Arama sonuçlarınız

1. semaver

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Oğuz Bey, bu araçların çoğunun km siyle oynandığını düşünüyorum. Oynanmasa bile 100 küsur bindeki motorun ilk günkü performansı vermesini beklenemez. Yaptırdığınız temizlik vs. sonrası bile ilk günkü değerlere ulaşabilmeniz bence çok çok güzel... Emir Bey, rakamlarla aram hiç iyi olmadı...

2. semaver

Bugün aracıma Mehmet Gazihan (Megachips) tarafından chip tuning uygulaması yapıldı. Sonuç bence tatminkar, aracın ivmelenmesi kolaylaştı, yaptığım denemede 150-160 km/saat gibi hızlara daha kolayca çıkabildiğini gördüm, yokuşlardaki hantallığı da epey azaldı.
  3. semaver

Teşekkürler Oğuz Bey, verdiğiniz bilgiler için. Yanlış araç seçtiğimi düşünmüyorum, asfaltta 4L gideceğim diye bir fantazim yok. Kumda güzel gidiyor, karda da giderse Allah razı olsun... Bu arada yapacağınız modifiyeyi takip edeceğim. Belki bir şeyler daha öğrenirim.

4. semaver

Satılık - 1993 Model Suzuki Vitara

Hayırlı satışlar.
  5. semaver

Oğuz Bey benimle gerçekten işiniz var... ::) ::) Şaka bir yana, sabrınız için teşekkürler, bana laf anlatmak zaman zaman okullarda meslek olarak öğretilebilecek bir beceri haline geliyor. (Eşimin şahsi fikridir... :D ) Ama öğrenmek için uğraşıyorum, vazgeçmek ise kitabımda yazmıyor...

6. semaver

Oğuz Bey, bilgi için teşekkürler. Yalnız bunların hepsi her modele uyumlu değildir diye tahmin ediyorum. Jantlar farklı olunca, hub ların da farklı olması gerekmez mi? mesela warn için samurai, sierra vs. yazmışlar; bizim otobüs yavrusuna olacak mı? Mantık olarak grand lara uyan bizimkine de...

7. semaver

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  8. semaver

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ Rica ederim.
  9. semaver

Oğuz Bey, hub taktırmak harika fikir. Tabi bu konuda "zır cahil" olduğum için, bu araca uyan hangisidir, nerde ucuza bulunur ve taktırılır diye sormam gerekecek. Tek bildiğim, manuel hubların elektronik olanlara göre daha sağlam olduğu. (Onu da bu sitede öğrendim) Abdullah Bey, kilit...

10. semaver

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ Aslında eski bir başlık ama kaçırmışım, işler yoğun ne de olsa... Akaryakıt analiziyle geçimini sağlayan biri olarak, bazı gerçekleri bilmenizi isterim: 1- Eurodizel yada performanslı yakıtlar motorunuzda daha fazla tüketime neden olmaz. Tam...

11. semaver

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Oğuz Bey arabayı üretenler sizin kadar bilmiyordur diye tahmin ediyorum, çok teşekkürler...
  12. semaver

Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)

13. semaver

Çiçeği burnunda xl-7 sahibi olarak yapılacak her türlü modifiyeyi takip edeceğim. Amacım aracımı en azından ucundan da olsa araziye girebilecek konuma getirmek. Zaten koca makinayla off-road 'a girme niyetim yok. Biraz derin karda, piknikte rahat dolaşabileyim yeter. (Modifiye piknik-gezi...
  14. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Oğuz Bey yeni aracınız hayırlı olsun.
  15. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... 3. koltuk meselesini yetkili serviste sordum, toplam 30 kusur parca gelmesi gerekiyormus. Maliyeti 8-9000 tl den asagi olmaz dediler, bilginize...

16. semaver

DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ

Ynt: DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ Ben alıp da memnun olanını görmedim. Genellikle bir heves alınıyor, bir süre sonra kurtulmak isteniyor ama ne mümkün, adama sümük gibi yapışıyorlar. Habire kampanya diye fiyat kırıyorlar yeni müşterilere, yıllardır kullanan eski...
  17. semaver

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Herkese Selamlar, Çiçeği burnunda 4x4 sürücüsü olarak, 10 gün önce aldığım x-l7 için kış başında lastik değişimi ve yükseltme düşünüyorum. (Bunun yanında vinç ve çelik tamponları da tabi) Offroad amaçlı almadım, asıl düşündüğüm gezmek, ama özellikle karda...
  18. semaver

Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Teşekkürler. Ama öncelikle Tuğsan Bey'e teşekkür etmeliyim, sayesinde mahindra olmasa da xl-7 sahibi oldum.

19. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Teşekkürler mete bey, offroad düşünmediğim için önemli değil. Zaten boyutları itibarı ile offroad a uygun bir araç da değil. Ama turboyu zorlamak için illa off-road yapmak da gerekmiyor. Sattığım lineanın turbosu daha 6000 km'de değişmişti...
  20. semaver

Bir Suzukici Daha...

Ynt: Bir Suzukici Daha... Oğuz bey, aracı sahibinden aldım. Epeydir malum sitede inceliyordum bunları. Birkaç araç baktım, savaştan çıkmış gibiydiler. Sonra bunu gördüm. Adamın elinde 15 günlük ekspertiz raporu vardı yetkili servisten. Ben de başka bir servisten ekspertiz yaptırdım. Ama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri