Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..
otomobili satmazsanız kamyonet düşünülebilir,bende hevesleniyordum ama vergisi,ebatları,hız sınırlaması ve bizim için 1.köprüden geçememesi gibi sebeblerden vazgeçtim,tek araba için bence hele büyük şehirde pek uygun değil
selamlar
Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?
doğruyu söyleyeni kovacaklarsa birlikte kovulabiliriz
ama yeni wrangler rubicon ve yakın tarihli modeller elbette olaydan tenzih edilmeli
hem SS4 ün kendine özgü ve offroad camiasında kabul görmüş bir sistem olduğu unutulmamalıdır
selamlar
tamamen katılıyorum,herseferinde de ,fuarlarda falan temsa yetkililerinle konuştuk,araçlar az satıldığından yedek parçalarıda bence pahalı oluyor,stok az,fazla bekleniliyor v.s
temsa otomobilden çok kendini ticari ve otobüse odaklamış,sanki diğerlerini kerhen...
bildiğim kadarıyla mitsubishi gdi teknolojili motoru üretmiyor artık,vw de fsi teknolojisinden vaz geçti
ilerisi açısından bu beni düşündürüyor ve gaz uygulaması yapılamıyor
gerçi o araçlara gaz taktırsan,zaten bagaj küçük
selamlar
Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?
hummer işi krize denk geldi,zaten hummer ın sivil ayağı herhalde zarar ediyordur,ama belkide askeri versiyonlarının üretimini vermemiştir ,amerikan ordusunda hummer kullanılıyorki
selamlar
Ynt: Çakma Cheeroke XJ
haklısınız,teknolojiyi çalmak kolay,ama karakteri ve yılların oluşturduğu karizmayı çalamazsınız
taklit ettikleri firmalar bu işlerle uğrasırken,çinliler balçıkta pirinç,çeltikle oynuyorlardı
selamlar
Ynt: Çakma Cheeroke XJ
herkese iyi bayramlar
neyseki şimdilik land in böyle trajikomik durumu yok
bu gösteriyorki,amerikalı pekala diğer güncel cherokeeleride çinde ürettirebilir,belkide bir takım yan ürünleri üretiyordurda,tabiki mühim olan toplam kalite
esasında daha eski kasalar çinden,ama...
Ynt: Eğimli Yerlerde Motor Yağlaması.
haklısınız,teknik olarak saat olması profesyonel tercihtir,hızlı araçlarda,rally araçlarında ,büyük ticari araçlarda saat vardır,eski amerikanlarda da vardı,ucuzlatmak için lamba koyuyorlar
basınç göstergesinde o araç için uygun olması gereken değer ve,red...
Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?
bence yüksek hacmi yasaklayamaz öyle kolayına,teknik olarak zaten ağır araçlar,nasıl gidecek,arabayı çok hafifletemez,hafifletse bile işin içine mekanik dayanım,ve her şeyden önemlisi çarpışma anındaki güvenlik giriyor,karşısındaki eski model aynı...
Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel
zaten en ince ayrıntı burda,şehir içinde tamamda,seyahatlerde zor oluyor
ben yerel plakalı ve profesyonel sürücülerin aldığı yakıt istasyonlarını gözlüyorum,yakıtı onlardan alıyorum,şimdiye kadar problem çıkmadı,yoksa tatil zehir olabilir
selamlar
Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel
ben benim kangoo da 1.5 dci de total kullanıyorum,memnunum,ama opet veya shell den alınca dizelin kendine has olan hırıltısı veya motorun çalışmasındaki ses azalıyor gibi geliyor bana
siz nedersiniz,psikolojik mi acaba
total da bu sene lemans ı kazandı,dizel...
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
benimde elektronik konusunda korkularım olmakla beraber korku yüzünden hep teknolojinin gerisindemi kalacağız,ne kadarlık ekspedisyon yapacağız,arazide binlerce km gidecek değilizya,,zaten tek başına da yapılmaması gerektiğine göre ,adamlarda bunları yapıp...
Ynt: Hangi Jeep
bence en mantıklısı,3 diff.kilidi,içerden çözülebilen denge çubuğu gibi arazi özellikleri var,zaten araç direk arazi lastiği ile satılmakta,şehir içinde devamlı kullanmak sıkıcı olabilir ama diğer klasik offroad araçlarıda öyle
şimdiden hayırlı olsun,ama üzerindeki teknik...
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
temiz mazot işi her zaman korkulu rüya zaten,şehir içinde bile
çözüm olarak uzun arazi geçişi için güvenilmiyorsa 20 lt lik saç taşıyıcılarla yakıt taşınabilinir,bayağı yol yaptırır,araziden kurtulunca gerisi kolay
selamlar
Ynt: Vitara Çift El Freni?
deneyip görmek lazım,ama siz onu imkan var diye diğer patinaj olaylarındada kullanırsınız bence,nasıl olsa t.c görevi yapıyor diye anlatabildim mi
deneyin bence,
selamlar
Ynt: Hangi Jeep
iki araçta bir çözüm,ama av menzillerinize bakınca ömrünüz hep daha ucuz olan modifiyeli araçta geçecek,modifiyelerin ehil ellerde yapılmış olması ve aracın mekanik yaşıda çok önemli
ben olsam 4 kapı,wrangler rubicon 2010 model alırım,zaten onun teknik özellikleri yeterince...
Ynt: Vitara Çift El Freni?
teknik olarak çalışması gerekir, zaten t.c lerin prensibide budur,tabiki o elektronik olarak çok hızlı ve zamanında müdahale ile yapmakta,her an sağ,sol,değiştirmekte
artikülasyonda kontrollü olarak kullanılabilinirse işe yarar diye düşünüyorum
elektronik olan freni...