Çok Acil Yardım... Ateşleme Sistemi !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aliergenekon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,598

aliergenekon

Yeni Üye
1990 model klasik ateşlemeşi lada'm var.Elektronik ateşlemeye çevirmek için usta arıyorum.Afyonkarahisar'dayım.Afyon'da bu işi yaptıramadım.Eskişehir'de bu işi yaptırabileceğim usta arıyorum.Yada ısparta,denizli,kütahya,uşak'ta yani komşu şehirlerden de haber bekliyorum

Etiketler
Ynt: Çok Acil Yardım... Ateşleme Sistemi !!!

Biraz uzaktan EDİRNE'den bilgi vericem.Orjinal niva için elektronik distrbütör var.aynı eskisinin yerine takılıyor.sonra çıkma yada yeni bulursun servisten samaranın elektronik beyin ünitesi var yaklaşık 15x15cm beyaz plastik kaplı bir parça onuda distirbütörün altında fişi var uyanı oraya takılcak.meksefe çıkıcak kullanılmıyor,birde bobin değişçek eloktronik olcak.servisten geri kalan bilgiyi alabilirsin.parçalar bu kadar.ben 2 senedir kullanıyorum nivamda.

İzmirde anahtarı bırakıp gidebileceğiniz kadar güvenlir ve bir okadar da iyi bir usta olan Ercan abiyle görüşmenizi tavsiye ederim.
Ad Soyad : Ercan Çalışkan
Meslek : otomotiv
Sahip olduğu Araç : 94 Niva
Mail Adresi : guvenotolada@hotmail.com
Gsm no: : 0 542 525 52 63

elektronik ateşleme kitini komple satın alın ve bir ustaya götürün aracınızı zaten kitin içinde komple distribitör beyin ekonomizer elektronik ateşleme bobini ve birde tesizatı var her şey hazır fişlerin yerleri belli tek yapılması gereken tüm parcalar monte edildikten sonra boşta bir fişi kalıyor gerisi bobine kontak ceryanını baglayın işlem tamam

ben 94 modele yaptım harika oldu 131 doğan yaptık yeni modeller olmuyor enceksiyonlu modeller olmaz isteyen arkadaşlar özelden araya bilirler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler