Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: bu pajero alınır mı? yardım lütfen..
2.6 Pajero 1,5 yıl kullandım devirsizdir o motor o araca yetmiyor ağır arazide pek bişey anlamazsınız ama uzun yola çıktığınızda keşke 3.0 alsaydım dersiniz aralarında yakıtta pek fark olacağını zannetmiyorum hem 3.0 veya 3.5 olanların donannım...
Ynt: Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ?
Takla atmış veya darbe almış bir aracı sonradan düzelttirirseniz ve bayattırırsanız bir süre sonra yapılan yerlerden patara veriyor ya boya kabarıyor yada küflenme başlıyor onun için ellenmemiş olması önemli mekanik zaten...
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8
Çağrı yakıt ve vergi durumu nasıl senin aracın soran olursa kaçırılacak araç değil canlısını gördüğümden diyorum kendini farkettiriyor
Ynt: Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ?
Sola yatırıp boyandığını sizden duydum dürüst olsalardı ilan açıklamasına yazarlardı genede bir gidip bakmanızda fayda var
Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri
Okan bey iyidir arkadaşlar kendisiyle bir defa görüşme şansım oldu hep aynı programları yayınlıyorsunuz dedim kanalda montajcı sıkıntısı var 7 adet yeni çekim onu bekliyor demişti..
Bir şey daha var ki bu işler sponsorsuz çok sıkıntılı oluyordur biz buralarda...
Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
Evet çok haklısınız arkadaşlar daha aracı almadan çok arıza yapacağını kabulleniyorlar bu fikri kafanızdan atın önce 1000 liraya alırsın aks 5 yıl ellemezsin 150 liraya alırsın 5 ayda bir değiştirirsin