Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,728
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Siz mangal başındayken ben Endurocu arkadaşları izliyordum.

Bu fotodaki işaretlediğim yerdeki ne bir bakın, tepenin en dik yerinden 10-15 saniyede zirveye ulaştı, hiç zorlanmadan, Bu tepenin en kolay yerinin yarısında Eren nerdeyse CJ yi deviriyordu.
[attachment=1]

Olay Budur.

tepe.jpg

Etiketler

Genelde enduro olarak bilinir ama sankim arkidiş motocrosscu gibi geldi,enduro için ufak ama olsun o da bizim kardeşimiz. :D :D :D

cancığım resimleri atarkenbazılarını aralıksız atmışsın ya bi foto var orda kocaman bi göz fotosu fotoğraflara hızlı hızlı bakarken aniden önüme gelince korktum birden onda halbuki kendi gözüm ama bi zıpladım yani :D ellerine sağlıkçok güzel fotolar

tugsan75' Alıntı:
Genelde enduro olarak bilinir ama sankim arkidiş motocrosscu gibi geldi,enduro için ufak ama olsun o da bizim kardeşimiz. :D :D :D

400 cc ufakmı? ben anlamıyorum , ama ben izlerken onlar gezerken çok mutluydular ;D

fastjunkie' Alıntı:
fatih de medic gibi . sırtında çantası bi o yana bi bu yana koşturuyor ;D

Onurum sorma koşturduk ettik pazartesi zor bitiyor yada bitmiycek gibi geliyor bana. Başımda ağrı ve kaslarda ufak sızılar. Sağ salim döndük ya Şükürler olsun ağrı sızı olucak elbette. Araç olmayınca sağa sola koşarken yedek giysileri ve yemeği taşıyodum. Arabalardan birine bıraksam bu sefer onun peşinde koşucam birde. Dedim sırtımda dursun.

ufukozkan' Alıntı:
Fatih e cok tesekkurler gercekden guzel is cikardi

ozanyur' Alıntı:
evet Fatih çok teşekkür ederiz hem ısıttın hem karnımızı doyurdun :smiley:

Doğada olup bir şeyler paylaşmak tad veriyor yaptıklarımıza . Yoksa ben yapmasam başkası yapardı. Slogan belli Paylaştıkda artan tat :smiley:

Elbette ateş konusu yemek konusunda yardımlarını benden esirgemeyen Arda ya ve yeni tanıştığım için isimleri hatırlıyamadığım herkese teşekkürler.
Ve onura ikinci partide işi sağlama almak için döktüğü dök-yak için teşekkürler.

Çok güzel bir aktivite olmuş. Ben 38 lik cj de kaldım. Ayna mahruti oranları ve şanzımanı neydi. Motor orjinal mi? Şimdiden teşekkürler..

Genelde enduro için ufak tabi,yani endurolar 650/750 ve üstü olurlar,hani BMW gs leri vardır,o tarz motorlar endurodur.Bu arada nerden biliyorsun derseniz,yaram çok büyük,ara ara sık sık kanar,1991/2005 arası sıkıbir motorcuydum yani endurocu ama 2004 de evlenip,patrona(hanıma)bir sene dayanabildim sonra satıp bu alemi bırakmak zorunda kaldım.Kriz anında bğlıyorlar,sonra sakinleşince salıveriyorlar. :'( :'( :'(

jargondeath' Alıntı:
Doğada olup bir şeyler paylaşmak tad veriyor yaptıklarımıza . Yoksa ben yapmasam başkası yapardı. Slogan belli Paylaştıkda artan tat :smiley:

Elbette ateş konusu yemek konusunda yardımlarını benden esirgemeyen Arda ya ve yeni tanıştığım için isimleri hatırlıyamadığım herkese teşekkürler.
Ve onura ikinci partide işi sağlama almak için döktüğü dök-yak için teşekkürler.

Elleriniz sağlık işin yemek kısmıda 4x4 lüktü, emeği geçen herkese teşekkürler.

Günün sözünüde unutmayalım bu arada.

Sert rampa yoktur. Az vo.ka vardır :smiley: ( Anonim )

fatih bu sın sözün banamı geldi kafam yarıldı sankide lakin akşam araçla dönerken suratıma bakıp attığun kahkahalar hala kulaklarımda yankılanıyo da :D

Erenin şansına, tepede vişne suyu bitti !...

Bak ulaştı :smiley:

Sana değilidi. Vişne suyu bol azıcık meretin sana yan etkilerine gülüyordum.

Bu arada keşke fotoğrafını çekseydimde. Neden güldüğümü anlasaydın.    

bi dahakş sefere votka içtikten sonra sana poz vereceğim böylece bende kendi halime gülebilirim

jeep' Alıntı:
Çok güzel bir aktivite olmuş. Ben 38 lik cj de kaldım. Ayna mahruti oranları ve şanzımanı neydi. Motor orjinal mi? Şimdiden teşekkürler..
Dana 44 arka %100kilit öndede kilit var 4 ileri şanzuman motor 6 silindirli orjinali öylemi bilmem :smiley: header var hidrolik direksiyon hidrolik fren yükseltme kiti vs vs

ozanyur' Alıntı:
Erenin şansına, tepede vişne suyu bitti !...

o vo.ka dan Eren e değilde CJ nin deposuna biraz koysaydınız daha iyi olurdu ;D

ufukozkan' Alıntı:
Dana 44 arka %100kilit öndede kilit var 4 ileri şanzuman motor 6 silindirli orjinali öylemi bilmem :smiley: header var hidrolik direksiyon hidrolik fren yükseltme kiti vs vs

Ufuk Bey, Senin CJ nin maşallahı var, iyi günlerde kullan. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR