Arama sonuçlarınız

1. K

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! north face ayakkabılarda bu indirime dahilmi:)

2. K

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! üçüde çok güzel üçününde fiyatları uygun ama karar veremedim....
  3. K

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! teşekkür ederim Marmot Limelight 2P, 514TL yerine 308TL Vaude Campo 4 mevsim çadır 467TL yerine 279TL The North Face Rock 2, 599TL yerine 359TL bunlarla ilgileriyorum ve hemen arıyorum balicez:) Read more...

4. K

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Lafuma Polarlar 94,9TL yerine sadece 38,9TL! diye linke tıkladım, ama 64,91 dedikine aslında çadır istiyorum ben:) tşk ama herşeydende almak istiiyoruom:)
  5. K

Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 tşk :)

6. K

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 unuttum yoğun yağmura kesinlikle dayanıklı olması gerekiyor:(

7. K

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 her ikisine de baktım iyi gibiler daha bunların daha ucuzunu bulabilirmiyim eğer bilinen linkler var ise ve burada yayınlarsanız sevinirim. benim amacım tam kış çadırı değil sonbahar ağırlıklı dağ kamp çadırı almak istiyorum ama çok para harcamadan olsun...
  8. K

GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI

Ynt: GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin samandere şelale kamp alanı düzcede sinek yayalası daha güzeli oda yakınında ama google dan arıyorum ağrı çıkıyor bulursanız karadan (navigasyon yok) tarif için teşekkür ederim...
  9. K

Fethiye - Katrancı Koyu

Ynt: Fethiye - Katrancı Koyu bu yazılardan hemen hemen anlaşılıyor ki katrancı koyu biraz kalabalık ben ağostosun 2.yarısında fethiye ya da kekova taraflarında kamp yapmak istiyorum ancak netten yapılan araştırmalarım oldu her iki yöreye gitmek istiyorum katrancıya bi kontrol edeceğim ancak...

10. K

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) siteyi biraz geç oldu ama yeni keşfettim. Ayarlayabilirsem gelip bir gece çadır kurup ve izlemek istiyorum. Mükemmel bir festival geçirmeniz dileğiyle tüm güzellikler ve şans sizlerle olsun..:)

11. K

Antalya ve Civar İlçelerde Kamp ve Olta Balıkçılığı

Ynt: Antalya ve Civar İlçelerde Kamp ve Olta Balıkçılığı 3 günlüğüne yazılı kanyona gittim doğa muhteşem, kanyonun iç kısımlarına gittikçe daha da güzelleşiyor su acaip soğuk herkesin ölmeden önce yapması gerekenler listesinde olmalı bir kere, ancak tek kusuru cumartesi ve pazar günü iç...
  12. K

Ynt: Antalya ve Civar İlçelerde Kamp ve Olta Balıkçılığı hmmm yıkılan köprüye köprüye kadar kısmı tamam ama gerisini bilmiyorum ama boş bir vakitte keşif yapmaya değer anlaşılan en büyük sıkıtım suyun olduğu yerde ağaç olmaığı için kampı uzağına kuruyorum bende su kenarında olsun, gölgelik...

13. K

dikkate alacağıma emin olabilirsiniz uçan suya gittim güzeldi fakat baraj Isparta yolu üzerindekini diyorsanız evet, en büyük balığımı orada yakaldım:)
  14. K

kesinlikle paylaşırım sizinki de güzel bir fikir gidipte beğendiğim Antalya da Gebiz süper bir görselliğe sahip kesinlikle görülmeye değer henüz doğal ortamı az bozulmuş diyebilirim :)
  15. K

19. Todosk Ulusal Yaz Dağcılık Şenliği (23 - 24 Haziran 2012)

Ynt: 19. Todosk Ulusal Yaz Dağcılık Şenliği (23 - 24 Haziran 2012) umarım bir dahaki sefere katılabilirim iyi zirveler....

16. K

tşk. bazılarını biliyorum kalabalık kamp alanlarından değilde tatlı suyun olduğu ama fazla kalabalığın olmadığı vadiler var buralarda var mı acaba...
  17. K

antalya ve civar illerde camp ve olta balıkcığının aynı anda yapılabileceği yer

Antalya ve civarındaki yakın illerde hem kamp yapıp aynı zamanda da olta balıkçılığı yapılabilecek, aynı zaman da balık tutulan yer ana kamp alanının yanında olabilecek yerler nereleri açık yol tarifleri ile bilgilendirilirse çok sevinirim.. :)
  18. K

antalya ve çevre illerinde hem kamp yapıp hemde olta balıkçığı yapılabilecek yerler nereler var, bunun yanında ana kamp alanına yakın olabilcek dereler ve göller vs varmı.... tşk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri