Arama sonuçlarınız

1. orsamer

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) mehmet ok-sıra 229 beni silin. aracı sattım. hilux ile devam.teşekkürler.

2. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ömer bey, kargo dahil usd 1700 .- diyorlar. fiyat doğrumudur.? bir de gümrük ne kadar tuttu diye sorsam. bu fiyata ön karpuz dahil değildi yal nız. mehmet
  3. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi bizdeki de 3.91. kargoda veya gümrükte sorun oluyor mu.?

4. orsamer

esp

Ynt: esp AH bizdeki bir sönse. esp arızası deniyor. çıkma abs/esp modülü arıyorum. varmı bildiğiniz çıkma parça satanlar.
  5. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Ömer Bey selamllar ayna mahruti yi nasıl ve nerden aldınız. benim de almam lazım. bir yardımcı olsanız da hata lı almasak. (şu spline şu çap defransiyel ) teşekkürler

6. orsamer

esp

selamlar,grand vitara 1.9 dizel aracım var. geçen ay esp lambası yanmaya başladı. hata kodundan esp nin arızaya girdiği basınç sensör arızası olduğu anlaşılıyor.( abs çalışıyor ) hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı? araç henüz 45000 de ve 2008 model.

7. orsamer

PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET

Ynt: PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET lastiklerin üretim tarihini biliyormusunuz.
  8. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ömer bey. antalya nın telefonunu rica etsem sizden. mehmet
  9. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi selamlar ömer bey, hiç araç muayeneye gittiniz mi. bu ön tampon sorun olacak mı acaba.? mümkünse demir arka tampon işinde bir yol gösterseniz de beraber halletsek.mehmet ok.mersin

10. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi tek sıkıntı allah vermesin bir kaza anında ne olur acaba. ruhsata işleniyormu diye. ? merak etmem tamamen olası bir çarpışmada karşıya verilebilecek hasar. internetten bir avrupa tüv e bakayım . acaba bişeyler varmı.

11. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi VİNÇ ÇOK DIŞARDA DEĞİLSE SORUN OLMAYACAKMIŞ. AMA KOCA DEMİR TAMPONLARA NE DİYECEKLER ACABA. ? ACABA RUHSATA İŞLERLER Mİ. ?
  12. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ömer bey ön tampon ve vinç ruhsata işleniyor mu. ? mehmet

13. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi mümkünse 2 adet yaptıralım. siz adanada mısınız.? hatta arka tampona sökülebilir vinç bağlantısıda yaptırabiliriz.
  14. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi selamlar Ömer bey arka tamponda herhangi bir değişiklik varmı. ben 3.cü krom tamponu değiştirdim. mehmet
  15. orsamer

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı kimbilir . tamamen jeep lerdeki pahalı sistem mitsubishi L 200 deki. jeep derken g.cherokee commander ,land rover grubu ,toyota land cruiser suzuki g.vitara gibi araçlarda merkezi defransiyel kullanılıyor. ama bakıyorsun arazinin kralı...

16. orsamer

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı mitsubishi L 200 pikapta merkezi viskoz kavramalı defransiyel sayesinde sürekli 4x4 olarak kullanılabiliyor. normal pikapları kuru asfalt zeminde 4x4 kullanılamıyor. (toyota hilux, isuzu gibi) bu sistem ilk defa mitsubishi pikapta...
  17. orsamer

Toyota VX80 Hakkında Yardım!

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! selamlar tarsus ta ustamızda benzinli çalışır durumda temiz bir vx80 motoru var. düşünürseniz telefonunu vereyim. uygun şanzumanıda ayarlayabilir. mehmet mersin
  18. orsamer

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 hilux modifiyesi aracınız hayırlı olsun. aracın pikap oluşundan dolayı arka kısmının hafif ve uzun olması dezavantaj olabilirmi. ? 2006 adventure modifiye etmeye başlayacaktım. acaba araç değiştirip 2002-2003 model 2.7 crd cherokee mi hazırlasam karar veremedim. yardımınızı beklerim...

19. orsamer

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" selamlar, mke den herhalde yüzlerce hurda defender çıkıyor. acaba bunların hepsi yenileniyormu. bu yenileme işinin maliyeti ne kadar tutuyor acaba. ? bir de bu işe harcanan zaman var. tabiki işin güzel tarafı bu araçlar ekonomiye tekrar...
  20. orsamer

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) bu kadar kişiyi merkezi bir yerde toplayacaksın. örneğin ankara kızılcahamam, beyşehir gibi. ne etkinlik olur ama . hadi sn. moderatör.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR