Ynt: 2000 model Grand Cherokee 3.1 TD den off road araç olurmu.
üstadım 2003 moder land disco buldum bugün bir fiyat verdim bekliyorum, üstad toyota hangi motor hangi model ,,,,,,,bir senedir wx 80 inceliyorum, lpg takıldığında 700-800 krş yakar diyorlar, 4,2 dizellere el sürülmüyor,üstad lar sizin görüşünüz hangisi , ben arabanın dolaşırken off road görüntüsüne aldırmam ve daha da zevk alırım yani gün içinde hep altımda olacak arabam,kendi işimi yapıyorum bostancıda,,,,, 2.5 inc kaldırdığım arabamı özgürce kullanmam gerek,benzini harcadığını düşünmek istemiyorum o zaman araba benim olmuyor,, şimdi görüşünüzü yazmanızı istiyorum ve toyota ise hemen yanlıştan dönebilirim ama acil almam lazım diye düşünüyorum üstad hangi toyota modeli kendimi anlatmaya çalıştım.....lisanlı kayakçıyım, İDAK üyesiyim Dağcıyım,kamplı Sazan,alabalık,ve deniz balıkçılığında,serbest zıpkınlı dalış, yani dağ bayır dolaşıyorum suziki vitara yla her yere girilmiyor suzikiyle, km lerce sırtımızda malzeme taşımak zorunda kalıyoruz, benle bütünleşecek günlük ve ağır şartlara uyumlu olacak jeneratörümden tepe çadırıma kadar olacak,,,,bekliyorum üstadlar....kararsızlığı sevmiyorum, en son disco fakat 2002-3-4 üzeri dizel yada toyotamı ?