Arama sonuçlarınız

1. U

2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..

Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?.. otomobili satmazsanız kamyonet düşünülebilir,bende hevesleniyordum ama vergisi,ebatları,hız sınırlaması ve bizim için 1.köprüden geçememesi gibi sebeblerden vazgeçtim,tek araba için bence hele büyük şehirde pek uygun değil selamlar

2. U

Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? doğruyu söyleyeni kovacaklarsa birlikte kovulabiliriz ama yeni wrangler rubicon ve yakın tarihli modeller elbette olaydan tenzih edilmeli hem SS4 ün kendine özgü ve offroad camiasında kabul görmüş bir sistem olduğu unutulmamalıdır selamlar
  3. U

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? tamamen katılıyorum,herseferinde de ,fuarlarda falan temsa yetkililerinle konuştuk,araçlar az satıldığından yedek parçalarıda bence pahalı oluyor,stok az,fazla bekleniliyor v.s temsa otomobilden çok kendini ticari ve otobüse odaklamış,sanki diğerlerini kerhen...

4. U

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? bildiğim kadarıyla mitsubishi gdi teknolojili motoru üretmiyor artık,vw de fsi teknolojisinden vaz geçti ilerisi açısından bu beni düşündürüyor ve gaz uygulaması yapılamıyor gerçi o araçlara gaz taktırsan,zaten bagaj küçük selamlar
  5. U

Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak? hummer işi krize denk geldi,zaten hummer ın sivil ayağı herhalde zarar ediyordur,ama belkide askeri versiyonlarının üretimini vermemiştir ,amerikan ordusunda hummer kullanılıyorki selamlar

6. U

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? bende pajero derim ama bulunduğunuz yerdeki tamir,bakım olanaklarınıda düşünmek gerekli selamlar

7. U

Çakma Cheeroke XJ

Ynt: Çakma Cheeroke XJ haklısınız,teknolojiyi çalmak kolay,ama karakteri ve yılların oluşturduğu karizmayı çalamazsınız taklit ettikleri firmalar bu işlerle uğrasırken,çinliler balçıkta pirinç,çeltikle oynuyorlardı selamlar
  8. U

Çakma Cheeroke XJ

Ynt: Çakma Cheeroke XJ teşekkürler,gördüm,anibal adıyla,ama o da avrupalı,ben üretilmesin demiyorum,üretileceksede sevimsiz bir şekle sokulmasın selamlar
  9. U

Çakma Cheeroke XJ

Ynt: Çakma Cheeroke XJ herkese iyi bayramlar neyseki şimdilik land in böyle trajikomik durumu yok bu gösteriyorki,amerikalı pekala diğer güncel cherokeeleride çinde ürettirebilir,belkide bir takım yan ürünleri üretiyordurda,tabiki mühim olan toplam kalite esasında daha eski kasalar çinden,ama...

10. U

Eğimli Yerlerde Motor Yağlaması.

Ynt: Eğimli Yerlerde Motor Yağlaması. haklısınız,teknik olarak saat olması profesyonel tercihtir,hızlı araçlarda,rally araçlarında ,büyük ticari araçlarda saat vardır,eski amerikanlarda da vardı,ucuzlatmak için lamba koyuyorlar basınç göstergesinde o araç için uygun olması gereken değer ve,red...

11. U

Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak? bence yüksek hacmi yasaklayamaz öyle kolayına,teknik olarak zaten ağır araçlar,nasıl gidecek,arabayı çok hafifletemez,hafifletse bile işin içine mekanik dayanım,ve her şeyden önemlisi çarpışma anındaki güvenlik giriyor,karşısındaki eski model aynı...
  12. U

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel zaten en ince ayrıntı burda,şehir içinde tamamda,seyahatlerde zor oluyor ben yerel plakalı ve profesyonel sürücülerin aldığı yakıt istasyonlarını gözlüyorum,yakıtı onlardan alıyorum,şimdiye kadar problem çıkmadı,yoksa tatil zehir olabilir selamlar

13. U

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel ben benim kangoo da 1.5 dci de total kullanıyorum,memnunum,ama opet veya shell den alınca dizelin kendine has olan hırıltısı veya motorun çalışmasındaki ses azalıyor gibi geliyor bana siz nedersiniz,psikolojik mi acaba total da bu sene lemans ı kazandı,dizel...
  14. U

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel birde aynı motora chip tuning yaptırıp gücünü arttıranlar var,bence onların mekanik ömrü daha da düşebilir selamlar
  15. U

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! benimde elektronik konusunda korkularım olmakla beraber korku yüzünden hep teknolojinin gerisindemi kalacağız,ne kadarlık ekspedisyon yapacağız,arazide binlerce km gidecek değilizya,,zaten tek başına da yapılmaması gerektiğine göre ,adamlarda bunları yapıp...

16. U

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep bence en mantıklısı,3 diff.kilidi,içerden çözülebilen denge çubuğu gibi arazi özellikleri var,zaten araç direk arazi lastiği ile satılmakta,şehir içinde devamlı kullanmak sıkıcı olabilir ama diğer klasik offroad araçlarıda öyle şimdiden hayırlı olsun,ama üzerindeki teknik...
  17. U

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! temiz mazot işi her zaman korkulu rüya zaten,şehir içinde bile çözüm olarak uzun arazi geçişi için güvenilmiyorsa 20 lt lik saç taşıyıcılarla yakıt taşınabilinir,bayağı yol yaptırır,araziden kurtulunca gerisi kolay selamlar
  18. U

Vitara Çift El Freni?

Ynt: Vitara Çift El Freni? deneyip görmek lazım,ama siz onu imkan var diye diğer patinaj olaylarındada kullanırsınız bence,nasıl olsa t.c görevi yapıyor diye anlatabildim mi deneyin bence, selamlar

19. U

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep iki araçta bir çözüm,ama av menzillerinize bakınca ömrünüz hep daha ucuz olan modifiyeli araçta geçecek,modifiyelerin ehil ellerde yapılmış olması ve aracın mekanik yaşıda çok önemli ben olsam 4 kapı,wrangler rubicon 2010 model alırım,zaten onun teknik özellikleri yeterince...
  20. U

Vitara Çift El Freni?

Ynt: Vitara Çift El Freni? teknik olarak çalışması gerekir, zaten t.c lerin prensibide budur,tabiki o elektronik olarak çok hızlı ve zamanında müdahale ile yapmakta,her an sağ,sol,değiştirmekte artikülasyonda kontrollü olarak kullanılabilinirse işe yarar diye düşünüyorum elektronik olan freni...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.