Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş
philykia çok teşekkür ederim konuya yorumunuz ve örnek birisini gösterdiğiniz için ne güzel ki sevgi Ünal bunu başarmış tek başına tamamını yürümeyi. ahh şu okul bitse öss derdi kalksa...
Ynt: Basit Bir Güneş Pili Yapımı
peki ben şimdi bunu yapmaya niyetlendim fakat elde edebileceğim enerji ortalama 40 miliamper bununla diyelim depo ettiğim enerjiyle küçük basit bir aydınlatma sistemi olabilirmi?
yada başka nerelerde kullanılabilr?
Ynt: Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte
Vodafone hattım var aynısını uyguladım bende bilgi alamadım sanırım çok geniş kapsamlı değil yada sistemleri daha tam oturmamışta olabilir ama inşallah bir an önce olursa da çok iyi olur :)
Evet Murat Bey söylediklerini dikkatle okudum herşeyi çok net bir şekilde açıkladığınız için çok teşekkür ederim öncelikle sorduğunuz soruya cevap vereyim -Evet Çanakkale Şehitliklerini 3 gün 3 gece yürüyerek baştan sona en ince ayrıntısına kadar yürüyerek...
"XtrmPrgrmmr " aslında çok haklısınız benim kafamda okulum bitince likya yolunu tek başıma yürümek ( baştan sona ) ondan kısa bir süre sonrada kazdağlarına sarıkız' a yürüyüş .
bunun için sarjım bir süre sonra bitecek ki bu likya yolu en az 30 günlük bir...
arkadaşlar benim çok araştırdığım ve de ne hikmetse bi'türlü bulamadığım, çok merak ettiğim bi konuyu size sormak istiyorum...
Aramızda tek başına doğada uzun bir süre yürüyüş yapan varmı? ve bu sanıldığı kadar tehlikelimi?tehlikelise sonuçları neler olabilir? -çünkü doğada yürüyüşümü...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Slm arkadaşlar ben Erdoğan 1991 doğumluyum ve okulum bitince Uzunn bir süre seyehat etmek istiyorum başta Likya yolunu tamamlamak ve ardından kaz dağlarına yürümek/tırmanmak şuanda okul dolayısıyla sadece okuyucu pozisyonundayım ama haziran a kadar :)...
Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu
Ad - Soyad: Erdoğan Pekcan
Doğum Tarihi ve Yeri: 1990 - Gelibolu / Çanakkale
Memleket: Çanakkale
Semt:
İlgi Alanı: Havacılık, Doğada Yaşam ve Gezi, Keşifler, Avcılık.
Not:
İş: Öğrenci