Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

hallettim arkadaşlar gerek kalmadı değiştirmeye; radyotördeki suyu kapagını açıp akvaryum hortumu ile çekerek biraz boşalttım (3-5 lt kadar) daha sonra kalorifer petek giriş çıkış hortumlarını söküp kalorifer peteğinin içine 1/5 oranında por çözü su ile karıştırıp giriş hortumdan içeri döktüm...

2. katenerci

arkadaşlar 93 cherokee kalorifer peteği bakır mı alüminyum mu acaba varmın bilen
  3. katenerci

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? doğrudur bu araca bu kadar normal

4. katenerci

XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

Ynt: XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret ağzı olan yazmış.. zevkler ve renkler tartışılmaz varsa bir maharetiniz sizde gösterin bu kadarda yerin dibine sokacak bir şey yok
  5. katenerci

boruları değiştirme mantığını anlayamadım doğrusu eğer petek tıkalıysa ne yaparsanız yapın ısıtmaz.kaputu açtığınızda kalorifer peteğinin kaput cam altı hizasından içeriye iki hortum girişi olduğunu göreceksiniz..bunlardan birinden giren su petekten dolaşıp diğer hortumdan devresini...

6. katenerci

Hararet göstergesi 110 da

Ynt: Hararet göstergesi 110 da tıkanan radyotör ve su yollarını açmak için bu würth veya diğer radyatör temizleme sıvıları var bunları deneseniz faydalı olmazmı hocam ne dersiniz?

7. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti hocam teş. halen işaret sönmedi ama dediğiniz gibi bu günlerde dikkatimi çekti araba hiç ısıtmıyor hararet birinci çizgiyi geçmiyor sanırım termostatta sorun var..
  8. katenerci

96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop peki o zaman xenon olmadan bizimkilerin vamı böyle beyazışık veren ampülü
  9. katenerci

Sulu Sistem Taktıran :) Var mı?

Ynt: Sulu Sistem Taktıran :) Var mı? performasta kayıp olmaz artış olur burasını düzelteyim yani yanan sobaya benzin atıyosunuz nasıl bir kayıp olsunki aksine yanma artıkça güç artar ve çekiş artar şu anda çoğu avrupa ülkesindki ağır iş makinaları bu şekilde çalışıyor..

10. katenerci

96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop ne oldu bu Zj. lerde Xenon son durumu varmı yapan acaba arkadaşlar bu aralar bende taktım bu far işine yaptıracağım inş.

11. katenerci

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor buji ve bobini kontrolünde herhangi bir sorun yoksa sorun lpg sistemindedir. kullanıma bağlı hatada olabilir her lpg hıza duyarlı değildir aşırı hızlarda 180-200 gibi sürekli messala yarım saat 1 saat gibi bir yol gidişinizde lpg.nin malzemelerinin kalitesizliği...
  12. katenerci

Sulu Sistem Taktıran :) Var mı?

son zamanlarda yeniden gündeme gelen bu sulu sistem araçlarda performans ve yakıtta tasarruf konuları gündeme gelmiş bulunmaktadır.Acaba jeep gibi büyük motorlu araçlar taktıran varmı ve ne kadar bir yakıt tasarrufu yapıyor ...ufak araçlara taktıran 1-2 kişi gördüm memnun özel bir sıvısı var...

13. katenerci

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü araç devir saatinin gaza basınca 3000 deviri geçmeyişi oksijen sensörü ile alakalı olabilirmi acaba (boşta veya hareket halinde) veya nedeni ? teş.
  14. katenerci

2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı

Ynt: 2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı o zaman 255 sınır olsun çünkü benimkiler 265 sürtme oluyor
  15. katenerci

2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı

Ynt: 2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı herhangi bir sıkıntı çıkartmaz fkat 245 üzerine çıkarsanız mesala 265 gibi dönüşlerde sürtme yaşarsınız onun için diğer sisteme geçmeniz gerekir yükseltme çamurluk ağzı vs... off road ile alakanız yoksa 245 i geçmeyin sıkıntı vermez

16. katenerci

2006 Sorento mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee mi?

Ynt: 2006 Sorento mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee mi? :) biri gerçekten jeep birinin uzantısı jeep :-[
  17. katenerci

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar kemer memer hikaye zaten öleceksin ha öyle ha böyle ne farkeder kaç kişi 90 nın altında gidiyor ki
  18. katenerci

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? maş.maş son zamanlarda Ank.atağa geçmiş bu gidişle ist.dan alacağız çokluk sayısını :)

19. katenerci

93 Cherokee zj. 3500 devirde gaz kesiyor

Ynt: 93 Cherokee zj. 3500 devirde gaz kesiyor teş.serdar zatenyakıtta arttı arada arıza işaretide yanıyor değiştireyim diyorum ama önce söküp inceleyeceğim bir temizleyeyim bakalım belki düzelir olmadı alırız 1 tane ama çok pahalı 200 civarı o parayı edecek bir malzeme değil bence altı üstü...
  20. katenerci

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık geçmiş olsun cemal kardeş velakin sen göz göre göre batmışsın seninkisi bence tekerleri bi deneyim bakalım olmuş.:) neyse bakalım rastgele gününü böyle suda çamurda geçirme herzaman avcı dostu bulamassın :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR