Arama sonuçlarınız

1. M

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Sen varya Gerçekten Gerizekalısın, embesilin önde bayrak tutanısın kurtul artık ilkokul çocuğu davranışlarından

2. M

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Apocalyptica-I dont care Try to make it through my life, in my way, there's you I try to make it through these lies, that's all i do Just don't deny it Just don't deny it and deal with it, yeah Just deal with it You try to break me, You wanna...
  3. M

Motosikletle Dünya Turu

Ynt: Motosikletle Dünya Turu Forumda dolanırken buldum bu konuyu okumak bile heyecan vericiydi fakat son yorumun üstünden neredeyse 8 ay geçmiş.. Durum hakkında hala bilgilendirilme yok .Mümkünse "delizi" arkadaşımız bize kısa kısa bilgiler versin. Bu biz gezginleri gerçekten çok sevindirir...

4. M

Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!!

Ynt: Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!! Bende uzatmak istemem. Ancak senin verdiğin linklerden pek bir sonuç çıkaramadım ve aynı sitede "uzak doğu" olarak aratınca çıkan ülkeleri paylaşmak istedim bu linkte bulabilirsin http://tr.wikipedia.org/wiki/Uzak_Do%C4%9Fu herneyse sonuçta GüneyAmerika ya...
  5. M

Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!!

Ynt: Uzak Doğu Ekonomik Seyahat!!! öncelikle hoş geldin.Sitedeki arkadaşlardan elbetteki yardım edenler olacaktır. Yalnız bişeye takıldı kafam Güney Amerika baya bi Uzak Doğu değil mi? :) uzak doğu diyince asyanın doğusu geliyo insanın aklına amerika kıtasıda genelde batı olarak tabir ediliyor. :)

6. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Sizerden bir isteğim var buraları gezerken yanıma "lonely planet" ,"euro go" ya da "frommers" kitaplarından birini almayı düşünüyorum istanbulda bunları nerelerden alabileceğimi bilen? ya da hangisinin daha iyi bir tercih olucağını söyleyen? Bir de fiyatlarını bilen...

7. M

California 2 hafta ve karavan kiralayarak...

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... Edebiyat hocası olarak tabir edilen kişide "Türk Dili ve Edebiyatı" adındaki derse giriyor. ;D
  8. M

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... Edebiyat hocam bu kadar takılmazdı :D "o da" güzel ! :)
  9. M

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... olsun oda güzel (: iyi seyehatler şimdiden..

10. M

Ynt: California 2 hafta ve karavan kiralayarak... Usta inan böyle bi macera yaşamayı çok isterdim Gezmek ve Keşfetmek.. Heyecanını tahmin edebiliyorum. (: Sana eşlik edemesekte buradan heyecanına ortak olmak isteriz . planlarını ,yada aklına ne gelirse paylaş bizimle!

11. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) evet onu bende okumuştum , Fakat sanıyorum yakın zamanda başlarlar tekrar ,başlamazlarsada interrail in kendi sitesinden bilet alınabiliyor bildiğim kadarıyla , Bilet satışları -Türkiye- de durdurulmadı ,TCDD nin satışları durdu
  12. M

Interrail Sırbistan Slovakya

Ynt: Interrail Sırbistan Slovakya Flexi sistem seçtiğin bir ülke sınrılarında geçerli olur. Yani bileti alırsın bi şekilde uçakla yada başka şekilde seçtiğin ülkeye gidersin , interrail bileti- ile ülke içinde istediğin gibi seyehat edersin biletin süresi bitincede yine kendi imkanınla ülkene...

13. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Rota ne olursa olsun keyifli bi yolculuk geçirirsiniz umarım.. ;) :)
  14. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Usta sanki fazla ülke düşünüyo gibisin yani demek istediğim bi ülkede 3 gün kalıp tadına varamamaktansa daha az ülke gezip her ülkede en az 5 gün kalmak daha mantıklı ,gerçi bu ülkesine görede değişir İtalyada gezilcek çok yer var mesela , Biz rotayı belirlerken günleri...
  15. M

Genç Kampçı için Tavsiyeleriniz? :)

Ynt: Genç Kampçı için Tavsiyeleriniz? :) Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. bu yaz 22 günlüğüne interrail yapmayı düşündüğüm için nisan-mayıs aylarında zaten ufak bi alışveriş yapıcam , dağa bayıra tek başıma yürümem biraz zor :) benim gibi bir arkadaş bulsam bile ulaşımıydı ,yeriydi bizi...

16. M

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) Öncellikle çok teşekkürüm ederim cevap yazdığınız için. bu kartı sanıyorum 2010 yılı içerisinde alırız çok acelemiz yok nasıl olsa =) istanbulda bu kartı nerelerden alabiliriz? Birde ülkeler hakkında bilgi veren kitaplar varmış sanırım "euro go" tarzı bi isim okumuştum o...
  17. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler =) Benimki iyiydi hafta içinde günde 2 sınav olsanız sizde hafta sonuna aşık olurdunuz şimdi yeni bir hafta başlıyor bakalım bu hafta nasıl olcak... Size iyi forumlar işe gitmem lazım ;D
  18. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tanışma bölümüne yazmıştım ama yine diyim :) istanbuldanım bir anadolu lisesinde 2. sınıfı okuyorum siteye bayıldım bide açtığım iki konuya(bri kamp bölümde biri gezi planları) birer tanecik cevap gelse nasıl sevincem :D gerçi açalı 2 gün oldu ama...

19. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbuldum :) Teşekkürler..
  20. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bende Kutlıyım bari =) Kemal Bey Abi Doğum Günün Kutlu olsun!! :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR