Arama sonuçlarınız

1. V

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Sn.Tolga Bey(Ersanayaz). Türkiye Kamuoyunda yeterince bilinmeyen bir Coğrafyada(Kafkaslar) yaptığınız gezileri ilgiyle takip ediyor ve çok beğeniyorum.Gezi notlarınız ve fotolar da çok doyurucu.Bu bakımdan emeğinize...

2. V

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Merhaba Sn.Toful, Hoşgeldiniz.Yaptığınız güzel gezinize ait ,varsa, foto ve ayrıntılı bilgileri de yazarsanız biz gidemeyenler içinde çok yararlı olacaktır. Yeni geziler yapmanız dileğiyle.Saygılar Sevgiler. Ergun
  3. V

Orta Asya- Kazakistan Kırgızistan Tacikistan

Ynt: Orta Asya- Kazakistan Kırgızistan Tacikistan Özgür Bey iyi geziler dilerim. Ergun

4. V

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Güzel bir gezi olmuş.Notlar ve fotolar için teşekkürler.Gezi Kültürüne yaptığınız katkılar için de teşekkürler.Bu yörelere yapılacak gezilerde asgari düzeyde Rusça bilinmesi çok faydalı olacaktır.Rus Coğrafyasında...
  5. V

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Bu güzel gezinin notları ve harika fotoğrafları için çok teşekkürler.Çekme karavanla da geziler yapılabileceğini gösterdiniz.Memleketimizin hepsi birbirinden güzel bir çok köşesini de gidip göremeyenler için tanıttınız Yeni gezilerde yollarda...

6. V

KOZBEYLİ

Ynt: KOZBEYLİ Kadir Bey Merhaba, Kozbeyli köyünü çok güzel tanıtmışsınız.Ekleyecek başka bir şey yok.Civarda yaşayanların ve günübirlik ziyaretçilerin tatlı içme suyu ihtiyacını karşıladıkları çeşmelerden de bahsedebiliriz.Teşekkürler.Ergun

7. V

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet Bey, her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle.Hayırlı olsun.Ergun
  8. V

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin Hocam, Çalışmalar güzel gidiyor, durmak yok yola devam ;) Takipteyim.Saygılar.Ergun
  9. V

Koşar Adım Karadeniz Turu

Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu Levent Bey Merhaba, Karadeniz gezi notlarınızı,geçte olsa, bir çırpıda okudum.Fotoğraflara vuruldum.İnsanımızın tarihi eserler konusundaki duyarlılığı ile ilgili tespitlerinize bende katılıyorum.Sizler gittiniz gördünüz ve bizim gibi gidemeyenler için de çok...

10. V

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Selamlar, Konu başlığı çok güzel.Ama ben çok geç farkettim.Dostların mesajlarını bir solukta okumaya çalıştım.Ama yine de tekrar tekrar okuyacağım.Benim de çam kokusuna karşı dayanılmaz bir zaafım var.İnsan çok şeyler yapmak istiyor ama bilgi yetmeyince tabii...

11. V

Venedik karnavalı 2012

Ynt: Venedik karnavalı 2012 Yine de çok doyurucu bilgiler gidecekler için.Fotoğraf paylaşımı da yapabilirseniz memnun oluruz.Teşekkürler.Ergun
  12. V

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi Çok teşekkürler doyurucu bilgiler için.Ergun

13. V

Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

Ynt: Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice Ebru hanım, bu geziniz karavancılıktan önceki geziniz sanırım.Fotoğraflar her zamanki gibi muhteşem.Çocukları da götürmediniz galiba.Babanıza geçmiş olsun.Mustafa Beye de selamlar.Saygılar.Ergun
  14. V

İRAN KİŞH ADASI

Ynt: İRAN KİŞH ADASI Nedim Bey, keşke biraz Farsça öğrenseydiniz. :( O zaman geziniz çok daha anlamlı olurdu.Önceki mesajlardaki bir üyenin sorduğu gezinin ekonomik boyutuyla ilgili daha detaylı bilgileri verebilirseniz çok yararlı olacaktır.Saygılar.Ergun.
  15. V

İran, Tahran, Tebriz, Kişh

Ynt: İran, Tahran, Tebriz, Kişh Merhaba Nedim Bey, bu başlığı yeni farkettim ve bir solukta okudum.Geziniz mükemmel olmuş.Fotoğraflar çok güzel.Diğer başlıktaki mesajımda da belirttiğim gibi;İran hakikaten mükemmel bir ülke.Yer sofrası, yemekler, o sıcak atmosfer beni aldı götürdü.En son 2004...

16. V

İRAN URMİYE-SALMAS-KOHNE ŞEHİR

Ynt: İRAN URMİYE-SALMAS-KOHNE ŞEHİR Merhaba Nedim Bey, İran geziniz çok güzel geçmiş, söylenecek söz yok.Tebrik ediyorum sizi.Fotoğraflar da çok güzel.Teşekkürler.Aynı Coğrafyada bulunmamız nedeniyle Kültürümüz çok örtüşmekte.İran çok büyük bir ülke.Görülecek çok yer var.İnşallah yine...
  17. V

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Fatih Bey Merhaba, Gürcistan'a vizesiz gidilebiliyor.Ülkede kalınan süre içinde yerel makamlardan herhangi bir oturma izni alınması gerekiyor mu?Eski Sovyetler Birliği Ülkelerinde, vizeden başka, ülkeye girildiğinde üç gün içinde Polise gidip kaldığınız adresi...
  18. V

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi Sayın Aytug61, Gürcistan bilgileriniz çok değerli.Biraz daha detaylı bilgi olursa daha da güzel olacağına eminim.Mesela kaç gün kaldınız? Otel fiyatları? Türkiye'den çıkarken araçla ilgili yapılması gerekenler?(Triptik,ehliyet,sigorta v.s.) Yollar yüksek...

19. V

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Sayın Hüseyin(Rüzgar) Ağabey, Oyunla ilgili izlenimlerinizi merakla bekliyorum.Saygılar.Ergun
  20. V

Römork Karavan Yapmak İstiyorum

Ynt: Römork Karavan Yapmak İstiyorum Güzel bir çalışma olmuş.Emeğinize sağlık. Ergun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR