Arama sonuçlarınız

1. PASIFFLORA

Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010)

Ynt: Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010) Küçük bir katkıda bulunabilir miyim:))))) Başka illerde yaşayan bir çok Yatağanlı, okulların kapanmasıyla yazın sıcaklarından yayalaya kaçar, Eylül'de geri döner Dediğiniz gibi kamp alanında tuvalet mevcut, bunun dışında...

2. PASIFFLORA

Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010)

Ynt: Denizli - Yatağan Kefe Yaylası Şenlikleri ( 5 - 8 Ağustos 2010) Malesef bu sene katılamadım bu festivale, İstanbul'da yaşıyorum ancak Denizli'li hatta Yatağan'lıyım ben, ailem Denizli'de yaşıyor, ancak bu sene eşimle beraber yıllık izinlerimizin tarihini ayarlayamadığımızdan ne yazık ki...
  3. PASIFFLORA

Efe Assos'ta ( 17 Temmuz 2010)

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Teşekkürler, yazmak da e az gezip görmek kadar keyif veriyor bana:)

4. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Teşekkür ederiz:)))) Aslında daha erken başladık gezmeye, bebiş 1.5 aylıktı ve aylardan mart'tı, iyi bir şekilde sardım sarmaladım Anadolu Kavağı'na gittik, 3.5 aylık olduğunda da Çanakkale'ye şehitliğe gittik, daha da öncesi bebiş 40 günlükken işe...
  5. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Merhaba Cavid Bey İnşallah mavişim büyüyüdüğünde babası gibi sonsuz bir tarih bilgisine sahip olur ve benim gibi de gezip görmekten keyif alır. Miniğimizi büyütürken buna özellikle dikkat edeceğiz. Dönüş yolu gerçekten çok yorucuydu, eve girdiğimizde...

6. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Canımmmm çokkkkkkkkk seviniriz bize katılırsan, kamp arkadaşlarımız Hatice de Erol da çok uyumlu insanlar, kızları Elif de dünya tatlısı, dolayısyla kamp çok keyifli oluyor. Biliyorsun gezi yazılarını yazmayı çok seviyorum ama uzun zamandır bebek, iş ve ev...

7. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) çokkkkk teşekkür ederizzzzz.Bebeği bahane edip bir yere gitmeye çekinenlere örnek olsun istedim:)))))
  8. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Harika bir geziydi, kamp arkadaşlarımız da uyumlu ve çok tatlı insanlar olduğundan daha da çok keyif aldık. Sadece dönüş yolunu Çanakkale yerine Balıkesir Bursa üzerinden yapınca çok uzun sürdü. Aslında sadece 100 km fark ediyor ancak Assos Balıkesir...
  9. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Minik Efe uyuya kaldı ancak biz gezimize dam ettik. Mavişimi kremleyip şapkasını giydirerek güneşten koruduk, yelpazeyle serinleterek rahatlattık :D :D :D Gezinin sonunda da uyandı ve etrafa gülücükler dağıtmaya başladı. Maşallah yavrum, çok uyumlu...

10. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Bu arada küçük bir bölümü ilgilenenler ve meraklıları olabilir diye anlatımlara ayırıp, daha sonra fotoğraflara devam edeceğim. Bilgiler Öz Camping’in internet sitesindeki ana asyfasında yer alan ‘’ Gezi rehberi’’ bölümünden alınmıştır. Hüdâvendigar...

11. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Yukarıdan antik limanın görünüşü Assos İskele Athena Tapınağı'nın yükseldiği tepeden denize bakıldığında antik iskelenin su altındaki kalıntıları rahatlıkla görülebilmektedir. Lesbos (Midilli) ile Assos arasındaki dini ve siyasal bağ düşünüldüğünde...
  12. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Daha sonra M.Ö 6.yy’dan kalan Athena Tapınağı’nı ve antik kentin kalıntılarını gezdik. Behiç’in anlatımlarıyla gezimiz anlam kazanıyordu, sadece boş boş bakmıyorduk yıkıntılara. Athena Tapınağı Zeus‘un kızı ve 12 Olympos tanrısından biridir Athena...

13. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Arkadaşımız Mustafa’da burada bize katıldı
  14. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Denizden sonra önce kendimize hediyelik eşya aldık
  15. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Öz Camping’in iskelesi Balıklarla beraber yüzebiliyorsunuz :D :D :D

16. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Biraz da deniz keyfi yaptık ama denize girdiğimiz vakitlerde mavişim uyudu :( :( :(
  17. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Çocuklar da çok mutluydular. Mavişim her zamanki gibi çok neşeliydi :D :D :D
  18. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Sabah kahvaltı hazırlanırken, çay da usul usul demleniyordu. Mavişimden sonra manzara eşliğinde kahvaltı sırası bize gelmişti 8) 8) 8)

19. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Efe Midilli Adası manzarası eşliğinde mama yiyor; Mamadan sonra da, manzara eşliğinde uyku ;) ;) ;) Ama gözler cin gibi, beni uyutur da kendisi uyumaz, haklı tabii bu güzellikler bırakılır da uyunur mu hiç >:( >:( >:(
  20. PASIFFLORA

Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010) Assos kedisi :D :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz