<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="L200Crewcab" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
L200Crewcab' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Hakan Bey, 125.000 mil 200.000 km ediyor. bu kilometredeki bir aracı alacaksanız, servis geçmişini incelemenizi tavsiye ederim. <br />
ucuza çıksın diye doğru düzgün yapılmayan servisler neticesinde periyodik aralıklarla değişmesi gereken parçalar, yağlar değiştirilmemişse, düzeltilmesi oldukça masraflı yıpranmalara neden olmuş olabilir. <br />
<br />
bir dönem 1996 v8 5.2 ben de kullandım, ayrıca arkadaki v8 logosu bence orijinal ve bu araba 4.0 değil. <br />
benim kullandığım araçta, söylediğim bakımlar oldukça ihmalkarca yapılmıştı. arka istavroz dişlileri oldukça yıpranmış haldeydi ve kliması bozuktu, ayrıca su kaybediyordu ve sola çekme vardı. bir de fren anında, koltuklar yeterince derin olmadığından öne atma eğilimi vardı araçtakileri ( bu benim araçtaki amortisörlerin yıpranıp işlevini yitirmesinden de olabilir, bilemiyorum ) araba bu halde olduğundan eski haline getirirken gerek duyulan parçaları ve bakımları oldukça pahalı olduğundan elden çıkarmıştık. <br />
<br />
iyice incelemenizi tavsiye ediyorum. temizi bulunursa çok güzel. <br />
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Ancak,Necmibey sağolsun konu ile çok ilgilendi ve aracı kendi servisine götürerek ekspertiz yaptırdı.Sonuç olarak motor, yürür, şanjıman ve difansiyellerininde gayet sağlıklı olduğu söylendi.Gerisi elbetteki kapalı kutu.Ama ihtiyacı olan şeylerde yok değil.<br />
Bir takım burçların,kapı fitllerinin,lastiklerin değişmesi gerekiyormuş.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>