Arama sonuçlarınız

1. butros

5.2 ne yakar işte cevap.

Ynt: 5.2 ne yakar işte cevap. Arkadaşlar şehir içi yakıt verileri çıktı. Gerçek mi değil mi ? Diye iki depo bitirerek hesap yaptım. 5200 cc Grand Cherokee aracım normal şehir trafiğinde '' bir semtten bir semte giderken otobana çıkıp 40 km otobanda gitmeden'' yani hep şehir içi trafikte''...

2. butros

Benim çeki demirim nerde?

Ynt: Benim çeki demirim nerde? Tatmin edici cevabı olan varsa bekliyorum.
  3. butros

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bizde mangal keyfi yapalım dedik ama ekip araç yönünde zayıftı. 4*4 sadece bende olduğu için pek yoldan çıkamadık :) ama olsun yinede ben karda kutup ayısı gibi gezdim ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81975.new#new

4. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara, hayırlı işler. Havalar kötü aman dikkat edin tam grip havası, ben yamuldum çünki :-\
  5. butros

Benim çeki demirim nerde?

Merhaba arkadaşlar. Hata sonu gezide bir arkadaşı karda patinajdan kurtarmak için çekeyim dedim ne önde ne de arkada bir bağlantı '' çekme halatını bağlatacak demir'' bulamadım. Malumunuz arabayı yeni aldım ve tanımıyorum. Bunlarda önde ve arkada çekme bağlantı yeri yok mu? Aracım aşağıda:

6. butros

10.12.2011 Karacdağ Kayak Merkezi Gezisi.

Rotamız Diyarbakır - Karacadağ Hava kar yağışlı bir gecenin arkasından sisli puslu 1 derece ile -1 derece arasında değişiyordu. Korucu karakol arama noktası: Beni oğlan coştu, sınırlarını zorlamaya başladı :) Bizde oğlanın düşüp düşmeyeceğine bakıyoruz...

7. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Valla memnuniyetime söyleyecek hiç bir şey yok, araç mükemmel '' Maaşallah'' sadece beni üzen tarafı Amerika'lı bu arabaya 90'lı yıllarda binerken ben şimdi binebiliyorum, yanarım yanarım arada geçen yıllara yanarım. Bize kuş serisini ellerini öptüre...
  8. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet, katılıyorum. Vücudum orada olmasa da ruhum yanınız da olacak :P Bu hafta sonu fırsatım olursa ki olmayacak gibi ,yerler ıslanmışken benim cherokeenin kabiliyet testini bir yapayım diyorum.
  9. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ;D

10. butros

Sis Bağlama

Ynt: Sis Bağlama Çok teşekkür ederim, Yer olarak zevkimiz aynıymış. Aynı şekilde montajını yaptım. Ama voltajı henüz bağlayamadım.

11. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İyi günler Ankara, Murat Bey hoş geldiniz Ankara'ya ;)
  12. butros

satılık 225-70-16 at lastik

Ynt: satılık 225-70-16 at lastik Takipdeyim.

13. butros

Sis Bağlama

Ynt: Sis Bağlama 105 kişi okumuş 1 kişi yazmamış ;D yokmu sis lambası bağlayan?
  14. butros

Bu Araç Bu Sudan Çıkar mı?

Aşağıda ki resimde ki araç yanılmıyorsam bir ZJ ve gördüğüm kadarıyla snorkeli de yok. Bende yeni 1996 model ZJ aldım, ZJ nin sınırlarını tam bilmiyorum, mutlaka mükemmel bir 4x4 ;D tamam da , Yaa Allah aşkına bu araç bu sudan çıkar mı? Ben daha aldığım aracın ne olduğunun farkında mı değilim...
  15. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat Bey boğazımdan geçmez şimdi bu, az evel bende sizleri düşündüm ;D ne yapsam da beraber yesek diye kara kara düşünüyorum ;) üstüne sizden mesaj geldi. :D

16. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ne ? Av mı ? Kim av dedi ? :) :D ;D Bende tavşanımı göstereyim o zaman
  17. butros

:) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) Başta şahin ,sonra Kartal sanmıştım, doğan mı yoksa :D tam anlaşılmıyor ki! Hiç hoş değil :(
  18. butros

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba Ankara, iyi akşamlar.

19. butros

Küçük Bir Tur,Hem de İlk Resimlerim.

Aracı almaya aldım almaya da , bir türlü çıkıp bir tur atamadım.Kendimi ve aracımı tanıtmak için üç - beş resim.
  20. butros

Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi

Ynt: Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi Yok yok paslanmadı, ben güzelce yıkatıp salondaki vitrine kaldırdım ;D, vitrinde kuru kuru duruyor, hatta iki günde bir toz tutmasın diye üflüyorum :D :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR