Arama sonuçlarınız

1. D

Vitara veya Diğer Arazi Taşıtlarının Yan Kısımlarına Kaplama Yapılabilir mi?

Ynt: Vitara veya Diğer Arazi Taşıtlarının Yan Kısımlarına Kaplama Yapılabilir mi? teşekkürler... bilgi paylaştıkça çoğalıyormuş...

2. D

Pajero mu Vitara mı?

Ynt: Pajero mu Vitara mı? suzukiciyim ama arazi için bazı gerçekler vardır bunlar; pajero, discovery ve land cruiser... bu araçların sınıfları farklıdır. modifiye, gelir gider hesabı yaparsanız suzuki öne çıkar...
  3. D

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz güzelde 5k jlx-al için 225-70-17 yok.. çıkmasını ümid ediyoruz...

4. D

Ynt: Vitara veya Diğer Arazi Taşıtlarının Yan Kısımlarına Kaplama Yapılabilir mi? verdiğiniz bilgiler için teşekkürler saboy ve Redline... keşke suzuki distribütör firma veya yan sanayiler fender flare set(ya da dodik) yapsada bizde uğraşmasak. adamlar amerikada var diyor bize gelmiyor diyor...
  5. D

Ynt: Vitara veya Diğer Arazi Taşıtlarının Yan Kısımlarına Kaplama Yapılabilir mi? ewet dediğim bu cast folyo'da(diğer isim araç giydirme) deniliyor. yapışan kısım 0,11-0,15 mm kalınlığında... yalnız bunlar reklam amaçlı yapılıyor ve bunun için ekstra vergi ödeniyor seçimler için...

6. D

Ynt: Vitara veya Diğer Arazi Taşıtlarının Yan Kısımlarına Kaplama Yapılabilir mi? burada çizilmeden kastımız ağaç dalları, çalçırpını çizmesi. çift renk pajero,feroza,vitarlarda(alt etek kısmı gri oluyor ve gerçekten ağç dalı ciddi sürtse bile çizilme yapmıyor. zannedersem boya farklı)gibi...

7. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel günümüzde motorun çok yüksek olmasıyla yakıtın çok yüksek olması arasında doğru orantı yok. araç aynı kasa ise yüksek motor araç çabuk toparlaycağı için daha az yakacaktır. bunun en güzel örneği 1,6 jlx ile 2,0 birbirne yakın oranda yakmasıdır. ki yine amerikan...
  8. D

merhaba; fender flare seti araştırdıktan sonra, bu kitin ülkemizde satılamayacağı, distribütör firma tarfından getirelemeyeceğini anladım. bunu yerine alternatif olarak şu yapıllabilirmi? amacımız aracın yan taraflarının, çalılık yerlerden geçerken çizilmemesi bunu engellemek adına; seçim...
  9. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel amerika'da 18779 ile 24849 dolar arasında satılıyor(resmi site fiyatları). bu kadar fark (bizde 50000 dolar, bizdeki bir kişi amerika'da baz modelinden 3 tane , en lüksünden 2 tane GV alıyor)

10. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel benim motora itirazım var; ne demek, suzuki kendi motorunu üretemeyecek mi? bu motorların hepsi(benzinlide dahil) eski jenerasyon motorlar. renault kendi araçlarında bile artık kullanmıyor. 1,9 dizel motor laguna2 ve kangoo kullanıldı. 160-180 bin en fazla gideceği...

11. D

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? yapacak başka element bulamamışlar mı??
  12. D

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? sayın usas yönlendirmek gibi olmasın ancak, bu lpg için çok araştırdım. sitede BRC ve teleflex taktırnların memnun olduklarını duydum daha sonra lpg'li yeni kasa grand vitarsı olupta satılığa çıkan vitara sahipleriyle(sahibinden.com...

13. D

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? sayın usas; ankara'da oturuyorsanız; teleflex gfi de düşünün derim ben daha taktırmadım izmir'de iyi tavsiye edilecek usta bulamadım,işim gereği il dışınada çıkamıyorum ancak teleflex gfi türkiye distributörü ankara'da Tunalı diye...
  14. D

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? ortalam yakıt göstergesi için model farkı olabilir, ancak; bua raçda en fazla 30lt/100km anlık tüketimi gördüm üstünü hiç görmedim. belki '' birim farkıda'' olabilir diğer bir durum ecu ayarlarında oynama yapılmış olabilir...
  15. D

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? cruiz'a ister otomatik ister düz vites olsun: ilk olarak cruieaçılır, sonra gitmek istediğiniz hızda cruize düğmesinin hemen altında aşağıya yön gösteren(acc) düğmesine basılır.bu şekilde cruiza geçer bu araçların genel olark...

16. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? ben aradım, sayın BRVEHEART... isminizi bilmediğimden nickinizi söyledim... kusura bakmayn...
  17. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? benzin fiyatlarını indirmezler, indirir gibi yaparlar. aralık ayında 2800 olan benzin şuan 3210 tl, hükümetin herşeye bir cevabı varda bir akaryakıt fiyatlarına yok...
  18. D

2007 Grand Vitara 1.9 DDiS 40.000km Periyodik Bakımı ?..

Ynt: 2007 Grand Vitara 1.9 DDiS 40.000km Periyodik Bakımı ?.. yıllık bakım(benimki 2,0 otomatik,benzinli) 18500 km toplam 244 tl tuttu. fazla mı az mı bilmiyorum

19. D

Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN?

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN? var ama, nedense heryerde pahalı.. bagaj için paspas çok pahalı gelmişti. kipada kauçuk kesme yerlri olan paspas gördüm 44 tl'ye aldım.paspası bütün olarak bagaja koyarak kesme yaerlerinden kstim. cuk oturdu,süper...
  20. D

Suzuki Adayından Merhabalar

Ynt: Suzuki Adayından Merhabalar daihatsu feroza düşün derim babam da(1992 EL-2) var araç 182000 km'de servis yüzü görmedi.bunun 80000 km lpg ile gidildi. arç az asfaltta kullanıldı(20000 km kadar) onun dışı hep arazide , 3 hafta önce TUV'e girdi tek sorun yok.100 arabanın sdaece 6'sı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR