Arama sonuçlarınız

1. afagan

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu........ ekip kararı gereğince, geziye ait tüm görsel malzeme telif güvencesi altındadır. Gezinin tüm video görüntüleri profesyonel kullanım için devredilmiş ve tüm fotoğraf malzemeleri ise profesyonel kullanım için güvence altına alınmıştır...

2. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu...
  3. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu kadim bir şehir, hala heybetini koruyan mimarisi ve kimi kaynaklara göre 500.000 i aşkın el yazması eseriyle çöl ortasında ışıldayan bir mücevher gibiydi...

4. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali örnek fotolar.. timbuktu
  5. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali neşeli zamanlar

6. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali tuareg

7. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu kenarlarında yaşayan bedevi göçer çocukları
  8. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali timbuktu
  9. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali restaurant/mopti timbuktu yolu

10. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali mopti yolu sünnet kıyafetli çocuk

11. afagan

Kenya - Nairobi - Mombasa - Kenyattanın Güzel Ülkesi...

Ynt: Kenya - Nairobi - Mombasa - Kenyattanın Güzel Ülkesi... fotoğraflar çantada henüz:) batı afrika fotoğraflarından örnekler yüklemeye başladım bugün, ara ara çok sayıda olmayan kenya fotolarını da yükleyeceğim.
  12. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali devam edecek...

13. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali bu çocuklara neşelenmek çok yakışıyor oysa..
  14. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali anne ve kızı olduğunu tahmin ettiğim bir çift
  15. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

16. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali bamako.. ekip kararı gereğince, geziye ait tüm görsel malzeme telif güvencesi altındadır. Gezinin tüm video görüntüleri profesyonel kullanım için devredilmiş ve tüm fotoğraf malzemeleri ise profesyonel kullanım için güvence altına alınmıştır. Herhangi bir...
  17. afagan

Kenya - Nairobi - Mombasa - Kenyattanın Güzel Ülkesi...

Merhaba yeniden.. Bu sabah döndük, hemen ofise koştum, üzerimde hala Kenya kokusu var sanırım:) Bu yolculuk piyangodan çıkar gibi bir zamanlamaya isabet etti, mesaiye döndüm hemen, yorgunluk derseniz.. hımm hayır batı afrika ile kıyaslanamayacak bir yorgunluk bu, şuracıktan ıstrancadan av...
  18. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali ...devamı kenyadan döndükten sonra:) kısmet olursa yarın bu saatlerde nairobiye yaklaşmış olacağız, şimdi şu köşeye istifli malzemeleri çantaya atmaya başlamadan önce bir kontrolden geçirmek lazım..

19. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali MALİ-BAMAKO Bamakoya inip te uçağın kapısından çıkınca, sabaha karşı olmasına rağmen yüzümüze değen sıcak havaya karşı refleks olarak yüzümüzü kapamak ihtiyacı duyduk. sabaha karşı saat 4 ve sıcak, sıcak, sahiden sıcaktı. bamako havalimanı, ufacık bir...
  20. afagan

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali FAS-CASABLANCA Akşam saatlerinde casablancaya indik. Casablanca havaalanı cümbüş yeri gibi. prensiben uyuşucuk derecesinde meraksız olan ben, boynu tutulmuş halde bir sağa bir sola bakıyor, gördüğüm her şeyi zihnime fotoğraflamaya çalışıyorum. her renkten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR