<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Etik Araç Satışı</b><br />
<br />
Selamlar,<br />
<br />
Foruma epey zamandır üye olmak ve sıkı olarak takip etmeme rağmen bugüne kadar paylaşımım yok. Artık bir araç alma zamanımın geldiğini düşünüp epey zamandır araştırıyorum. Önce defender araştırdım biraz, fakat aileme dezavantajlarını anlattığımda karşı çıktılar. Uzun yola gitmemizde gerekeceği için. Nihayet vitara 1.6 jlx 5 kapı manuel vites lpgli konusunda anlaştık. Başladık araç bakmaya. Neyse arayı geçeyim. Daha dün iki ayrı araçla ilgilendim. Bir tanesi için bir usta devreye girdi, sahibinin telefonunu zar zor verdiler. Ulaştık, sonuç, mükemmel kondisyonda manuel vites 5 kapı denilen araba otomatik, 3 kapı ve arkadan epey işlem geçirmiş bir araç çıktı. Lpg işli değilmiş ama istersek sahibi bize fatura ayarlamaya çalışırmış. Moralimiz biraz düzelince sahibinden ilanı vasıtasıyla Zonguldak'ta galeride bulunan bir araç için aradık. Motoru hararet yaptırıldığından komple yapıldı, Ankara'da suzuki servisinde diyor, kendisinde bütün bilgilerin olduğunu söylüyor ama servisin bir türlü adını vermeye yanaşmıyor. Elimizdeki başka bir aracı takas için kullanabilirmiyiz sorumuz karşısında ise takas fiyatı olarak aracımızın piyasa fiyatının tam yarısını layık görüyor. Vazgeçtim artık, sinirlerim alt üst oldu. Şubat ayına kadar ara verdim.</div>