Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Öncelikle kendinizi tanıtma bölümünde tanıtırsanız forum ahalisi sizi yakından tanıyabilsin gelelim sorularınıza öncelikle kendi adınıza bir ruhsat çıkartmanız gerek satın alma belgesi yerine babanızla birlikte ruhsatınızı aldıgınız birime birlikte babanızda ruhsatı ile gidecek...

2. CEM50

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? Enjeksiyon sistemi ankarada benim bildigim birkaç araçta var idi, Taunus taki sistem ''acemi nalbant gavur eşşeginde ögrenir'' atasözünden yola çıkarak taunusu olan bir arkadaşı ikna ederek ;D ;D ;D başladık elimizde kombilerde ve lpg ile...
  3. CEM50

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? Muayenede hiç bir sıkıntınız olmaz, performans artması gerek ancak ne kadar bunu söylemek güç,rakkam bi parça şiş duruyor,burda bir fort tanusa karbüratöre dokunmadan emme manifolduna delikler açıp her silindir için 1 tane meme baglıyarak lpg...

4. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Şehzade'm muşkaranın neresindeniz.
  5. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz grupta çogalıyomuyuz ne ;D

6. CEM50

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. ALP BEY Şehirde girebileceginiz yerler (yasaklar konu başlıgında)

7. CEM50

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. ALP bey bildigim kadarını cevaplamaya çalışayım 1)dogrudur 100 lükler 5 250 likler 8 bijon 2)aliminyumunu bilmem ancak önlerde bilyalı ve burçlu mafsal sebebi ile burçlu olanların çabuk dagıldıgını biliyorum( landlardaki tas tabir edilen...
  8. CEM50

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları El hareketi hariç güzel güle güle kullanın.
  9. CEM50

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu Plaka alınmamış ancak evraklarının tamam oldugu söylenen bir ATV almayı düşünüyorum konu hakkında bilgi rica ediyorum, plaka çıkartmadan kullanmakmı plaka çıkartmakmı, + - leri.

10. CEM50

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya ilyass elekronik distribütör arızası son derece ucuz ve kolay çözülecek bir konudur işaret diski ve okuyucudan oluştugu için işaret diski darbe alıp şekli bozulmadıgı sürece bir sorun çıkartmaz okuyucu arıza yapması muhtemeldir buda vw parçacılarında golf,passat,audi...

11. CEM50

İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar

Ynt: İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar Rica ederim yardımcı olmaya çalıştım ancak sanırım pek olmadı, bazı konular nedendir bilinmez dramatik bir biçimde pek ilgi görmüyor.
  12. CEM50

Ynt: İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar Gürkan bey ingilizlerde ön koltuklar genelde başlıklı arka koltuklar tek veya iki parça olarak yatarlı işçilik karoserde kullanılan galvaniz (otokar boyalı sactır)kaplı metal aksam daha dayanımlı aliminyum(otokar enterasan yumşak...

13. CEM50

Ynt: İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? Başlıklı konuda yeterli bilgi var, oluklu olarak bahsettiginiz sahra tavanın bir versiyonundan başka bir şey degil, Aşagıdaki konular dogrulama amaçlıdır...
  14. CEM50

RRC ilk çalıştırmada mavi duman atıyor.

Ynt: RRC ilk çalıştırmada mavi duman atıyor. fclef Sanırım sorununuz subap gaytlarından kaynaklanıyor motor stop edildiginde aşınmış yırtılmış gayt lastiklerinden silindir ve subap üstlerine yag sızar buda ilk çalıştırmada yanarak mavi dumana yol açar, komprasör ölçtürerek kesin sonuca ulaşırsınız.
  15. CEM50

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? Sistem emme manifoldunun bloga yakın kısımlarına açılan enjektör yuvalarından krank kasnagına baglı bir disk ve okuyucusu bu takılan enjektörlere komuta eden elektronik bir karttan oluşuyor bu sistemi kurduktan sonra ister sıralı lpg ister...

16. CEM50

Bazı T 3 Soruları ?..

Ynt: Bazı T 3 Soruları ?.. Yücel bey vites kolunun altındaki stepneyi söktügünüzde U biçimine bir sac var bu sacın içinde polyamid yataklar var bunlar bunlar vites geçişlerinde yuva olarak çalışıyor aşınmış olabilir veya çok yagsız kalmıştır keşke öncelikle burayı kontrol etseydiniz.
  17. CEM50

Motor modifiye

Ynt: Motor modifiye Aliminyum kapak seçenegi defender 4 silindirli motorda hiç olmadı bir yanlış anlama oldugunu düşünüyorum, motor modifiyesi konusu genel konuşulurken aliminyum kapakların işlemeye daha uygun oldugunu yazmıştım bu noktada bir karışıklık oldu, kapak 800 - 1500 aralıgı sanırım.
  18. CEM50

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? kanatoglu karbüratör sorununu aracı benzin enjeksiyon sistemine geçerek çözebilirsiniz megasquirt olarak isimlendirilen sistemi incelemenizi öneririm.

19. CEM50

plaka tescil işlemleri hk.

Ynt: plaka tescil işlemleri hk. Aracın trafikten çekildigi il trafik şubesinden evrak işini halletmeniz gerkiyordu herhangi bir prosedür degişikligi olmadı ise.
  20. CEM50

92 Model Defender'in Karbüratörü?

Ynt: 92 Model Defender'in Karbüratörü? Bilbo defender elektronik ateşleme gibi bir başlıkla konu anlatılmıştı, bahsettiginiz püskürtme sistemini inceledim ancak şu an araca ayıracak vakit ve nakit olmadıgından rafta duruyor ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR