Arama sonuçlarınız

1. erdogan17

Türk Ölçü Birimleri

Ynt: Türk Ölçü Birimleri harika bi derleme ya Türkçe Bambaşka bir dil :))

2. erdogan17

Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız? buz gibi bir limonata :))))
  3. erdogan17

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş philykia çok teşekkür ederim konuya yorumunuz ve örnek birisini gösterdiğiniz için ne güzel ki sevgi Ünal bunu başarmış tek başına tamamını yürümeyi. ahh şu okul bitse öss derdi kalksa...

4. erdogan17

Basit Bir Güneş Pili Yapımı

Ynt: Basit Bir Güneş Pili Yapımı peki ben şimdi bunu yapmaya niyetlendim fakat elde edebileceğim enerji ortalama 40 miliamper bununla diyelim depo ettiğim enerjiyle küçük basit bir aydınlatma sistemi olabilirmi? yada başka nerelerde kullanılabilr?
  5. erdogan17

Basit Bir Güneş Pili Yapımı

Ynt: Basit Bir Güneş Pili Yapımı bu harkulade bilgi için çok teşekkürler Sedat Bey...

6. erdogan17

Doğada Barınak Yapımı

Ynt: Doğada Barınak Yapımı Resimlere 3 akşamdır bakmak istiyorum ama sanırım resimler uçmuş :) :(

7. erdogan17

Neden?

Ynt: Neden? Benimde merak ettiğim sorulardan cevap aldım çok teşekkürler.
  8. erdogan17

Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte

Ynt: Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte Vodafone hattım var aynısını uyguladım bende bilgi alamadım sanırım çok geniş kapsamlı değil yada sistemleri daha tam oturmamışta olabilir ama inşallah bir an önce olursa da çok iyi olur :)
  9. erdogan17

İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife

Ynt: İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife içinde gereksizlerde var boşuna ağırlık boşuna eziyet...

10. erdogan17

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Evet Murat Bey söylediklerini dikkatle okudum herşeyi çok net bir şekilde açıkladığınız için çok teşekkür ederim öncelikle sorduğunuz soruya cevap vereyim -Evet Çanakkale Şehitliklerini 3 gün 3 gece yürüyerek baştan sona en ince ayrıntısına kadar yürüyerek...

11. erdogan17

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş "XtrmPrgrmmr " aslında çok haklısınız benim kafamda okulum bitince likya yolunu tek başıma yürümek ( baştan sona ) ondan kısa bir süre sonrada kazdağlarına sarıkız' a yürüyüş . bunun için sarjım bir süre sonra bitecek ki bu likya yolu en az 30 günlük bir...
  12. erdogan17

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş aynen ya yılanlar her ne kadarda türkiyedekiler zehirsizde olsa o duruşu o endamı o dil çıkarışı tam bir kabus o anda

13. erdogan17

arkadaşlar benim çok araştırdığım ve de ne hikmetse bi'türlü bulamadığım, çok merak ettiğim bi konuyu size sormak istiyorum... Aramızda tek başına doğada uzun bir süre yürüyüş yapan varmı? ve bu sanıldığı kadar tehlikelimi?tehlikelise sonuçları neler olabilir? -çünkü doğada yürüyüşümü...
  14. erdogan17

Doğada Yürüyüş Teknikleri

Ynt: Doğada Yürüyüş Teknikleri Bilgiler için sağolun
  15. erdogan17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm arkadaşlar ben Erdoğan 1991 doğumluyum ve okulum bitince Uzunn bir süre seyehat etmek istiyorum başta Likya yolunu tamamlamak ve ardından kaz dağlarına yürümek/tırmanmak şuanda okul dolayısıyla sadece okuyucu pozisyonundayım ama haziran a kadar :)...

16. erdogan17

Gezenbilir Çanakkale Grubu

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Ad - Soyad: Erdoğan Pekcan Doğum Tarihi ve Yeri: 1990 - Gelibolu / Çanakkale Memleket: Çanakkale Semt: İlgi Alanı: Havacılık, Doğada Yaşam ve Gezi, Keşifler, Avcılık. Not: İş: Öğrenci

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR