Arama sonuçlarınız

1. C

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Tamam o zaman Zerrin; beni de ekleyebilir misin listeye.. Tek kişi, aracım ZJ. Bakalım şu meşhur Ankaranın çamuru lastiğimde nasıl duracak :) İnsan kendisini bir tuhaf hissediyor. O kadar İstanbul grubunda...

2. C

Cheeroke Ön Arka Tampon

Ynt: Cheeroke Ön Arka Tampon Bu arada; sanırım bilmiyorsunuz; sizin bahsettiğiniz araç xj kasadır. Yani kare kasa, 4000 cc motor olan; grand cherokee olarak anılan araç da zj kasa olup, 5,2 ve 5,9 (az sayıda olsa da 4,0 motorları da vardır; laredo vb..) motorlardır. Bak bu ZJ :
  3. C

Cheeroke Ön Arka Tampon

Ynt: Cheeroke Ön Arka Tampon Cem' in de dediği gibi; cherokeeler bilenler arasında düz cherokee veya grand cherokee vb.. gibi anılmazlar. xj dersin; zj dersin; geri teferruatı zaten bilinir. Yanında ne yazdığının dersini verdiğin için de ayrıca teşekkürler.. Peki; Chrysler' in aynı kasa...

4. C

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Hay Allah; karıştırdım mı ben o zaman? Cüneyt in dükkanından aynı sokakta disco sunu seyrettiğimiz kimdi o zaman yaw.. Cüneyt (duman) yavuz demişti sanki..
  5. C

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) İnceliyorum Zerrin; az sonra kaydımı yaptıracağım. Zaten 14ünde Ankara' da olurum. Optimum Ankara girişindeki Eryaman sınırlarındaki alışveriş merkezi değil mi?

6. C

ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI)

Ynt: ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI) Evet götuğ; 6 cm güzel. Benim makinede procomp jantlar ve 11,5 lastikler var. Bayağı bi geniş olacak artık. Sorun sadece dif lock takılırsa düz yolda virajlarda problem çıkabilir. Onun haricinde başka hiç bir problem çıkacağını zannetmiyorum.

7. C

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Yavuz sen şimdi taa Göztepe' den kalkıp Ankaraya off road a mı gideceksin? :)
  8. C

Ynt: ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI) Aldım Göktuğcum aldım :)
  9. C

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Seve seve gelirim. Ben off - road aracımı da buraya getirtmiştim zaten. Harika olur..

10. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Hayır Zerrin; siz çıkartma yaparken ben maalesef Türkiye' de değildim. Yoksa seve seve gelirdim. Hem ben zaten Ankara' ya da sık sık geliyorum artık.

11. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Zerrin, sen neden gelmiyorsun? Aladağlardan sonra görüşemedik bir türlü.. İki sohbet edebilmek için taa Kartalkaya kampını mı bekleyeceğiz yani ? :)
  12. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Hımm.. Peki diyelim! Benim hayat görüşüm avatarımın altında yazıyor zaten.. Ama yine de peki diyelim ;)

13. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Tanımadığınız için ciddiye aldınız tabi..! Latife kuzum latife..! Parayla pulla işimiz olmaz.. Hem Zonguldağa gelin dememiştim ki.. Otoban üzerinde Yeniçağ sapağı.. Ankara' dan 2 saat uzaklıkta. Düzce ile...
  14. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Nakit karşılığı şekli her an değişebilir :) ;D
  15. C

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Akçakoca Düzce' ye bağlı. Düzceden merkez ile Kaynaşlı arasında sapağı vardır. Sanırım 40 km civarı yol sonra sapağa gelirsin. Sağa Ereğli - Zonguldak; sola Akçakoca; Melen; Karasu.. Arkadaşlar selam; ben bu...

16. C

Ynt: ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI) E tamam işte; ben de benim zj de procomplarla kullanacağım. Ver de bana yar olsun bari.. Hem şu sigara konusunu bir daha düşünebilirm belki de.. Kim bilir.. ;D
  17. C

Cherokee Krom Ön Tampon

Ynt: Cherokee Krom Ön Tampon zor dostum zor.. :)
  18. C

Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

19. C

Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

Uzun zaman, emek ve para harcayarak yaptıgım arabamı satıyorum. Fıyatı : 30.000,-YTL 1995 model Jeep Grand Cherokee 5,2 V8 Beyaz (Audi Q7 beyazı) Sıfır motor (800 km) Sıfır radyator Sıfır aku - 90A Tartarını sıralı sıstem LPG (ruhsata işli) (beyni yeni değişti) Tum hortumlar ve kayışlar sıfır...
  20. C

93 grand Cherokee ZJ 5.2 Lpg'li Arıyorum, Acildir

Ynt: 93 grand Cherokee ZJ 5.2 Lpg'li Arıyorum, Acildir Eğer araç almadıysanız ve düşünürseniz full yapılı 95 model beyaz zj var.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR