Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Fotoğrafların boyutlandırılıp foruma eklenmesiyle ilgili sorulara aşagıdaki linkte cevaplar bulabiliceğinizi düşünüyorum.
Foruma yeni katılanların fotoğrafları çeşitli sebeplerden foruma gönderemiyorlarsa aşağıdaki linkler...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
Üstad anlamamki bende millet doydumu açmı kaldı. Bir sürü malzemeyide geri evlere gönderdim. Gene söylüyorum yalnız değildim. Etrafımdakilerde ellerinden geldiğince yardım etti. Aç kalmadıysanız Ardanın ve adını...
Fotoğrafları düzenllerken kesinlikle bakılması gereken bir program ve fotoğraflı anlatımı burda mevcut. neden yatayların 800X600 diklerinde neden 525X700 olması gerektiğinin cevabıda gene bu başlıkta. Yüksek mb...
Üstad yanıklar ufak tefek ama her sefer ateş başında yeni şeyler keşfediyorum ( Ekiskleri yani ). Yarı ateş yanmıyor. Ufak tefek eli yakıyoruz. Odunlar rahat durmuyor. Koca ekipten 3 tane ızgara teli anca çıkıyor :)...
Bak ulaştı :)
Sana değilidi. Vişne suyu bol azıcık meretin sana yan etkilerine gülüyordum.
Bu arada keşke fotoğrafını çekseydimde. Neden güldüğümü anlasaydın.
Günün sözünüde unutmayalım bu arada.
Sert rampa yoktur. Az vo.ka vardır :) ( Anonim )
Onurum sorma koşturduk ettik pazartesi zor bitiyor yada bitmiycek gibi geliyor bana. Başımda ağrı ve kaslarda ufak sızılar. Sağ salim döndük ya Şükürler olsun ağrı sızı olucak elbette. Araç olmayınca sağa sola...
Akşam Akşam suzuziki vitara JLZ drift ( Şoför : Nazif Ayvazoglu Nickname : nazifayvazoglu)
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)
Liste son hali ve genel durum ;
Buluşma saatinde orda olamayıp sonradan katılacak yada gelemiyecek arkadaşların bilgi vermeleri önemlidir.
Formu sıkı takip edemeyenlerin dikkat etmesi geren bir durum daha...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)
Liste Son Durum ;
[attachment=1]
Mustafa Kemal Abi Annenize Allah 'tan acil şifalar dilerim.