Efe Assos'ta ( 17 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PASIFFLORA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,988
Ynt: EFE ASSOS’TA ( 17 Temmuz 2010)

Selmacığım, harika bir gezi yapmışsınız, siz yoldayken telefonda konuşutuğumuzda nasılda heyecanla Asos'a ulaşmayı hedefliyordunuz. Yüreğinize, ellerinize, ayaklarınıza sağlık, çok güzel kareler ile gezinizi ölümsüzleştirmişsiniz, çok çok teşekkürler :smiley: Ayrıca şu gelenekselleştirme konusuna bayıldım gerçekten, bellimi olur ben de katılırım bakarsın birisine ;D Mavişini benim için kokla lütfen, hepinizi çok öpüyorum canım benim :smiley:

Etiketler

Bir tarihte, sanıyorum seksenli yılların başı, Kuzey Ege'den başlayarak, Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası turu yapıp, Biga-Gönen-Bandırma üzerinden Karacabey'e dönecek bir çekirdek aileye, öğrencimin isteği üzerine bazı gezi tavsiyelerim olmuştu; görmelerini söylediğim yerlerden biri de Assos'tu. Gezi dönüşünde, öğrencime "Nasıl memnun oldunuz mu?" diye sorduğumda, "Herşey çok iyiydi ama Assos'a gittiğimizde, babam, bu taşların içine neden getirdin bizi?" diye yanıt vermişti. Bilirsiniz... çok geleneksel bir insanın, bir babanın yanıtıydı bu... Nedense, her Assos dendiğinde bu olayı anımsar ve gülümserim... :smiley:

O fotoğraflara, küçük gezgin bebek, büyüdüğünde neler diyecek bakalım?.. :D Çocuğunuzun olduğu fotoğraflara bayıldım desem yeridir; çok güzeller... Ayrıca, yazılı ve fotoğraflı tanıtım için de sağolun.

PASIFFLORA' Alıntı:
Sadece dönüş yolunu Çanakkale yerine Balıkesir Bursa üzerinden yapınca çok uzun sürdü. Aslında sadece 100 km fark ediyor ancak Assos Balıkesir yolu 150 km ve çok kalabalık, tek şerit. Feribota yaklaştığımızda da feribot kuyruğu çok uzun sürdü, körfezi dolaştığımızda da Yalova’daki yol çalışmasında çok vakit kaybettik. Dolayısıyla anladık ki ne kadar yoğun olursa olsun Çanakkle Tekirdağ yolunu tercih etseydik, daha rahat ve kısa zamanda gelecektik. Tecrübeyle sabittir :D :D :D Ancak ertesi gün arkadaşlardan öğrendik ki Çanakkale yolu da çok kalabalıkmış ve oradan gelseymişiz sadece 1 yada 2 saat daha erken gelebilirmişiz. Gezinin sonunda hepimizde oluşan ortak fikir ise; o yola rağmen o güzellikleri yaşamaya değdiğiydi.
Yukarıdaki satırları okuyunca, bilinen bir sözü burada da yineleyeceğim: Yaşamsal bir gereklilik yoksa ve zaman da yeterliyse, dönüşünü gittiğin yoldan yapma!...

Cavid Sezen

PASIFFLORA' Alıntı:
çokkkkk teşekkür ederizzzzz.Bebeği bahane edip bir yere gitmeye çekinenlere örnek olsun istedim:smiley:))))

İnanın eşimle onu konuştuk maşallah ne cesaret gitmişler dedik biz hiç gidemedik,cesaret edemedik,yinede maşallah diyelim :smiley:yolunuz hep açık olsun

ceranus' Alıntı:
Selmacığım, harika bir gezi yapmışsınız, siz yoldayken telefonda konuşutuğumuzda nasılda heyecanla Asos'a ulaşmayı hedefliyordunuz. Yüreğinize, ellerinize, ayaklarınıza sağlık, çok güzel kareler ile gezinizi ölümsüzleştirmişsiniz, çok çok teşekkürler :smiley: Ayrıca şu gelenekselleştirme konusuna bayıldım gerçekten, bellimi olur ben de katılırım bakarsın birisine ;D Mavişini benim için kokla lütfen, hepinizi çok öpüyorum canım benim :smiley:

Canımmmm çokkkkkkkkk seviniriz bize katılırsan, kamp arkadaşlarımız Hatice de Erol da çok uyumlu insanlar, kızları Elif de dünya tatlısı, dolayısyla kamp çok keyifli oluyor.
Biliyorsun gezi yazılarını yazmayı çok seviyorum ama uzun zamandır bebek, iş ve ev üçgeninde koşuşturduğumdan yazamıyordum ancak laf aramızda gezmeye vakit buluyordum her nasıl oluyorsa :D :D :D Assos'u yazmak istedim, çünkü çok keyif aldığım bir geziydi, kendimize saklamak istemedim :smiley: :smiley: :smiley:
Bizde seni çok öpüyoruz, özledik seni :mad: :mad: :mad:

gezmen' Alıntı:
Bir tarihte, sanıyorum seksenli yılların başı, Kuzey Ege'den başlayarak, Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası turu yapıp, Biga-Gönen-Bandırma üzerinden Karacabey'e dönecek bir çekirdek aileye, öğrencimin isteği üzerine bazı gezi tavsiyelerim olmuştu; görmelerini söylediğim yerlerden biri de Assos'tu. Gezi dönüşünde, öğrencime "Nasıl memnun oldunuz mu?" diye sorduğumda, "Herşey çok iyiydi ama Assos'a gittiğimizde, babam, bu taşların içine neden getirdin bizi?" diye yanıt vermişti. Bilirsiniz... çok geleneksel bir insanın, bir babanın yanıtıydı bu... Nedense, her Assos dendiğinde bu olayı anımsar ve gülümserim... :smiley:

O fotoğraflara, küçük gezgin bebek, büyüdüğünde neler diyecek bakalım?.. :D Çocuğunuzun olduğu fotoğraflara bayıldım desem yeridir; çok güzeller... Ayrıca, yazılı ve fotoğraflı tanıtım için de sağolun.
Yukarıdaki satırları okuyunca, bilinen bir sözü burada da yineleyeceğim: Yaşamsal bir gereklilik yoksa ve zaman da yeterliyse, dönüşünü gittiğin yoldan yapma!...

Cavid Sezen

Merhaba Cavid Bey

İnşallah mavişim büyüyüdüğünde babası gibi sonsuz bir tarih bilgisine sahip olur ve benim gibi de gezip görmekten keyif alır. Miniğimizi büyütürken buna özellikle dikkat edeceğiz.

Dönüş yolu gerçekten çok yorucuydu, eve girdiğimizde sabah 04:30 olmuştu, ptesi günü akşam hiç olmayacak sandım:smiley:))))

necil' Alıntı:
İnanın eşimle onu konuştuk maşallah ne cesaret gitmişler dedik biz hiç gidemedik,cesaret edemedik,yinede maşallah diyelim :smiley:yolunuz hep açık olsun

Teşekkür ederiz:smiley:))) Aslında daha erken başladık gezmeye, bebiş 1.5 aylıktı ve aylardan mart'tı, iyi bir şekilde sardım sarmaladım Anadolu Kavağı'na gittik, 3.5 aylık olduğunda da Çanakkale'ye şehitliğe gittik, daha da öncesi bebiş 40 günlükken işe başladım ve her sabah Anadolu yakasından karşıya geçip, akşam da geri dönüyoruz köprü trafiğinde, erken düştü yollara yavrum :( :( :(

hay gidi Behramkale nereden nereye gelişmekmi başka bir şeymi anlayamadım gitti

PASIFFLORA' Alıntı:
Teşekkür ederiz:smiley:))) Aslında daha erken başladık gezmeye, bebiş 1.5 aylıktı ve aylardan mart'tı, iyi bir şekilde sardım sarmaladım Anadolu Kavağı'na gittik, 3.5 aylık olduğunda da Çanakkale'ye şehitliğe gittik, daha da öncesi bebiş 40 günlükken işe başladım ve her sabah Anadolu yakasından karşıya geçip, akşam da geri dönüyoruz köprü trafiğinde, erken düştü yollara yavrum :( :( :(

Anlıyacağımız gezgin ruhunu doğar doğmaz aşıladınız mavişe,eşim aman çok anlatmasınlar nazar değmesin diyor ,eşim ve ben sizlerden büyüğüz inanın dediğimize onun için nazar boncuğu koymuştum daha vvelki cevabıma tekrar ekliyeceğim,sağlıcakla kalın :smiley:

2009-12-29_084631.jpg

Ynt: Efe Assos'ta ( 17 Temmuz 2010)

eftaLYa' Alıntı:
Selma ve Bülent elinize, ayağınıza , emeğinize sağlık :smiley:

Gezenbilir Efe daha şimdiden pek çok büyüğünden fazla yer gördü :smiley: Maşallah mavişe! (elbette size de)

Esra teyze;
Sanırım ben bu çılgın anne ve babamla daha çok yerler görürüm :D :D :D

necil' Alıntı:
Anlıyacağımız gezgin ruhunu doğar doğmaz aşıladınız mavişe,eşim aman çok anlatmasınlar nazar değmesin diyor ,eşim ve ben sizlerden büyüğüz inanın dediğimize onun için nazar boncuğu koymuştum daha vvelki cevabıma tekrar ekliyeceğim,sağlıcakla kalın :smiley:

Kesinlikle söylediğinize inanıyor ve katılıyoruz, sadece iyi düşünüp iyiyi çağırıyoruz. Hiç bir bebek nazardan bile olsa sıkıntı çekmesin :smiley: :smiley: :smiley:

freegraf' Alıntı:
hay gidi Behramkale nereden nereye gelişmekmi başka bir şeymi anlayamadım gitti

Sözlerinizden Behramkale'ye çok uzun zaman önce gittiğinizi tahmin ediyorum. Bu kadar iç geçirdiğinize göre, bu değişikliğin hoş olmadığını sanıyorum :( :( :(

Ynt: Efe Assos'ta ( 17 Temmuz 2010)

doğrudur hocam seksenlerin sonu birde 2006 en son .istanbuldan oraya bisiklet ve bir cok şey. birde şimdi abartılacak kadarda bozulmamış, sürekli ara vermeden tam 15 sene mutlaka uğrartım o taş dedeşkleri taşlarla dalıp giderdim. genelliklede yalnız giderdim fırtınasınıda yagmurunuda kavurucu susuzluğunuda gördüm vesselam.geziniz iyi olmuş.sağlikla devamlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler