Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Fotoğrafların boyutlandırılıp foruma eklenmesiyle ilgili sorulara aşagıdaki linkte cevaplar bulabiliceğinizi düşünüyorum. Foruma yeni katılanların fotoğrafları çeşitli sebeplerden foruma gönderemiyorlarsa aşağıdaki linkler...

2. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Meçhule yol alış DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com
  3. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) DynamicPhoto HDR Trial                                                                               www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                                                           www.mediachance.com

4. jargondeath

Suzuki Boy Veriyor :)

Hayalimdeki suzuki Hayata geçirilirse verimli bir arazi araci olabilir.
  5. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Üstad anlamamki bende millet doydumu açmı kaldı. Bir sürü malzemeyide geri evlere gönderdim. Gene söylüyorum yalnız değildim. Etrafımdakilerde ellerinden geldiğince yardım etti. Aç kalmadıysanız Ardanın ve adını...

6. jargondeath

Fotoğraf Boyutlandırmak (Görsel Anlatımlarla Faststone Programı)

Ynt: Fotoğraf Boyutlandırmak (Görsel Anlatımlarla Faststone Programı) Üstad foruma 1350 mesaj yazmışım ama en faydalı mesaj çalışmam bu oldu sanırım.

7. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Fotoğrafları düzenllerken kesinlikle bakılması gereken bir program ve fotoğraflı anlatımı burda mevcut. neden yatayların 800X600 diklerinde neden 525X700 olması gerektiğinin cevabıda gene bu başlıkta. Yüksek mb...
  8. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Üstad yanıklar ufak tefek ama her sefer ateş başında yeni şeyler keşfediyorum ( Ekiskleri yani ). Yarı ateş yanmıyor. Ufak tefek eli yakıyoruz. Odunlar rahat durmuyor. Koca ekipten 3 tane ızgara teli anca çıkıyor :)...
  9. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Bak ulaştı :) Sana değilidi. Vişne suyu bol azıcık meretin sana yan etkilerine gülüyordum. Bu arada keşke fotoğrafını çekseydimde. Neden güldüğümü anlasaydın.    

10. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Günün sözünüde unutmayalım bu arada. Sert rampa yoktur. Az vo.ka vardır :) ( Anonim )

11. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Onurum sorma koşturduk ettik pazartesi zor bitiyor yada bitmiycek gibi geliyor bana. Başımda ağrı ve kaslarda ufak sızılar. Sağ salim döndük ya Şükürler olsun ağrı sızı olucak elbette. Araç olmayınca sağa sola...
  12. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Akşam Akşam suzuziki vitara JLZ drift ( Şoför : Nazif Ayvazoglu Nickname : nazifayvazoglu)

13. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
  14. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
  15. jargondeath

Arkadaşımız Mustafa Kemal'in Annesi Vefat Etmiştir

Mustafa abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin ve geride kalanlara sabır ihsan eylesin inşAllah

16. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com
  17. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Liste son hali ve genel durum ; Buluşma saatinde orda olamayıp sonradan katılacak yada gelemiyecek arkadaşların bilgi vermeleri önemlidir. Formu sıkı takip edemeyenlerin dikkat etmesi geren bir durum daha...
  18. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Liste Son Durum ; [attachment=1] Mustafa Kemal Abi Annenize Allah 'tan acil şifalar dilerim.

19. jargondeath

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Beyenilmesi beni memnun etti. Yeni çalışmalarda buluşmak üzere. Sevgiler saygılar sunarım.
  20. jargondeath

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Liste ve genel toplam son durum ;

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.