Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum
ismi çinici kardeşler olabilir akgün ustaya gidersen o sizi yönlendirir veya şaşmaz oto sanayisinde sorarsanız size gösterirler inşallah gönlünüze göre olur.. selamlar..
Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum
ankarada şaşmazda çiniciler şaft balans var işlerinde 1 numaradırlar gitmenizi tavsiye ederim. bu arada aracınız hayırlı olsun
Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum
değerli arkadaşım, şanzıman 1 günde bozulmaz eskiden kalma bir şeydir,arıza küçükken şaşmaz oto sanayi de Akgün&aydın jeep özel servisi var düzgün insanlardır, akgün ustaya göster ucuz bir paraya kurtarırsın eğer arıza büyürse...
Ynt: Cj 5 Almalı mıyım?
hayırlı olsun siz başınıza belayı almışsınız :) artık eliniz cebinizden hiç çıkmaz tefeciden faizli para almış gibi :) ama arazide çok keyif alırsınız güle güle kullanın
merhaba arkadaşlar, 97 zj min radyatörünü değiştireceğim ABD den yenisini getirttim ama nasıl sökülüp takılcağını bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,, hepinize teşekkür ederim.