Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

Delici ve Yayıcı Sis Farları

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları peki üste iki adet delici beyaz cam taktırsam alta iki adet yayıcı beyaz cammı yoksa sarımı daha iyi olur? madem küçükler aynı akımı çekiyor 2 delici 2 yayıcı daha mantıklı ;) bir soru daha bu dört sis farına akümün gücü yetermi çekecekleri akımı yazmışsınız da...

2. KILINÇ

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları Aracımın aküsünde 45 ah 350 a yazıyor ama akım değeri yanılmıyorsan 45 ah çünkü 350 olması imkansız kamyonların bile akım değeri 150 oluyor alternatörde buna yakın bir değerdir heralde çünkü alternatörü göremedim. Birde ben dediğim gibi genelde siste...
  3. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi Soylediklerinize katılıyorum zaten bu lastiğin tavsiyesini ben sizden almıştım

4. KILINÇ

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları deliciyi taktırmayı düşünmüyorum çünkü aküyü büyütmek gerekiyor heralde tampon üstüne hangisini taktırmalıyım? ileride akü değişimi zamanında aküyü büyültüp iki delici eklenebilir
  5. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi Cihat bey merhabalar bu konuyu açan kişi olarak bende size birşeyler söyleyeceğim bende bridgestone at 694 aldım kullanıyorum ıslak asfaltta ve çamurda denedim oldukça iyi daha Ankaraya kar yağmadı ama dört gözle bekliyorum. zaten bridgestone un sitesine girerseniz...

6. KILINÇ

98 crv aracıma tampon üstüne iki adet hella sisfarı taktıracağım delici mi yoksa yayıcımı olmalı avcılıık yapıyorum sabah erken saatlerde yola çıktığımdan sis olabiliyor ve akşam dönüşte aydınlatmasız köy yollarından geliyorum bu amaçla kullanacağım ayrıca delici ve yayıcı farları nasıl ayırt...

7. KILINÇ

vitara ve lr

Merhabalar yeni çıkan vitaralarda lr,eğimli iniş kalkış sistemi gibi arazi özellikleri varmıdır bu yeni kasa vitaradan kullananlar varsa fikirlerini alabilirmiyim
  8. KILINÇ

Difransiyel kilidi

Merhabalar bende 98 model crv var bu araçlarda difransiyel kilidi varmıdır? yani boşa dönen tekere boşuna güç vermeyen sistem demek oluyor difransiyel kilidi yanılmıyorsam
  9. KILINÇ

Sis Farı Seçimi

Ynt: Sis Farı Seçimi Selamlar tampon altına sisi tampon üstünede delicilerden iki tane koysak yayıcı koymasak nasılolur aracın kısa farları yayıcı görevi görürmü tarif ettiğiniz gibi yaparsak tavana 4 tampon üstü 2 tampon altı 2 far toplam 8 far artı akü büyültme ve maliyet. ayrıca kullanım...

10. KILINÇ

Sis Farı Seçimi

Ynt: Sis Farı Seçimi peki 4 tane üste delici,tampon içine gömülen sislerden koysak onlar yayıcımıdır ve kısa farlar yayıcı görevi görürmü veya üste iki deliciyi ortaya iki yayıcıyıda yanlara koysak kaputa yansıyıp görüşü bozarmı?

11. KILINÇ

CR-V nin açılımı

Ynt: CR-V nin açılımı Türkçelerinide biliyorsanız yazarmısınız
  12. KILINÇ

CR-V nin açılımı

CR-V nin açılımını bilen varsa yazabilirmi

13. KILINÇ

Sis Farı Seçimi

Ynt: Sis Farı Seçimi yoksa tavana dört tane takmak dahamı faydalıdır
  14. KILINÇ

Sis Farı Seçimi

Ynt: Sis Farı Seçimi soruma cevap yazacak yokmu? :(
  15. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

16. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit zaten aracımızın ön ve arka tamponunda aracı çekmek için yerler yokmu?
  17. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

U bolt ve U kilit ne işe yarar burada okuyorum gezilere katılan araçlarda bulunması gerekenler listelerinde hepvar ama ne amaçla kullanıldığına dair bir şey göremedim yardımcı olursanız sevinirim
  18. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi teşekkür ederim

19. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi Ben bridgestone dueler at 694 aldım. Hem orjinal ebatından farklı ebatta lastik almak istemiyorum yinede sağolun.
  20. KILINÇ

Sis Farı Seçimi

Merhabalar 98 model honda crv aracım var tamponun üstüne iki adet hella tamponun altına küçük sisfarlarından taktırmayı düşünüyorum.Tamponun üstündekileri delici diğer küçükleri yayıcı olarak taktırmayı düşünüyorum.Tamponun altına taktıracağım sisler yayıcı olarak yeterlimidir? Şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR