Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,381

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
uzun sürelerden sonra aranıza dönmekten çok mutluyum.har ne kadar farklı markalar ile denemeler yaptıysamda nikim olan hilüxcü osi ile burda

tekrardan olmak çok güzel bi duygu.daha önce de bi hilüx almıştım ama o tam acemiliğime denk gelmişti sanırım.aylarca araba ile uğraşmıştım.ve sonunda da

aracım hiç bişeye benzememişti.sonra bu aracı satıp güzel bi hlüx bulana kadar da hilüx defterini kapıyorum dedim veee taki bu güne kadar.sonunda öyle bi araç

nasip olduki inanın hala mutluluktan bi hoşum.iyi bi araç bulurum diyodum ama bu kadar iyi bi araç bulacağım aklımın ucundan geçmezdi doğrusu.araç komple kaporta

yapılmış.iç dış en ince ayrıntısına kadar yapılmış.ön koltuklar nissan skyster koltuğu takılmış.koltuklar komple deri döşeme yapılmış.elektirik tesisatı komple yenilenmiş.

çelik jant ve mt lastikler takılmış.çok muazzam şekilde hidrolik dreksiyon ve 4 cam otomatiği takılmış.merkezi kilit alarm ve alarm a bağlı cam modülü takılmış.

inşallah resimleri ekleyebilirim.şuan aklıma gelmeyen ve unuttuğum emin olun çok şey var.ALLAH her isteyene böyle bir hilüx nasip etsin.

aracım 1985 model olduğu için ön frenlerde orjinalden disk...

Etiketler
Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

[ATTACH=full]171973[/ATTACH]

[ATTACH=full]171974[/ATTACH]

[ATTACH=full]171975[/ATTACH]

[ATTACH=full]171976[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN6897.jpg
    DSCN6897.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 780
  • DSCN6892.jpg
    DSCN6892.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 752
  • DSCN6894.jpg
    DSCN6894.jpg
    55.9 KB · Görüntüleme: 805
  • DSCN6896.jpg
    DSCN6896.jpg
    65.9 KB · Görüntüleme: 802

Çok güzel bir olay hocam...
Güle güle kullanın, her daim keyfini sürün...

çok teşekkürler çok saolun ,,,

[ATTACH=full]171977[/ATTACH]

[ATTACH=full]171978[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN6891.jpg
    DSCN6891.jpg
    66.3 KB · Görüntüleme: 764
  • DSCN6893.jpg
    DSCN6893.jpg
    58.1 KB · Görüntüleme: 746

bu arada aracı yeni (bugün) aldığım için ufak tefek eksiklerini yaptıramadım.inşallah onları hallettiğimde de tekrardan resim ekleyecem.

doğru yolu bulacağından emindim. ;D ;D ;D hilüx ten sonra hiç biri hilüx ün yerini tutmamıştır.efsane geri döndü.

hehe.
bende yine hilüx alırım diyodum evet ama bu kadar güzel bi araç bulabileceğim hiç aklıma gelmemişti doğrusu,,,

Bir Magnumcuyu Toyota'ya kaçırdık, üzüntümüz sonsuz. Neyse ki araç kız gibi güzel de teselli bululuyoruz :smiley: Kardeşim, aracın gerçeken çok güzel kazasız belasız gönlünce kullan. Arkadaki Daddy on Board çıkartması da süper. Bulursam bir tane de ben alacağım.

çok teşekkür ederim abicim çok saol.iki tane magnum 2 tane de hilüx kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu araçların ikisi ayrı sınıf abi.

magnum ; hem asfaltta hem arazide iyi veee çok rahat konforlu ve kullanımı yumşak bi araba sonra turbo motoru ile oldukca güçlü.kilit olması süper bişey.önler çift salıncak helozon süper bişey

hilüx ise ;çöl ve dağ taş olarak tasarlanmış orlarda gerçekten çok iyi ....biraz sert biraz güçsüz, ama inadına sağlam, yakıtı az , vergisi yine öyle, bir iki eklemeyle şehir içinde de kullanılabilir ama

ne yapılsa magnumun yerini tutmaz,,,,,

bizim işimiz arazi abi ;D

Toyota'nın sağlamlığı kesinlikle tartışılmaz. http://www.streetfire.net/video/top-gear-tries-to-destroy-the-toyota-hilux_105017.htm
Bu arada lastiklerin yeni gibi ama değiştirirsen senin araç da sanki biraz büyük lastikler mi istiyor nedir?

lastik sanki istemiyor abi yaa :D

bu lastikler bile büyüklüğünü araca hissettiriyor abi bundan daha büyüğünü düşünemiyorum bile.bu arada lastikler oldukca yeni ve dişleri çok iyi durumda.

beni mahçup edeceklerini hiç sanmıyorum abi,,,

hatta ben bir an önce bunlar eskiteyim de daha dişli ama daha ince lastikler takayım diyodum :smiley:

Merhaba Osman Kardeş..

Güle Güle ,iyi günlerde kullan..

Çiçek gibi bir Hilux..maaşallah..

kal sağlıcakla

aracınız hayırlı olsun..
gönlünüze göre TOYOTA bulduğunu için çık sevindim.
Allah kazadan beladan korusun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR