Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,308

Etiketler
Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

hilüxcü osi' Alıntı:
lastik sanki istemiyor abi yaa :D

bu lastikler bile büyüklüğünü araca hissettiriyor abi bundan daha büyüğünü düşünemiyorum bile.bu arada lastikler oldukca yeni ve dişleri çok iyi durumda.

beni mahçup edeceklerini hiç sanmıyorum abi,,,

hatta ben bir an önce bunlar eskiteyim de daha dişli ama daha ince lastikler takayım diyodum :smiley:

Hocam,
Sende fotodaki arkadaş gibi lastik ölçün uygun mu değil mi diye gidip karşılaştırabilirsin... :D

946.jpg

MUDANYALI' Alıntı:
Merhaba Osman Kardeş..

Güle Güle ,iyi günlerde kullan..

Çiçek gibi bir Hilux..maaşallah..

kal sağlıcakla
teşekkür ederim ali abicim.çok saolasın.evet çiçek gibi maşallah :smiley: senin ki kadar olmasada şimdilik idare eder ,,,,

moonwalker_arc' Alıntı:
Heyecanınız cümlelerinizden belli oluyor, allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok çok saolun.... ALLAH herkese nasip etsin....

sinan54' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun..
gönlünüze göre TOYOTA bulduğunu için çık sevindim.
Allah kazadan beladan korusun

hatta gönlümden geçenlerden fazlası da var.gerçekten çok güzel bir şey bi toyota.çok saolun çok teşekkürler....

Osmancığım hayırlı uğurlu olsun, gezdin gezdin yine Toyotaya geldin ;D şaka bir yana diğer araçlarında iyiydi ama dediğin gibi Hilux bir başka sınıf. Araba çok temiz, diri ve bakımlı duruyor, sende daha da iyi olacağından eminim. Kazası belasız, keyifle ve sağlıkla kullanman dileğiyle...

assuva' Alıntı:
Osmancığım hayırlı uğurlu olsun, gezdin gezdin yine Toyotaya geldin ;D şaka bir yana diğer araçlarında iyiydi ama dediğin gibi Hilux bir başka sınıf. Araba çok temiz, diri ve bakımlı duruyor, sende daha da iyi olacağından eminim. Kazası belasız, keyifle ve sağlıkla kullanman dileğiyle...
çok teşekkür ederim sefa abicim.evet abi gezdim gezdim sonunda doğru yolu buldum ;D

şaka bir yana diyer araçlarımda çok iyiydi ama toyotanın ayrı bi yeri var doğrusu abi.

araç gerçekten süper temiz abi.bakıyorum masraf edecek yer arıyorum yok ::smiley: acaba diyorum orjinal bi klima bulsamda taktırsammı ???

ee hidrolik dreksiyon var.4 cam otomatiğimiz hatta alarm ile birlikte kalkan cam modülümüz sonraaa merkezi kilitimiz hepsi varda klima neden olmasın diyorum hehe :D

demekki abi sabrın sonu selametmiş....tekrardan teşekkürler abicim...

Bu tür topikleri okuyunca insan gaza geliyor... :D
Lakin temiz bir hilux bulmak sanırım samanlıkta iğne bulmakla eşdeğer... :-\

taiga' Alıntı:
Bu tür topikleri okuyunca insan gaza geliyor... :D
Lakin temiz bir hilux bulmak sanırım samanlıkta iğne bulmakla eşdeğer... :-\

inanın tam konusuna değindiniz.düzgün bir hilüx bulup almak için yaa çok para verecek kadar cömert olmak gerekir yada bekleyebilecek zamanınız ve sabrınızın olması gerekir.ilk hilüx maceram çok hüzünlü başladı ve hüzünlü bitmişti.ilk hilüxümü geçtiğimiz sene ordu dan aldım.sahibinden.com da gözüme çarpmıştı.fiyatı uygun diye gittim aldım.yolda ilk önce iyimi ettim kötümü diye düşünüyodum bi ara acaba mersine varabilecemmi diye düşünmeye başlamıştım.hem arka hem ön defransiyel ikisi birden ötüyordu.aracın her yeri içler acısıydı.5 bin tl harcadım.ama inanın sonunda da pek bişeye benzememişti.sonra sattım tabi.dedim eski ile bi yere varılmaz.ümidim kırılmıştı bi kere.sonra magnum ve mazda aldım.ama aklım hep dört dörtlük hilüxlerde kalmıştı.ben memnun kalamamıştım ama forumda o kadar çok hilüx den memnun olan vardıki inanın şaşırıyordum.sonra tekrar hilüx aramaya başladım.sabırla ve heycanla.hiç hayal bile edemeyeceğim beklediğimin çoooook ötesinde el değmemiş yeri kalmamış bi hilüxümün olacağını rüyamda görsem hayra yormazdım.ama artık var çok şükür.ve şimdi hilüxünden memnun olan hilüxcüleride oldukca iyi anlıyorum.

altay41' Alıntı:
araciniz hayirli olsun,cok guzel gozukuyor,arazi araclarin da beyaz toyota benim de favorim :smiley:

teşekkür ederim çok saolun.inanın benimde favori rengim beyaz ama benim sadece arazi aracı olarak tüm araçlarda özellikle son model araçlara da beyaz oldukca çok yakışıyor.....

tabi ln-65 lere bi başka yakışıyor ;) :smiley:

resimlere bakarken dala kalmışım....sizlerlede paylaşmak istedim.şaşırdım vallaha.biri sanki 2005 model diyeri 85. inanması zor.bu bir rüya olsa gerek ,,,

[ATTACH=full]172162[/ATTACH]

[ATTACH=full]172163[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• sahibinden_DSCN4851.jpg
    sahibinden_DSCN4851.jpg
    95.4 KB · Görüntüleme: 378
  • DSCN6894.jpg
    DSCN6894.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 440

[ATTACH=full]172167[/ATTACH]

[ATTACH=full]172168[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN6896.jpg
    DSCN6896.jpg
    73.1 KB · Görüntüleme: 350
  • sahibinden_DSCN4886.jpg
    sahibinden_DSCN4886.jpg
    97.9 KB · Görüntüleme: 400

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR