Arama sonuçlarınız

1. celo53

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! Takip etmekte,bilgilenmekte fayda var.

2. celo53

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Yani ali kibar denen hyundai assan yönetim kurulu başkanı bizim pickuplara devletin biraz daha ÖTV geçirmesini pardon arttırmasını istiyormuş.
  3. celo53

İSOFF CHALLENGE 2012 BAŞLIYOR.

Ynt: İSOFF CHALLENGE 2012 BAŞLIYOR. İnşallah ikinci ayağında buluşmak üzere takip.

4. celo53

Acil yardim

Ynt: Acil yardim Geçmiş olsun
  5. celo53

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Ben söylediğimin arkasındayım param olsa hepsinden alır eşşek biner gibi binerdim :)

6. celo53

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN Saygı bizden sayın Abiyev teşekkür ederiz.

7. celo53

CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ

Ynt: CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ güncel
  8. celo53

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Düzenleme oldu devlet 4x4 pickuplardan alınan vergiyi %4 ten % 84 e çıkardı ve bundan geri adım atmıyor.Bu yönetmeliği gören bazı firmalar kasa boyunu uzatıp yüksek ÖTV den kurtardılar.Ssangyongun yapacağı tek şey bundan sonra kasa boyunu...
  9. celo53

Yeni nesil Taşıyıcılar ve Port bagaj

Ynt: Yeni nesil Taşıyıcılar ve Port bagaj Uygulaması kolay ve pratik ayrıca araca zarar vermeden takılıp sökülebilir bir sistem.

10. celo53

DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ

Ynt: DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ Aylardır arıyorlar yok efendim bedava dijitürk kazandınız,gelelim bağlayalım,ücretsiz paket falan filan ama hiç birine yüz vermedim.İyikide almamışım bu yazılanları okuduktan sonra :)

11. celo53

Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış...

Ynt: Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış... Aslında yıllardır Avrupa ülkelerinde uygulanmakta olup bizde es geçilen kanunlardı.
  12. celo53

Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış...

Ynt: Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış... AT ve muadili gruptaki lastiklerin kış lastiği yerine geçeceğini düşünüyorum.

13. celo53

GEZENBİLİR STİCKER I

Ynt: GEZENBİLİR STİCKER I takip
  14. celo53

BMW 330 Pick-up

Ynt: BMW 330 Pick-up +1
  15. celo53

12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK Hayırlı satışlar.

16. celo53

Casio Saat

Ynt: Casio Saat Satılık Protrek Prg 80 modeli var çok az kullandığım türkçe kullanma cd si mevcut olup çizik dahi yoktur.İhtiyaç fazlasından satılıktır ve bu sitede ilan panosu bölümünde özellikleri bulunmaktadır.
  17. celo53

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 Resimler görünmüyor bilginize.
  18. celo53

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Aslında durumum olsa hepsinden birer tane alırdım :)

19. celo53

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... Yakışıklı araç olmuş :)
  20. celo53

actyon sports yakıt fena oldu

Ynt: actyon sports yakıt fena oldu Gerçekten ilginç bir durum agresif kullansanız bile kilometrede 60 kuruş yaktıramazsınız.Bence aracı servise götürüp cihaza bağlatmayı deneyin ilk önce.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri