Arama sonuçlarınız

1. alonewolf

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) esas yağmurlu havada herkes gelir, güneşli havada piknik yapmak varken! görücez bakalım isim yazdıran kaç kişi gelecek dün birtanesi mızıkladı zaten bu gün belli olucakmış!

2. alonewolf

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) İBRAHİM Ö C E L olacaktı ( Ödemiş, Ceyhun, Edirne, Lüleburgaz) 73, TB2NEB
  3. alonewolf

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? şimdi 25ü26 eylül ve sonraki hafta sonu SS bize arama kurtaram ve yangın eğitimi vercekmiş gideceksek mesele yok biz eğitim alalım kim sonra derse bizle çalışcan onlan çalışırız önce eğitim, eğitim şart!

4. alonewolf

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir sadece salaş restaurantları yok, çok ekstrem otelleride var yeni açılan oldcastle( hani ingilizce anadilimiz miş ya) ve eskiden beri var olan atabay turistiktesisleri önceden rezervasyon yapmazsanız zor yer bulabileceğiniz mekanlar( ne...
  5. alonewolf

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 19- Orhan SÖNMEZ 20-Orhan ZİNCİRLİOĞLU 21- İbrahim ÖCEL

6. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Eskihisar yolu açıldı sahil kısmen trafiğe kapandı tam feribotun önüne gelince solda deniz kenarında oto park var aracınızı oraya bırakıp, kahvaltınızı orada yapıp sonra bir yürüyüşle kale tarafına ordan içeri dönüp, Osmanbeyin...

7. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir aramiza hos geldiniz, gezmekten hoslandiginiz anlasiliyor, gebze civarinda görülecek çok yer var ama eskihisarin yeri bir baska eskiden kamp bile yapardik evimiz çok uzakta oldugu için!!! genede doyamazdik. bos bir 4-5 saat ayirin...
  8. alonewolf

Karavanda Duş Çözümleri

Ynt: Karavanda Duş Çözümleri bende çok teknolojik bir cevap daha yazmistim, valla atilla abi tam universite termodinamik dersi gibi bir yanlis tusa bastim kaybolup gitti, zaten boyle makale vari yazilari once duz bir yere yazmali sonra ordan buraya kopyalamali ki sakata gelmesin, ben bir ara...
  9. alonewolf

Karavanda Duş Çözümleri

Ynt: Karavanda Duş Çözümleri abiler, uluslararasi karavan imlatcilarinin sitelerini tarayin bunlarda müsteri referanslari var onlari tarayin ogrenin bir müsteriyi ona sorun nasil çözum bulmuslar, ne yapiyorlarmis, imalatçidan da direk o musterinin adini verip isteyin onun tavsiyesiyle aradim...

10. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir evet arkadaslar Türkiyedeyim, ve de Kocayemisler olmak üzere, yalniz eskihisara ulasmakta bir sorun var Gebze-istasyonda yapilan insaat çalismalari yüzünden istasyon köprüsünden Darica tarfina geçip trafige dikkat ederek sola sapip...

11. alonewolf

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? tamam, bayram programina bakalim kocaeli itfaiyenin ona göre bulusur konusuruz
  12. alonewolf

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? ya arkadaslar ben bayagi uzakta idim simdi sivil savunma/ arama kurtarma gönüllüleri de itfaiye ye mi aktarildi artik sivil savunma olmayacak mi?AFKOM mu bakacak bu islere? cehaletimi aydinlatin

13. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir ya beni eski günlere döndürüp nostalji yaşatıyorsunuz, sağ olunuz iyiki varsınız, hele şimdi çok uzkalrdayım, artık daha da özlem duyuyorum, ama buradan size haber veryim eskihisardacumartesi pazar sabahları açık büfe kahvaltı veren...
  14. alonewolf

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) bu 2009 yılı son aktivitem olur kısmetse uzaklara gidicem
  15. alonewolf

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) zaten umut kaptan gelin bir cayımızı icin demiş, genede benim teklefonum u kaydedin bir kenara eskihisardan trene yetişemeyen 5 kişiye kadar eskihisar derince lojistik ( eski adı ile nakliye) desteği vereyim. ayağım iyi...

16. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir elma +armut=karışık meyve salatası olmuş
  17. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir abi anlatamadım bir 0noktası lazım ona göre ölçüm yapmak lazım sıfır neryi kabul ediyoruz?
  18. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör skype filan yokm u sende

19. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör ya gelmiyo ses mes dün akşam iki yeni amatör gayet iyi konuşuyorlardı 439 150 den bende 200 yok 275 var 439 400 var ama 400 rölesi arızalı imiş
  20. alonewolf

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler ya zaten bu nick name konusuna oldukca bozuluyorum. eskiden atalarımız bir erkek kahramanlık göstermedikce ad vermezlermiş hep yabancılar cağrılırken adsız veya biliniyorsa baba adı arkasına oglu eklenip veya arkadaşlarınca takılan lakap neyse bizde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR