İlk Muhtar Amatör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,374

umutkaptan

Dönen tekerler zaferi müjdeler.
Yer
Kocaeli
Web
www.gonulluitfaiyeci.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2AUP
ÜLKEMİZİN İLK AMATÖR TELSİZCİ MUHTARI GÖREVE SEÇİLDİ
TRAC Kocaeli Şubesi Başkanı Sayın Mustafa YAMAN (TA2MW) İzmit Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı görevine seçildi.
Bu başarısı için kendisini kutlar, kendisinin başka muhtarlara esin kaynağı olmasını dileriz.
Muhtarların mahalle gönüllülüğü organizasyonunda öncülük ve olası acil durumlarda kılavuzluk gibi konulardaki
önemli rolü göz önüne alındığında, bu haberin çok sevindirici olduğunu düşünüyoruz.
gerekli desteği vermekten kıvanç duyacağız.

Hayırlı olsun.

Aziz ŞASA,TA1E
Trac Genel Başkanı
[attachment=1]

resim_332.jpg

Etiketler
Ynt: İlk Muhtar Amatör

Umut çok sevindim,
bende aynı semtte ikamet ediyorum,
muhtarımızın görevinde başarılar dilerim

vay uyanıklar ama benim son muhtarlık seçiminde terzi abimizi muhtar seçrtirmek için çalıştığımı bilmiyorsunuz. mekanik,elektrik işlerde nasılsa bir çözüm buluyoruz, telsiz işinde de umut sağ olsun
ee ne kalıyor geriye, bizim gibi çapaçulcunun söküğünü dikecek, yırtık kot pantolanına artistik yama yapacak usta lazım ben de boyle hallettim işte

kalın sağlıcakla

benim bol yazılar sizi sıkar şimdi ben başlarım işığın hava içindeki kırılma indisinden sonra sodyumun yanmasından ortaya cıkan alevin sarı renginin dalga boyundan, aluminyum tozlarının demiroksit tozları içinde 2333/725 oranında iken magnezyum cubukla tutuşturulup tren raylarının kaynağı sırasındaki sarı alev ve toz duman vs siz en iyisi kampta kalim ben

bak acele yazınca oran yanlış olmuş %25.3 alüminyum ve %74.7 demir oksitten olacaktı formulü de
Fe2O3 + 2Al → Al2O3 + 2Fe; ΔH = -851.5kJ/Mol yani yaklaşık 2500 derece sıcaklık vs
bunlar sizi sıkar

havet ben bi tshirt buldum hemen aldım onunde 73 yazıyo boylece telsizci arkadaslarla karşılaşınca ben agzımı acmadan selamlaşmış oluyoruz
oldumu ibo

ya aslında muhtar deytip gecmemek lazım, şehirlerde sadec ilmuhaber ve ikanegah belgesi vermekle yetiniyorlar ama kırsal bölgelerde adamlar vali yetkilerinden fazla yetkileri var arsa tarla satış belgesi verir, istediğini askere aldırır istediğini aldırmaz, otomatik olarak muhtar seçilince ateşli silah taşıma ruhsatı alır. avtüfeklerini isterse jandarmaya toplatır. isterse iki karga bacağına bir fişek dağıtır. isterse imece ile köye yol yaptırır. yani koyde hem vali hem belediye başkanı hem taapu md. en büyük mülki amir bilmem anlatabildim mi? yani boyle bir adamın iyi seçilmesi lazım
hatta denizli nin bir köyünde idi sanırım muhtar inat koyluler tüm ihtiyar heyetini sentimenlal problemleri olan şahıslardan(kafadan kontak) secmişler muhtar mahkemelik olmuştu. televizyonlara bile cıkmıştı

ama biz konumuza dönelim bir telsiz aldık 145 500 de bekliyoz ne arayan var ne soran bir heybelide oturan abimizin sesiniduyardım şimdilerde oda yok,
,73
TB2NEB

ya gelmiyo ses mes dün akşam iki yeni amatör gayet iyi konuşuyorlardı 439 150 den bende 200 yok 275 var 439 400 var ama 400 rölesi arızalı imiş

yok abi güvenlik sebebi ile.
az evvel çağrı yaptım ama cvp alamadım.
tb1bt ve tb1at diye 2 amatör vardı. bende saat 10.10-1040 arası qrv oldum frekansta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR