. parktı kazaydı çekinirim ben o tür zaman kayıplarından. bu sizin için hala bir sorunsa, bize eşlik eden aracı önerebilirim...

7. afagan

Acil Beyrut - Şam Planı İçin Yardım

Ynt: Acil Beyrut - Şam Planı İçin Yardım 3 gün beyruta çok bile bence. ve o kadar zaman varsa, trablus u da programa eklemenizi öneririm. trablusa gitmişken ordaki türk köylerine uğramadan olmaz. kuveşra mesela. (trablus beyrut arası takriben 1 saat ve trablus kendine özgü hoş bir şehir. temiz...
  8. afagan

Arada bi Gürcistan'a gidip geldim. 2 gün Tiflis, arada Osetya muharebelerinin magdurları ile geçirilen bir gün ve sonrasında 2 gün Batum. Kafkasya, nevi şahsına münhasır özelliklerini hala koruyan bir bölge. Geniş çaplı bir kafkasya 'özellikle' etnik unsurların hepsinin izlenebileceği yekpare...
  9. afagan

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel benim platonik şeysim gene hit almış:) böyle iyiyiz biz. bunun fiyatı düşerse ve de ben alırsam suzukiyi satmak gerekecek, e suzukiyi satınca bi binek almak gerekecek, sermayeyi tekere yatırmak demek olacak, bi sürü telaşe of anam of. böyle iyiyiz platonik...

10. afagan

Jeep Cherokee xj 1997 Model 4.0 L LPG+BENZIN

Ynt: Jeep Cherokee xj 1997 Model 4.0 L LPG+BENZIN allah analı babalı büyütsün, bebek hoşgelmiş:) bu arada ilan günceldir heralde.. günceldir güncel.. güncel desteği bebişin babasına:) şaka bi yana hakketen güzel bi kare kafa bu makine.

11. afagan

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel azizim, belki anımsarsınız. telefonda aracınıza talip olmuştuk. o zaman fiyat konusunda bize kapıları öyle bir kapattınız ki, aracı almayı düşündüğümüz arkadaş o hırsla gidip elindeki avucundakinin üstüne 95 bin kredi çekip disco 4 aldı:) keşke olsaydı...
  12. afagan

Beyrut-Sayda-Trablusşam... LÜBNAN

Ynt: Beyrut-Sayda-Trablusşam... LÜBNAN teşekkürler ilhami bey, yahu özür dilerim arkadaşlar. bir geziden bahsedip fotografları başta olmak üzere, notları paylaşmamak en hafifinden ayıp evet. ama ne zamanım oldu ne de ben bizim sitenin fotograf olayını ezberimde tutabiliyorum, zorlanıyorum...

13. afagan

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum biz tarih belirlemek üzereyiz:) 2 hafta önce, hatrı sayılır bir süre mogolistan da kalmış bir arkadaşla uzun uzun sohbet etme şansı buldum. çok ilginç bilgiler aldım kendisinden. daha sonra toparlayıp aktaracağım ama, moğolistan özelinde...
  14. afagan

Beyrut-Sayda-Trablusşam... LÜBNAN

geçen hafta lübnan daydık. bekaa vadisine zaman ayıramamış olmaktan, şatilla ve sayda nın güneyine inmeyi de programlayamamaktan dolayı üzgünüm ama çok iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim yine de. ortadoğunun, bu garip çelişkilerine rağmen sıcakkanlı, misafirperver, her şeye rağmen yaşamaktan...
  15. afagan

Çok Temiz Mercedes GD-240 - Satıldı

Ynt: Çok Temiz Mercedes GD-240 - Satıldı ben de sevdim bu makinayı, yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, kaşıntı tutuyor:))

16. afagan

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum çalışmanızı incelemiştim, epey emek verilmiş bir çalışma. zevkle katkıda bulunmak isterim:) yeni başlayanlar için karın ağrısından başlayalım mesela:) bir karın ağrısı çöküyor insana. bakın çok kişi aynısını yaşamıştır/yaşıyordur. önceleri...
  17. afagan

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum hep ben konuşmuş gibi oluyorum ama, bir arkadaşımın eleştirisi üzerine belirtmem gereken bir husus olduguna inandım, o da şu: gezgin, hiç bir ana spor dalının profesyoneli olduğu iddiasında değildir. ama gezgin karma bir dayanıklılık...
  18. afagan

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum lütfen kusurumuz olduysa affedin, hiç öyle bir niyetim yok elbette. ailelerimiz için, harika tatil köyleri, gemi yolculukları, bungalovlu orman kampları, kayak merkezleri ve daha pek çok öneri edilecektir mutlaka. lakin, benim diyen...

19. afagan

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Yaşar Bey, pek çok gezgin biliyoruz ki anlatacakları ile külliyat bile oluşturulur, ama gezginlerin ortak huyu olsa gerek, sadece kendi aralarında konuşurlar geyiğini ederler ertesi gün naftalinler sandıga kaldırırlar deneyimlerini. o gün...
  20. afagan

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Nurettin Bey, burada ve başka sitelerde, iyi hazırlanılmış ve gerçekleştirilmiş gezi yazıları var, bunları en ince detaylarına kadar okuyarak başlayabilirsiniz. siz bakmayın sırtına çantasını alanın kendisini yollara atıyor gibi göründüğüne...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR