Arama sonuçlarınız

1. afagan

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim aracınız hayırlı olsun, allah gönlünüze göre versin..

2. afagan

Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009)

Ynt: Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009) biz bu sene böyle bi etkinlik yapmayacak mıyız yahu? bakın bayramda bile çalıştım afaganlar teyakkuza geçiyo bende yavaş yavaş:)
  3. afagan

Nerede Ne Yemeli ?

Ynt: Nerede Ne Yemeli ? kebap: karagümrük / emin usta ciger: aksaray / şavak usta et: altunizade/ mabeyin, florya/emmim ayak paça: kıztaşı/ mahmut usta lahmacun: cevizlibağ / pirpirim gözleme: saray-kıyıköy arasında bahçeköy deki gözlemeci tabelası mantı: bizim ev:)

4. afagan

Kitap Arıyorum. Başar Akşan-"İSTANBUL"

Ynt: Kitap Arıyorum. Başar Akşan-"İSTANBUL" SİMURG kitabevi (istiklal de) İbrahim Bey' de büyük ihtimalle vardır. Beyazıt devlet kütüphanesi indeksinde de var, fotokopisini edinebilirsiniz..
  5. afagan

Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama hadi birileri önayak olsun da araçlarla bi Suriye yapalım:)

6. afagan

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) ben de katılmak isterim böyle bir geziye ama 6 aralık muhtemelen ofiste geçecek yine.. peryodik tekrarlardan bahsedilmiş, bu konuda bilgiyi boruşürdeki vakıftan mı almamız gerekir?

7. afagan

Mekke - Medine

geçtiğimiz yazın en sıcak günlerinde mekkedeydim. Hayatımdaki en çarpıcı deneyim kabe oldu. kutsal bir şartlanmışlıktan ziyade, mekanik bir şartlanmışlıkla gitmiş olmama ragmen, kabeyi ilk gördüğüm an hissettiklerimi yazıya dökebileceğimi sanmıyorum. taştan ibaret düz bir yapı karşısında pek...
  8. afagan

Etiyopya - Afrika'nın Yaylasından Yazıyorum...

Ynt: Etiyopya - Afrika'nın Yaylasından Yazıyorum... dur ben arşiv discleri bir karıştırayım.. kimbilir nerdedir bu üü çok oldu:) sibiryayla uğraşırken birden sıcak bastı iyi mi:)
  9. afagan

Ynt: Etiyopya - Afrika'nın Yaylasından Yazıyorum... aa ben etiyopya fotograf ve gezi notlarını atmamışım buraya.. kimse de uyarmamış:)

10. afagan

Sibirya Ekspresi / Moskova - Pekin Tren Seyahati

Araçla sibirya geçişi planımız teorik olarak epey yol kat etti. Bu süreci izlerken, araçla yapılacak uzun geçişten önce trenle geçmenin araçla çıkılacak bir seyahat öncesinde çok faydalı olacağı fikrine vardım. Şimdi, trans sibiria- trans mancurya ya da trans mongolia ile bir MOSKOVA-PEKİN...

11. afagan

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) siz eğlenirken ben çalışıyordum yine:) (hala da çalışıyorum orası ayrı).. o pazar sabahı kardeşimle bir iş kahvaltısına katılmak için modaya doğru aheste aheste gidiyorduk ki bir de ne görelim, bizim gezenbilircilerden...
  12. afagan

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Litesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

13. afagan

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? ikitelli de sel gelmeden 10 dk öncesinde, tır garajının ordaki ( o ana dek birikmiş) su göletinden (su yer yer ayna hizasında idi)çıkıp kendini karaya atabilen tek araç da g. vitara olmuştur ve hadiseden sadece ön plakasını...
  14. afagan

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? evet dediğiniz gibi aynı.. hangisini dilerseniz onda bırakın ekran kendisini sabitleyecektir.
  15. afagan

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? yeni kasa düz vites vitara hiç incelemedim ama göğüs dizaynının farklı olacağını sanmıyorum, zira g. vitara düz- al- al at seçenekleri incelendiğinde göğüs panellerinin farklı olmasını gerektirecek bir donanım farklılığı yok...

16. afagan

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel sevgili usas, yeni kasa g. vitaralarda elbette lock var. panelde 4H-4Hlock-4Llock seçenekleri çok pratik bir şekilde kullanılabiliyor.
  17. afagan

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? 2006 model 5 kapı G. Vitara.. BRC taktırdıktan sonra yaklaşık 35.000 yol katetti hiç bir sorun yaşatmadı umarım yaşatmaz da:) yıl sonunda aracı değiştimeyi düşünüyorum, LPG den elde ettiğim tasarruf aracı yenileme fiyatına katkı...
  18. afagan

2007 Grand Vitara 1.6 Kullanma Kılavuzu

Ynt: 2007 Grand Vitara 1.6 Kullanma Kılavuzu suzuki tr yi ararsanız dilediğiniz servise göndereceklerdir kullanma kılavuzunu.. saygılarımla

19. afagan

addis ababa dayiz.. buranin kisi .. sicaklik 12-13 derece.. gunu elcilik-afrika birligi- tika gibi kuruluslarda ve sehir ici dolasarak gecirdik.. aksam yemeginde harika bir misafirperverlik ornegi sunan mehmet beyin pamukkale turkish restoraninda yemekle sonlandirdik;; yemek sibiryada baykal...
  20. afagan

Etiyopya - Afrikanın Yaylasına Gidiyoruz

Etiyopya ile afrika süreğimizi sonlandırmaya karar verdik. Kahire ve Marakeş'i ise afrikadan ayırıyorum, buralar her fırsatta gidilmesi yaşanması gereken iki afrika şehri. etiyopya, afrikanın yaylası kabul edilen bir coğrafyaya sahip, iklimi yaşanılası, geniş otlaklarıyla bakir bir yaşam alanı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR