Arama sonuçlarınız

1. D

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz bugün İzmir-balçovada yeni nesil gv'da TOYO- AT taktırımış gördüm. aracı süper gösteriyor. aracın yanına yanaştım ölçüleri alayım diye ama okuyamadım. bugün görürsem okuyup bende TOYO taktırmaya karar verdim

2. D

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz goodyear bayiiden öğrendim 4 lastik 1640 tl dediler, kampanya dahilinde kredikart ile 4 taksiti 1150 tl fiyat belirttiler
  3. D

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz 2 ay içinde goodyear 225/65/17 AT lastik çıkarıyormuş. sipariş için şimdiden isim yazdılar. lastiğin desenini bilmiyorlar,

4. D

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz izmir cooper-tires ile görüştüm 2-3 ay içinde 235/17/65 AT lastikler geliyormuş. bugün telefonla tekrar konuştum bilgiyi teyit etti
  5. D

Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı

Ynt: Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı ön kısmı sizin fabrikasyon üründen almalı, ikinci kısım için alttaki linkte görüntü tam olmasa da fikir veriyor, bu şekilde yapmalı, böylece B kısmıda içeri alınır. diferansiyel korunmuş olur, çok delik sayesinde ısınmamış olur diye...

6. D

Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? B bölümünün yanındaki boşluk, oraya da mutlaka yapmak lazım, sayfanın başındaki yurtdışı sitelerde yapılan uygulamalarda bu kısım çok delikli olarak yapılmış. zannedersem bu kısmın ısınması iyi değil. orta...

7. D

Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı

Ynt: Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı B'nin yanındaki bölüm de çok önemli gibi duruyor ne dersiniz?
  8. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? fabrikasyon üründen taktıran arkadaşlar varsa, burada işlem fotolorını paylaşırlarsa seviniriz... şimdiden teşekkürler...
  9. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? super...

10. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? mdilek takdırdınız mı?

11. D

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları bu verdiğiniz oranı yol bilgisayarına bakarak mı verdiniz?, yoksa klasik yöntemle mi ölçtünüz?( depoyu fulleyip, belirli bir km yapıp, daka sonra tekrar fulleyip alınan yakıt fiyatı ve litresini km'ye bölerek mi elde ettiniz?)
  12. D

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz bu soruya paralel olarak..... 1-225/70/17 veya 235/70/17 AT için ..(artık 65'te umudumuz kalmadı) aracı yükseltme yapmadan sıkıntrı oluşturur mu?(sürtünme?) 2-İvmelenmeye ne kadar etki siolur? 3-yakıtı ne kdar etikler(km bazında) 4-aracın...

13. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? sayın mdilek sipariş verdiğiniz yerle bende görüştüm.. fiyat gerçekten çok makul taktırıken foto çekip yayınlarsanız biz suzukicileri çok sevindirisiniz. benim tek şüphem 1.kısım baş tamam, 2.kısım nasıl...
  14. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? internette okadar araştırdım ölçü var mı diye ama yok. resimlerde detay anlaşılmıyor.
  15. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? http://outdoorauto4x4.com/p/962723/grand-vitara-full-under-body-kit-.html veya http://outdoorauto4x4.com/p/959086/grand-vitara-full-under-body-kit-.html üstadlar yardım nasıl getirtebiliriz? veya yaptırabilir...

16. D

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?
  17. D

BF AT mi - COOPER STC mi?

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? cooper discover atr hem arazi hem de norimal asflt yollar için uygun olabilir mi? ayrıca cooper ATR için kış şartalrında kullanımı nasıldır? ağır araziye girmeyenler için bu seçeneklerden hangisini kullanmak lazım? birde daha önceki konularda da kısmen tartışıldı...
  18. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

19. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? bu skid plate nasıl getirtebiliriz? üstadlar yardım
  20. D

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? bugün 5. gün oldu. 250 km yaptım sorun yok. suzuki servisine gittim yağ su kaçak kontrolü yaptırdım. kaçak yok. aracın ivmelenmesinde sorun yok suzuki servisi bile gaz montaj işçiliğini beğendi. bile diyorum çünkü suzuki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri