Arama sonuçlarınız

1. doganyenigül

Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ?

Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ? yükseltme yapmadan en geniş hangi lastik uyar acaba flanşla dışarı alsak sürtme yaparmı ?

2. doganyenigül

Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ? off road dan kastım ava gidecem yani çamur kar orman yolu olacak altı degsin istemiyorum çokmu lüks olur acaba kararsız kaldım öneriniz olabilirmi acaba ? hızı sevmem zaten amacıma uygun olsun yeter birazda görsel :=)
  3. doganyenigül

Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ? siz yükseltme yaptınızmı sizin araç yakıt durumu nedir acaba tşk ederim

4. doganyenigül

mrb arkadaşlar Grand Cherokee 4.7 araç almayı düşünüyorum bu aracı gezi amaçlı av amaçlı kullanacagım off road la işim yok ama yükseltme ve geniş taban lastik kullanıp görselliği artırmak isityorum yardımcı olur sanız sevinirim 1. 4 veya 5 inç yükseltme maliyeti ne olur yükseltme kitleri...
  5. doganyenigül

97 Model 2.0 Kia Sportage Mı Suzuki 1.6 Mı Arkdaslar

s.a. arkadaslae bir sorum oalcak yardımcı olursanız sevinirim 97 model kia sportage mı suzuki mi eski kasa hem şehir için gümlük kullanım hemde av amaçlı almak istiyorum bütce 12 bin ila 17 bin arasında birde ilandaki aracı tavsiye edermisiniz kullanım ve parça sıkıntısı olurmu yardım...

6. doganyenigül

Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı valla herkes yapsın diye resimleri ekledim ön 6 mm orta 4mm kalınlık güncelledim ilki ince olmuştu tırlama yaptı kalınlaştırdım ses kalmadı ve daha saglam

7. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı Şaseye somun ve parça kaynatmadan yapılan sekmanlı somun sistemi ile yapılmıştır....
  8. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı Son hali
  9. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı sizinki tank misali olmuş ben hava alsın diye delik deldim azda olsa işe yarar birde tek parça olması sakıncalı sökerken yorucu olur bence o yüzden 2 parça tasarladım ben işlem bittiğinde katı ve dxf uzantılı çizimleri ekleyecem paylaşım...

10. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı arkadaşlar orta kısım muhafazaa büyük geldi çizimleri revize ettim yenisi lazerde kestireceğim bittiğinde resimleri ekleyecem...

11. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı hımm doğru söylüyorsunuz o zaman kaza anında motorun yere düşmesine engel olmayacak şekilde dizayn yapmak gerekli... bağlantı cıvatalarını m6 m8 yapmak daha doğru olacaktır kaza anında cıvataları kesip atsın ve kalınlıkları 2,5mm 3 mm...
  12. doganyenigül

arkadaşlar mrb XL7 için motor koruma yapmak üzere bir çizim yaptım ön parça 5 mm dkp saç arka kısım 3 mm dkp saç fikri ve tecrubesi olan arkadaşların olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum imalata almadan önce eksigim varsa hatırların lütfen....

13. doganyenigül

Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz ilginiz için tşk ederim taktırmayacagım teknik bir eleman olarak mantıklı gelmedi
  14. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz bilgler için teşşekkür ederim vaz gectim taktırmıyorum sanki zararlı oalcak gibi, arazı testine cıktım içi ful dolu iken gayet memnun edici sadece şehir içi ve dik rampalarda kalkışları hantal sanırım oda otomobilden araziya...
  15. doganyenigül

K.maraş Çokran Vadisi

k.maraş vadi

16. doganyenigül

Kahramanamraş Karışık Doğa Resimleri

Ynt: Kahramanamraş Karışık Doğa Resimleri devam
  17. doganyenigül

Kahramanamraş Karışık Doğa Resimleri

k.maraş sırbarajı gün doğumu
  18. doganyenigül

K.maraş Çokran Vadisi

k.maraş sırbarajı ile berke barajı arasında bir bölge

19. doganyenigül

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz uçuralım demedik kalkışları serileştirmek için sorduk işe yararmı diye bilgi amaçlı... mühendis işine gelince 1840 kğ ağırlığındaki aracı iyi hesaplama yapmaları gerekirdi... 109 hp kaldırmıyor ve dik rampalarda arazi ile...
  20. doganyenigül

mrb arkadaslar aranıza yeni geldim suzuki grand vitara 2006 td aldım kalkıslarda biraz hantal geliyor cip h tuning olayı nedir nereden temin edebiliriz faydası olurmu bilgisi olan varmı acaba yardımlarınız tşkler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR