Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
Yani ali kibar denen hyundai assan yönetim kurulu başkanı bizim pickuplara devletin biraz daha ÖTV geçirmesini pardon arttırmasını istiyormuş.
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
Düzenleme oldu devlet 4x4 pickuplardan alınan vergiyi %4 ten % 84 e çıkardı ve bundan geri adım atmıyor.Bu yönetmeliği gören bazı firmalar kasa boyunu uzatıp yüksek ÖTV den kurtardılar.Ssangyongun yapacağı tek şey bundan sonra kasa boyunu...
Ynt: DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ
Aylardır arıyorlar yok efendim bedava dijitürk kazandınız,gelelim bağlayalım,ücretsiz paket falan filan ama hiç birine yüz vermedim.İyikide almamışım bu yazılanları okuduktan sonra :)
Ynt: Casio Saat
Satılık Protrek Prg 80 modeli var çok az kullandığım türkçe kullanma cd si mevcut olup çizik dahi yoktur.İhtiyaç fazlasından satılıktır ve bu sitede ilan panosu bölümünde özellikleri bulunmaktadır.
Ynt: actyon sports yakıt fena oldu
Gerçekten ilginç bir durum agresif kullansanız bile kilometrede 60 kuruş yaktıramazsınız.Bence aracı servise götürüp cihaza bağlatmayı deneyin ilk önce.