actyon sports yakıt fena oldu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gun1536 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,474

gun1536

Yeni Üye
Selam arkadaşlar 2011 model actyon sports sahibiyim aracıma birkaç ay önce sarhoş bir denyo park halindeyken çarpıp takla attı sol arka lastiğe yapmış olduğu isabetli bir vuruş sayesinde benim defransiyel eğildi izmir servisinde değişim oldu olduda benim yakıt anormal derecede arttı v kayışınıda orada değiştirmiştim ilk günden beri gıcırdama devam ediyor altınolukta yaşadığımdan gidemiyorumda böyle servis olmaz olsun neyse ışık yandığında 50 liralık mazot alıyorum 85 km demeden lamba yanıyor km de 60 kuruşa yakın bir yakıt tüketimim var agresif falanda kullanmıyorum. trafik zaten yok burada rica ediyorum bilgisi olan varsa eğer bu konuda aydınlatırsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: actyon sports yakıt fena oldu

Gerçekten ilginç bir durum agresif kullansanız bile kilometrede 60 kuruş yaktıramazsınız.Bence aracı servise götürüp cihaza bağlatmayı deneyin ilk önce.

Merhaba aracı rampa aşağı bosa atın arac rahat yol alıyormu? arka difransiyelde saftda Kasılma veya balansdan dolayı veya fren balatalari sıkıdir ... ... Aracı lifte kaldırın tekerleklerin rahat bir sekilde elle dönmesi lazım ... Arac liftdeyken vitesi boşda olsun Arka tekerlerden birini çevirince digeride ters yonde doner ..... Araçdaki mekanik bir Kasılmadan dolayı yakıt artabilir ... Veya üst egzantirik gergi zincirini kontrol ettirin ... 350 / 400 civari yakması gerekir standart actyon Sportssa ...
Selamlar

arka tekerler biraz skoda bacak gibi duruyor defransiyel değişmeden önce düzdü diye hatırlıyorum. burdada başka actyon yok karşılaştıramıyorum onun haricinda rampa aşağı iyi gidiyor ama lifte kaldırıp denemedim iş yoğunluğundan en yakın servis olan olmaz olsun izmir servisede gidemiyorum acaba diyorum sol arka tekere vurunca şamandıramı arızalandı 50 liralık yakıt 80-85 km çok gıcık bir durum. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildireceğim belki mobil ekip falan gönderirler.

Söyle bir yol izleseniz kanımca tam sağlıklı sonuc çıkar ortaya ..
Depoyu tam fulleyin yakıtı görene kadar .... Km yı sifirlayin veya bir yere not edin ...500 / 600 km sonra tekrar tam fulleyin aracı ...mesela 60 litre aldınız yani 240 tl lik dizel yaptığınız km yı bolun yani 240 # 560 km : aracın tam olarak ne yaktığı çıkar ...
Selamlar ....

sabri yucel' Alıntı:
Söyle bir yol izleseniz kanımca tam sağlıklı sonuc çıkar ortaya ..
Depoyu tam fulleyin yakıtı görene kadar .... Km yı sifirlayin veya bir yere not edin ...500 / 600 km sonra tekrar tam fulleyin aracı ...mesela 60 litre aldınız yani 240 tl lik dizel yaptığınız km yı bolun yani 240 # 560 km : aracın tam olarak ne yaktığı çıkar ...
Selamlar ....
pahalı bir yol olur kanımca lifte kaldırıp bakmak en uygunu kasılma varmı yok mu diye yarın izmirden eğer denk gelirsem bakarım bornova 3 ncü sanayciye gideceğim ssangyong servisi varsa sorarım sizin için

Araç bilgisayara girdi enjektörlerde problem yok. Mazot filtresi ve separötör değişti. Son olasılık olarak carbon temizliği yaptıracağım.

gun1536' Alıntı:
Araç bilgisayara girdi enjektörlerde problem yok. Mazot filtresi ve separötör değişti. Son olasılık olarak carbon temizliği yaptıracağım.
aracınızın çekişinde geçmişe (kazadan önceki) kıyasla bir azalma varmı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

SON KONULAR