Arama sonuçlarınız

1. bsayil

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) >:( >:( >:( >:( >:( >:( lanet olsun bende dinliyorum şu anda >:( >:( >:( >

2. bsayil

2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Takip edeyim bende
  3. bsayil

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi allah izin verirsebsalı gibi elimde olacak Burak cım :)

4. bsayil

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sormaabi iyiym sağolasın umarım sende iyiisndir hasretle önümüzdeki haftaki kucaklaşmamızı bekliyorum valla ;D
  5. bsayil

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sen gelene kadar biz yerini hazırlarız abi shut ınıda koyarız masaya ;D ;D ;D ;D ;D ;D

6. bsayil

''Satılık ''JEEP GRAND CHEROKEE WJ 2.7 CRD

Ynt: ''Satılık ''JEEP GRAND CHEROKEE WJ 2.7 CRD hayırlı satışlar :):):):):)

7. bsayil

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşad iyi yaptın ben kendi adıma çok rahatsızım bu konudan şimdi bekleyelim İsmail beyi özrünü dilerse herkes kendi adına değerlandirir ama hiç bişey olmamaış gibi buraya ismini yazması sadece hzursuzluk yarattı o kadar kendi adıma konuşuyorum tekrardan...
  8. bsayil

Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer ;D ;D ;D ;D ;D
  9. bsayil

Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer Salim ne yaptın yahu çek kapıda dursun daha iyi lastiği jantı dünya para zaten :)

10. bsayil

2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu.

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. sizi hiç b,i yerde de üzmez lakin 3 ton ve ölçüleri büyük bir araçtır dezavantajları bu yönded,ir ama hedefi kamp av balık olan birisi için uygun bir alternatifdir.. Şiddetle tavsiye ederim size hılux lerede bakabilirsiniz...

11. bsayil

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. yaptığınız tarifin karşılığı vx 80 ama sizi yakıtta üzer maalesef bide fiyatlar çok uçtu :( ülker benim kayınçom olur zaten iyi tanırım aracıda kendisinide keşke o aracı alsaydınız bu noktada tekrar söylüyorum td5 modifiyeden...
  12. bsayil

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. ben 2000 model vx 100 kullanıyorum 600 kuruş yakıyor ve her yerev onu kullanıyorum işede gezmeyede seyahatede off road a da kampada çok memnunum çok keyif alıyorum full modifiyelidir demir tamponlardan yükseltmeye yan tente 33"...

13. bsayil

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. sevgili dostum bu şartlar altında iki tercihimiz varsa td5 derim uğraşması daha kolay olur diye düşünüyorum :) ama genede toyotaları iyice incelemenizi tavsiye ederim :) yada benzinli jeep e bakabilirsiniz lpg ile tüketim aşağı...
  14. bsayil

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. tabi bu tavsiyeyi yaparken jeep e karar vermiş olduğunuzu düşünerek yapıyorum :) yoksa beni bilen bilir tek tavsiyem toyota olur :)
  15. bsayil

Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu. sevgili kararsız dostum bir sıkıntılı araçdan vaz geçmişsin :) ama diğer sıkıntılı bir araca yçnelmişsin :) 3.1 ler ciddi problemli ara.lardır bu konuda üstadlar başlığı farkedince size detaylı açıklama getireceklerdir ancak benim...

16. bsayil

SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ ;D ;D
  17. bsayil

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ abi son 20 gün sonra bıkarsın gene yüzümü görmekten ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  18. bsayil

Nissan Navara Arıyorum

Ynt: Nissan Navara Arıyorum ;D ;D ;D ;D ;D

19. bsayil

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ abi hayırlı satışlar güzel makina yeni gördüm :)
  20. bsayil

VX100 İçin Yardım...

Ynt: VX100 İçin Yardım... Hayırlı olsun Alper güzel günlerde bol çamurla kullan ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR