Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um teşekkür ederim çok saolun,,,,

2. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkürler çok çok saolun.evet dilerim ALLAH her isteyene nasip eder.....
  3. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um önemli deyil.az biraz faydamız olduysa ne mutlu bize.gönüller kırılmasın yürekler incinmesin hepsi gelir geçer şeyler en iyileri sizlerin olsun....

4. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok çok teşekkür ederim. çok saolun.daha iyisi tüm toyota hilüx almak isteyenlerin olsun,,,
  5. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok çok saolun çok teşekkürler.ALLAH her isteyene nasip etsin....

6. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um [img]

7. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um resimlere bakarken dala kalmışım....sizlerlede paylaşmak istedim.şaşırdım vallaha.biri sanki 2005 model diyeri 85. inanması zor.bu bir rüya olsa gerek ,,, [img]
  8. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um teşekkür ederim çok saolun.inanın benimde favori rengim beyaz ama benim sadece arazi aracı olarak tüm araçlarda özellikle son model araçlara da beyaz oldukca çok yakışıyor..... tabi ln-65 lere bi başka yakışıyor ;) :)
  9. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um inanın tam konusuna değindiniz.düzgün bir hilüx bulup almak için yaa çok para verecek kadar cömert olmak gerekir yada bekleyebilecek zamanınız ve sabrınızın olması gerekir.ilk hilüx maceram çok hüzünlü başladı ve hüzünlü bitmişti.ilk hilüxümü...

10. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkür ederim sefa abicim.evet abi gezdim gezdim sonunda doğru yolu buldum ;D şaka bir yana diyer araçlarımda çok iyiydi ama toyotanın ayrı bi yeri var doğrusu abi. araç gerçekten süper temiz abi.bakıyorum masraf edecek yer arıyorum...

11. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um teşekkürler çok saolun,,,
  12. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um hatta gönlümden geçenlerden fazlası da var.gerçekten çok güzel bir şey bi toyota.çok saolun çok teşekkürler....

13. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok çok saolun.... ALLAH herkese nasip etsin....
  14. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um teşekkür ederim ali abicim.çok saolasın.evet çiçek gibi maşallah :) senin ki kadar olmasada şimdilik idare eder ,,,,
  15. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um lastik sanki istemiyor abi yaa :D bu lastikler bile büyüklüğünü araca hissettiriyor abi bundan daha büyüğünü düşünemiyorum bile.bu arada lastikler oldukca yeni ve dişleri çok iyi durumda. beni mahçup edeceklerini hiç sanmıyorum abi,,, hatta...

16. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkür ederim abicim çok saol.iki tane magnum 2 tane de hilüx kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu araçların ikisi ayrı sınıf abi. magnum ; hem asfaltta hem arazide iyi veee çok rahat konforlu ve kullanımı yumşak bi araba...
  17. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um hehe. bende yine hilüx alırım diyodum evet ama bu kadar güzel bi araç bulabileceğim hiç aklıma gelmemişti doğrusu,,,
  18. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um bu arada aracı yeni (bugün) aldığım için ufak tefek eksiklerini yaptıramadım.inşallah onları hallettiğimde de tekrardan resim ekleyecem.

19. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um [img]
  20. hilüxcü osi

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um çok teşekkürler çok saolun ,,,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri