Genç Kampçı için Tavsiyeleriniz? :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MelihKara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,140

MelihKara

Ana Kamp
16 yaşındayım ve istanbulda oturuyorum
istanbul ve çevresinde arkadaşlarımla katılabileceğim kamplar var mı?
Devletin yada şirketlerin düzenlediği "gençlik kampı " türü etkinlikler oluyor fakat okuldan dolayı araştırmaya pek fırsatım olmuyor sizlerin bilgilerinden faydalanabilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Genç Kampçı için Tavsiyeleriniz? :smiley:

16 yaşındayken kamp yapsaydım gençlik kampı felan aramazdım.
Nisan-Mayıs gibi büyük alışveriş mağazalarından asgari fiyatlarda ve 3 mevsim niteliğii sağlayan kamp ekipmanını düzer, CocaCola Festivali harici dağa bayıra yürür idim.

Birçok defa gençlik kampına gitmişliğim var. Gemlikte Karacaali ve Hasanağa kampları var. Ben Hasanağa da kalmıştım. Türkiye'nin her yerinden, çok güzel arkadaşlıklar kurabilecek, bir sürü etkinliler yapılabilecek güzel bir imkan. Ama bu mevsimlerde hiç gençlik kampı açıldığını duymadım. En iyisi kendi okulunuzdan öğretmenlerinizle irtibata geçerek bu isteğinizi iletin. Yaza doğru yazılar geliyor okullara konuyla ilgili. Aşağıdaki adreslerden de bilgi alabilirsiniz. http://www.genclikkamplari.gov.tr/index.php
http://www.ghdb.gov.tr/index.php/haberler/257-2009-yl-genclik-kamplar-uygulama-talimat-ve-ekleri-

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
bu yaz 22 günlüğüne interrail yapmayı düşündüğüm için nisan-mayıs aylarında zaten ufak bi alışveriş yapıcam ,
dağa bayıra tek başıma yürümem biraz zor :smiley: benim gibi bir arkadaş bulsam bile ulaşımıydı ,yeriydi bizi biraz zorlar sanırım (hiç olmassa şuan için)

Yücel bey sizede teşekkür ederim verdiğiniz linkleri biraz inceledim ve işime yarayacağına eminim :smiley: okul idaresiylede en kısa zamanda konuşucam onun yanında üsküdara (Gençlik ve spor genel müdürlüğüne) gidip bilgi almayı da düşünüyorum. Kısmet olursa interrail dönüşü bir kampa katılırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler