Arama sonuçlarınız

1. F

Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu benzin ile lpg herzaman fark lı dır sizlerin kulladı araç laraın silindir kapaklarına kapakçı ÇELİK yüzük adı verilen parca takalıp öyle sibop takılmalı o zaman daha düznli calışır araclarınız yoksa zamanla sibop seviyeden düşer ayar tutmaz

2. F

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi hocam bekleriz mutlaka
  3. F

Bursa Yemekleri

Ynt: Bursa Yemekleri pideli köfte kayhanda yenir

4. F

Bursa Kamp Alanları

Ynt: Bursa Kamp Alanları teşekkür ediyorum zaten kendi pisliğini atsa temizlemeye gerek kalmaz
  5. F

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale 01 12 09 saat 13 30 abdi abim bursa da az sonra buluşmaya gidiyorum

6. F

Jeep ve Hummer arasındaki fark

Ynt: Jeep ve Hummer arasındaki fark aracın markası önemli deyil o araca hakim olmak lazım yoksa kalırsın yolda

7. F

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D ok genelde orada gördüm birde oto koopta görmüştüm
  8. F

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

arkadaşlar kim peteğe bakım yapıyor radyötörcüye şişletin olsun bitsin yada yenesini takın bı arada aracın da termostatıda kışa uygun ise arac kesinlikle ısıtır
  9. F

Ynt: Jeep ve Hummer arasındaki fark şöförün gücünü unutmayalım

10. F

Ynt: Jeep ve Hummer arasındaki fark düz arazide gider ama dar yollarda gidemez bence kısa arac daha kıvrak

11. F

Ynt: Jeep ve Hummer arasındaki fark hamır ile jeep farklı araclar biri kısa ve dar arac biride uzun ve geniş çok fark ediyor arazide
  12. F

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar sıfır hata bununla her taarafa gidilir çok keyifli olur

13. F

1949 Willys Jeep

Ynt: Bir Jeep Nasıl Rezil Edilir binek aracla karıştırmış sanki
  14. F

CJ5 Fren Sorunu

Ynt: CJ5 Fren Sorunu frenci ye giderseniz aracınız 10 numara olur adamların işi sadece fren uğraşmayın gidin kurtulun frencinin yaptığı ayarı hiç kimse yapamaz yapamıyor bizzat denedim
  15. F

Çift Akü Şarj Uygulaması için Çözüm

Ynt: Çift Akü Şarj Uygulaması için Çözüm bunu takmak yetmez bunu dolduracak jarz dinamosuda kuvvetli olması lazım

16. F

Suzuki Vitara 1.6 Motor Ömrü Kaç Km'dir ?

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Motor Ömrü Kaç Km'dir ? yağ bakımı vs bakımları düzenli yapılırsa 500 bin yapar rahat fazlası olur hararet yapmadan her hararet motorun ömrünü azaltıyor
  17. F

Suzuki Jimny Fren Problemi

Ynt: Suzuki Jimny Fren Problemi frenci var en iyisi adamlarımişi sadece fren bence en iyi bu
  18. F

Çok Acil Yardım... Ateşleme Sistemi !!!

Ynt: Çok Acil Yardım... Ateşleme Sistemi !!! ben 94 modele yaptım harika oldu 131 doğan yaptık yeni modeller olmuyor enceksiyonlu modeller olmaz isteyen arkadaşlar özelden araya bilirler

19. F

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) dağ yenice ye benziyor orda da aynı parkur var
  20. F

Willys MB

Ynt: willys mb 10 numara

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz