Arama sonuçlarınız

1. afagan

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali waga yolu ..

2. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali burkina faso....
  3. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Nijer de 2 günlük de olsa vizelerimizi alıp bir de otele yerleştikten sonra biraz olsun kendimize geldik ve moraller düzeldi. günü lübnan lokantası ile otel arasında mekik dokuyup otelde sohbet ederek geçirdik, artık öyle bir hale gelmiştik ki, nijer de...

4. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Nijere girdikten sonra, tillaberi de 2 gün 1 gece geçirip niameye gönderiliyoruz. telefonun çektiği her yerde iletişim kurarak çözüm arıyoruz. nijer de türk elçiliği ya da konsolosluğu yok, nijerya türk büyükelçiliği durumu öğrendikten sonra büyük ilgi...
  5. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali labbezanga mali-njer sınırında mali sınır köyü.. ikinci gün daha ayrıntılı anlatacaklar, iki ülke ve iki ülke sınır görevlileri arasında uçurum var nerdeyse, birbirlerinden pek hazetmiyorlar, birbirlerinin sınırından geçerek gelenden de öyle. bakınız...

6. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali sıcak nedense artık daha yakıcı gibiydi. 40 dereceler değil bahsettiğim sıcaklık, termometreye bakmak insanın moralini bozmaya yetiyordu. gaodan sonra yolu görüntüleye görüntüleye, ama akşam tekrar geri döneceğimizi bilmeden 130 km gidip ansongoya oradan...

7. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali gao...
  8. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali 13 gün, böylesi zorlayıcı ve daha önceden rotayı katetmemiş bir ekiple yapılan bir seyahat için uzun denilebilecek bir seyahattir. İlk 2 gün bamakoda sonraki gün yolda ve 4. gün timbuktuya ulaşma heyacanı içinde öyle ya da böyle geçti. Yoruldugumuzu...
  9. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali gao... mali nin kuzey doğudaki son şehri, bundan sonrası nijer ve cezayir sınırları ve çölden ibaret.. gao da 1 gece kaldıktan sonra yola devam edip ansongo ya oradan sınırı geçip nijere ve sınırdan 120 km içerdeki tillaberi ye misafir olmayı planladık...

10. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu-Gao yolu, tamamen çöl topraklarında yaklaşık 550 km lik bir yolculuk sonunda gao ya ulaştık. yol rahattı yer yer 80 şeritlik bir otoban gibi olan çölde genelde aynı yol izleri takip ediliyor. çölde kuma saplanan bir araç ekipmanı yoksa bir diğer...

11. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu ya 20 km mesafeden nijer nehri geçiyor. ve yine şehrin etrafında göletler, ufak dereler, dereyatakları mevcut. timbuktu büyük sahra çölünün güney eteklerinde büyükçe bir vaha görünümünde
  12. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu.. kalabalıkta beyazlara da rasladık, yerliler gibi giyinmişlerdi, timbuktuya yerleşmiş kimisi..çok mutlulardı, bize yabancılara davranır gibi davrandılar onlar da.. kirletmemizden, talan etmemizden, onlara safari objeleri muamelesi yapmamızdan...

13. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali kalabalığa odaklanmışken vizörden gördüm.. tek başına süzülüyordu sokakta.. minicik bir prenses gibiydi.. objektifi bile ayarlama şansım olmadan peşpeşe bastım denklaşöre.. son karede artık kızdı bana, kamerayı indirdim yüzümden gülümsedim... hala kızgın...
  14. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Bali Emrah Bey, teşekkür ediyorum inceliğiniz için, umarım dileyen herkese kısmet olur bu gezi.
  15. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali ben fotoğrafları dün yüklemeye başladım ama bu sabah korktuğumuz haberi aldık:) ismi herkesce malum bir gezi sitesinde, "afrika gezimiz çok güzel geçti" başlığı ile benim dün gezenbilire yüklediğim fotoğraflardan bazıları kullanılmış. site yetkilileri ile...

16. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali devam edecek.. çok fazla fotoğraf var, ne ettimse kimisinin kb sınırını istenilen düzeye çekemedim. yine de elimden geldiğince diğer fotolardan da örnekler yükleyeceğim.
  17. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali ekip kararı gereğince, geziye ait tüm görsel malzeme telif güvencesi altındadır. Gezinin tüm video görüntüleri profesyonel kullanım için devredilmiş ve tüm fotoğraf malzemeleri ise profesyonel kullanım için güvence altına alınmıştır. Herhangi bir şekilde...
  18. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu

19. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu
  20. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR