Arama sonuçlarınız

1. alpino

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı bence aşırı kibar davranmışsınız terminal yerine başka bir yeri tarif edebilirmişsiniz :)

2. alpino

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Görünürde kazası yoktu :) iyi toplanmış olabilir
  3. alpino

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı Haklısınız

4. alpino

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım mesajı okuyanlar olmustur :)
  5. alpino

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Büyükçekmecedeki Görkem otomotiv ana bayi ve yetkili satıcıdır zaten,test sürüşünüde onların aracıyla yaptım.Zaten test aracı dedinizmi temiz ve bakımlıdır(öyle olması gerekir) normal şartlarda kullanılan araçlardan farkı olumlu yönde vardır diye düşünüyorum

6. alpino

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Mart ayı içinde Çanakkale'ye bir gezi düşünülüyormu ?

7. alpino

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım karavan kısmı bitik vaziyette gibi,resimler öyle söylüyor :-)
  8. alpino

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında ocak ayı sonunda actyon sports 4*2 otmatik vites bir araç almak istedim ve bayiye gittim fiyat oldukça cazipti aracın kasasına halftap kapamada yapacaklardı ve fiyatı 37500 tl idi bence böyle bir araç için çokda uygun fiyat(emsallerini düşünürseniz) ve alma...
  9. alpino

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı Satıcı ilan açıklamalarına aracında hasar olmadığını yazıyor ama plaka bilgisini 5664 ' e mesaj attığınızda şayet plaka değişikliği olmamışsa tüm kaza vs gibi bilgiler geliyor ve bunu satıcıya söylediğinizde genelde ne söylüyorlar biliyormusunuz bir hata olabileceği...

10. alpino

Neden LADA Niva ?

Ynt: Neden LADA Niva ? aslında en önemli 2 sebep olmalı birincisi arazideki yeteneği ikinciside gönulbağı olmalı

11. alpino

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları yeni fotograflar beklemedeyiz... :)
  12. alpino

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Yılbası sonrasında bir kaç bayiden aldığım fiyatlara göre o km Lada niva yı 25 bin liranın altında almak çok zor gibi..

13. alpino

Ekumenopolis

Ynt: Ekumenopolis Aslında nufusun çok olmasının muhakkak etkisi var bukadar nüfusa sahip başka ülkelerdeki mega kentlerde az çok istanbul'un yaşadığı sorunları yaşıyor ve benzer çirkinlikler var ama bazı ender örneklerde yok değil newyork gibi,Londra gibi... ama bu saatten sonra İstanbul'u...
  14. alpino

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) sevgili Atilla bey öncelikle açtığınız konuyu saptırmak değil amacım ama geçmişteki konulardada net olarak aradıgım cevaplar olmadığı için çokda güncel olan burada yazmak istedim şimdiden özür dilerim...
  15. alpino

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba takvime baktığımda gezenbilir ailesine katılalı tam bir yıl olduğunu fark ettim ,kısa süreli aralar vermeme rağmen düzenli olarak forumlardaydım bazen sıkça yazdım bazen sıkça okudum ama gezenbilir ailesinden oldukça faydalı bilgiler edindim ve...

16. alpino

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Tesekkurler Atilla bey Zaten ilk is olarak bir oncelikler listesi yapacagim.
  17. alpino

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? merhaba benimde karavanım henüz yok olmasını çok istiyorum ama maalesef bu kafayla devam edersem olamayacak :)
  18. alpino

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

19. alpino

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Aciklamalar gayet makul ve mantikli, tesekkurler
  20. alpino

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) ilginize ve verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.