Arama sonuçlarınız

1. sersu

3" Skyjacker Kararı Aldım. Tavsiyeleriniz?

Ynt: 3" Skyjacker Kararı Aldım. Tavsiyeleriniz? gecen hafta 91xj me buji kabloları ve bujileri değiştirdim 60 kuruştan 35 kuruşa düştü yakıt

2. sersu

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı peki 31.10.5.15 lastik ebatı 2 inc yükseltmeye göre yüksek değilmi sürtme yapmıyormuydu? birde lastikler biraz dışarıya doğru cıkartılmış sanrıım. ne şekilde yapıldı?
  3. sersu

Good Year Wragler 30x9,50x15 AT 4 adet lastik az kullanılmış

Ynt: Good Year Wragler 30x9,50x15 AT 4 adet lastik az kullanılmış bu lastikleri araca takabilmek icin aracın kac inc yükseltilmesi lazım?

4. sersu

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı 1. sayfadaki xj nin lastik ebatını ve kac inç yükseltilmiş olduğunu bilen varmı acaba
  5. sersu

xj için çelik ön tampon

Ynt: xj için çelik ön tampon 91 xj ye olurmu vinc ve lambalarla beraber fiyat ne olur

6. sersu

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum 91 xj siyah bir jeep e sahibim zavolli tüp e sahip. bujiler kabloları ön arka firen balataları kampanaları diskleri sıfır. radyotörü 3 gözlü yazın taktırdım. arka makasları değiştirdim. denge cubuklarını değiştirdim sıfır. aw 4 japon şanzuman taktırdım. yakıt...

7. sersu

chevrolet tahoe arıyorum

Ynt: chevrolet tahoe arıyorum gecen denizlide gördüm adam süper yapmış önünden arkasından dolandım durdum 34 plakalı idi.. dünde aynı arabayı sahibinden com da gördüm 43 000 yazmış fiyat
  8. sersu

off road lassa competus jant+lastik

Ynt: off road lassa competus jant+lastik bijon aralıkları nedir 91 xj ye olurmu
  9. sersu

Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik 800 tl verebilirim.. aracımı ne kadar yükseltme uygulamam lazım bujantı lastiği alırsam.. yani bir lastik icin yorgan mı yakıyorum bilmek isterim bu lastikleri takabilmem icin ne kadar masrafım olur

10. sersu

XJ için Bushwacker Dodik Takımı

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı civataları tammıdır.. birde ne kadr takılı kaldı araca

11. sersu

Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik merhaba.. lastiklerin durumu nedir bildiriseniz cok sevinirim
  12. sersu

1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu mert acıklaman ve anlatımın benim gibi algılaması zayıf olan bir insan icin süper tşk ler.... arabayı 2008 sonunda aldım, satmayı düşündüm hoşuma gitti, tpü taktırdım, sonra motor yaptırdım, sonra aw4 şanjuman taktırdım.. derken depo ve...

13. sersu

88 xj Revizyon

Ynt: 88 xj Revizyon resimleri istiyoruz
  14. sersu

1992 Model XJ Restorasyon!

Ynt: 1992 Model XJ Restorasyon! evet arac bittimi merak ettik.. birde aracı kaca boyattınız farları ve sinyal sistemini kaca aldınız.. kısacası ne kadar masraf yaptınız parclara ve işcilğe ne kadr hacadınız.. keşke şöyle yapsaydım dediğiniz bir nokta varmı.. tşk ler
  15. sersu

XJ Sahipleri İçin Güzel Bir Tampon Uygulaması

Ynt: XJ Sahipleri İçin Güzel Bir Tampon Uygulaması örnekleri varmı kaca mal olur bu tanpon

16. sersu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu ilk akdeniz teknik terimlerden pek anlamıyorum biraz daha geniş bir bicimde anlatırsan sevineceğim... mert aracı kesin beyaza boyacağım , peki cantları nasıl siyaha cevireceğim normal bya tutmaz sanıyorum.. yaaa birde diyorum dodiklerden vazmı geczem...
  17. sersu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu off road merakım yok..... mesleğim orman sahalarının kesimi ile alakalı egede ki bütün orman lara cıktım cıkıyorumda... araziye cıkacağım ama off road icin değil. arka makasları gecenlerde değiştirdim epey yüksek önlere helezon yay taktırcam...
  18. sersu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu bu arac hastalıkmış bulaşın ca anladım.. toyota corollam var 2008 land rower ım var 2000 model jeep fakat bu araba başka.. 10000 ne aldım motor una tüpüne şanjumanına diğer ufak defek şeylere 11000 harcadım bile.... şimdi bu arabaya beyaz...

19. sersu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu ben bu arabayı öyle yada yapacağım 5000 olur 7000 ama olacak.. boya icin 2000 tl ye anlaştım beyaz olacak.. üstündeki cantlar dursun diyorumm,, kalın bir lastik alayım diyorum lastik üstündeki kabartmadan taktırayım diyorum ama bu cantlarla...
  20. sersu

Ynt: 1991 Model Kare Kasa Modifikasyonu arkadaşlar cok sağolun bilgiler icin ama ben bu işin icinden cıkamayacağım sanrıım.. arabanın mekanik kısmında bir sıkıntı yok motor şanjuman yeni.arka makasları sıfır taktırdım bu resimde makaslar kırık halde arka tarafı cok yüksek... birde ben of...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR